ועוד קושייה

mcbug

New member
ועוד קושייה

למה הכונה DUL PORT כשמדברים על מנוע חיפושית??

Type34

New member
מושגי יסוד

לדעתי אם אתה לא מכיר את מושגי היסוד האלה, אז אתה מסתכן בלעשות נזק יקר אם תנסה להתקין ולכוון את ערכת הקרבוראטורים הזאת מבלי קודם ללמוד משהו (ז"א המון) על הנושא. ישנם המון אתרים ועוד יותר טוב מזה, ספרים שמסבירים את הדברים האלה. אתה בהחלט לא רוצה להתקין קרבוראטורים שעולים $600 (כמה שווה האוטו שלך?) מבלי לדעת מה אתה עושה.

latino76

New member
ידי ../images/Emo15.gif MC

משהו פשוט מאוד ,אכשיו שיש לי כמה דקות פנויות ראציתי לומרר לך שאתה חייב לילמוד וליקראו המון חומרמבלי ליפגוע בך .המושג הזה דואל קארבוראטור זה לא בא כ"כ מהיר ,וקל כמו שאתה מדמיאן חוץ מי לבצע "jetting"לקארבוראטורים החדשים כמו כן גם לדעת מה הצריחת הדלק של המנוע שלך , אי אפשר להרכיב סתם ציוד כי זה נישמה טוב. כמה שזה נישמע יפה ומושלם ,לדמיאן כמה שהאותו שלך יסע מהר זה לא ניגמר כאן. צריך לירכוש המון ידע כדי לדעת מה אתה באמת צריך ,אני לא מי זמן היחלפתי קארבוראטור של 1300 בימקום של 1200 ,ונהלצתי לעשות כל מיני שינואים או תיקראה לזה ,jetting לדיזות שהיו מי קודם כדי שפחות ויותר אני הקבל תוצאות טובות ביחס בין לתגובת גז ולחיסכון בדלק ,ועוד משהו עוד דבר שארבה אנישים מנסים ולא מתעניין לדעתזה ליקנות קיטים כי זה נישמע טוב צורפים יותר קסף מאשר דלק בקארבוראטור ומיקראה טוב,אחרת יאכול להגיע פגיע במנוע מיןהסתם,or over carburationשזה אחד מה סינטומים הכי פופולרים לאלא שהקארבוראטוים לא עובדים טוב , איןלי מה עוד להסביר לך . יום טוב ובהצלחה

latino76

New member
ידי ../images/Emo15.gif MC

משהו פשוט מאוד ,אכשיו שיש לי כמה דקות פנויות ראציתי לומרר לך שאתה חייב לילמוד וליקראו המון חומרמבלי ליפגוע בך .המושג הזה דואל קארבוראטור זה לא בא כ"כ מהיר וקל ,כמו שאתה מדמיאן. חוץ מי לבצע "jetting"לקארבוראטורים החדשים כמו כן גם לדעת מה הצריחת הדלק של המנוע שלך . אי אפשר פשוט להרכיב סתם ציוד מובנה עצמו כי זה נישמה טוב. כמה שזה נישמע יפה ומושלם ,לדמיאן כמה שהאותו שלך יסע מהר זה לא ניגמר כאן. צריך לירכוש המון ידע כדי לדעת מה אתה באמת צריך ,אני לא מיזמן היחלפתי קארבוראטור של 1300 בימקום של 1200 ,ונהלצתי לעשות כל מיני שינואים או עם תיקראה לזה ,jetting לדיזות שהיו אצלי מי קודם כדי שפחות ויותר אני הקבל תוצאות טובות ביחס בין לתגובת גז ולחיסכון בדלק ,ועוד משהו עוד דבר שארבה אנישים מנסים ולא מתעניין לדעת , ליקנות קיטים כי זה נישמע טוב זה צורף יותר קסף מאשר דלק במנוע במיקראה טוב,אחרת יאכול להגיע פגיע במנוע מיןהסתם,or over carburationשזה אחד מה סינטומים הכי פופולרים לאלא שהקארבוראטוים לא עובדים טוב , איןלי מה עוד להסביר לך . יום טוב ובהצלחה

mcbug

New member
אני מודה לך על הדאגה בכנות

או שאולי זו לא דאגה כך או כך אני לא חולם על לשפץ את המכונה היפיפיה הזאת לבדי אני יעשה זאת עם אבי, הוא עבד כמה שנים טובות במוסך VW והוא מכיר רת המכונה הזאת הרבה יותר מטוב וכניראה שגם יעמוד לרשותי מוסך ענקי ומאד מאובזר כך שאני בטוח שהוא ישכיל שלא להרוס את הרכב, וכן אני מודע לכך שמה שאני יודע מאוד מוגבל אבל אני חוקר אני מתכוון לרכוש עכשיו ספר על HOT RODING VW'S ואני לא יעשה אפילו צעד קל שבקלים לפני שאדע כל מה שיש לדעת בנושא ולא אנסה לדחוף דברים למכונית בלי שאדע מה אני דוחף. אם זאת אני מודה לך על העצה הנדיבה ואת תידאג אני לא אשכח את מה שאמרת.. בהערכה רבה תום ז'ילין

למעלה