ונושא לתגובה.......אישון...אישון...

לדעתי

אני אמנם לא חוויתי דייטים אבל אני חושבת שזה ממש מקסים שהדייט יבוא עם שוקולד קטן או פרח לא הכל בבת אחת אבל כן מחווה קטנה. לפי דעתי זה יוצר רושם טוב והמשך ערב מהנה.

חיפאית34

New member
hellooooo../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

שנייה לפני שחשבתי להשקיע זמן ולהרהר בסוגייה כבדת המשקל....שנייה לפני...נעצרתי בפיסקת הסיום שלך.....מתנה קטנה בבלינד דייט???......ביצת קינדר??.....מה העניין של מתנה בבליינד דייט?....jesus christ!...מביך משהו.

חיפאית34

New member
ועכשיו כשנרגעתי מביצת הקינדר......

אני אענה לך ברצינות....אז ככה...לדעתי נוצר איזשהוא פער בין התפיסה הראציונאלית ובין התפיסה הרגשית של האישה.מצד אחד היא מבינה שהיום יותר מתמיד יש לה את הלגיטימציה להתנהג באופן "גברי"...וזה אומר ליזום ולחזר.....ומצד שני מבחינה רגשית היא עדיין כבולה לנורמות חברתיות שהיו נהוגות מאות בשנים, נורמות לפיהן הגבר הוא זה שמחזר (עם כל המשתמע מזה...דברים כמו תשלום בדייט ראשון,פרחים וכו') פיתרון מעשי מבחינתי יהיה להתנהג בהתאם לתחושות, לנסיבות ולנפשות הפועלות.

רק כשאתה מגיע לדייט

אל תדבר עם פאוזות כאלה, כי זה יכול לחרפן
ועכשיו, לדעתי - פרחים או שוקולד בדייט הראשון זה די מביך (יכול להיות שלא כולם חושבים כך, כמובן). אבל זה לא מה שיגרום לך להיראות נואש, הרי אפשר לבוא בלי כלום ולשדר נואשות, ואפשר לבוא עם פרחים ולגרום כאמור למבוכה אצל הצד השני, אבל להצטייר כבעל גינונים שונים, ולא כנואש. לגבי חיזורים ומאמצים - נראה לי שאי אפשר לקבוע כללים נוסח "לחזר או לא", זה משהו שדינמיקה ייחודית בין בני הזוג קובעת. אבל נשמע לי די סביר ומתבקש, שבחור נחשק שגם טוב לו עם עצמו לא יעשה שמיניות באוויר בשביל בחורה שהוא בקושי מכיר. נפגשנו לדייט? לעשות שיחת טלפון נראה לי סביר, "לחזר" נשמע לי מוגזם. כשכבר נבנה "משהו" בין בני הזוג זה מצב אחר, אז סביר שהעניין יהיה רב יותר. אבל גבר שעוד לא יודע מי אני ולא היה לו איך לפתח רגשות כלפי, והוא עושה שמיניות באוויר ומחזר אחרי במרץ - הוא אכן קצת מרתיע. הייתי רוצה אדם ששלם עם עצמו גם כשהוא לבד; ושרוצה בי בגלל מה שאני, ולא בגלל שאני הבחורה שהגיעה לדייט. ואדם כזה, למיטב הבנתי, לא אמור לקפוץ מעל הפופיק בשביל מישהי זרה. הקיצר, אני לא מדברת בשם כל הבחורות, אבל אצלי זה כך: נכון שקל ונוח לבוא לבר, וכל הגברים יהיו שטיח לרגלי - רק תבחרי. אבל בתכל'ס, הגבר שארצה בו הוא אחד שנוקט בגישה שתיארת: "כן - סבבה, לא - גם סבבה". ולמה זה? כי אני רוצה מישהו שיש לו חיים גם אם לא אצא אתו; מישהו שיש לו ממה לבחור; מישהו שבחר בי ולא רוצה בזוגיות באשר היא כשאני רק האמצעי. ושוב, פרחים לדייט זה לא מה שיהפוך אותך לנואש. כנ"ל לגבי לשלם עליה בדייט. אני אישית מעדיפה שהבחור יבוא בלי פרחים ושלא ינסה לדחוף לי בחזרה את כרטיס האשראי שלי בתנועות של "הברון משלם", אבל כל אלה לא בהכרח עושים אותך נואש. אם אתה נואש אז אתה נואש, זה משהו שמשדרים בהמון דרכים.

sh53

New member
אתה גם קופץ כהפתעה מהקינדר?

שונאת מתנות תחיה - ואני חיה טוב. למה להביא לבליינדייט מתנה שוקולד, בלון וכו'? אם כבר מביאים לי מתנה, אז להביא לי פנטהאוז, מכונית שברולט, קוקי היתה מעדיפה אופנוע, אבל למה קינדר?

נימשון

New member
אישון...פסטטטטטט אישון...

לדעתי ביצת קינדר, קרמבו, סוכריה על מקל או כל דבר מסוג זה זה אחלה רעיון
אותי אישית היית כובש ללא כל ספק ולו רק בזכות הקרמבו אבל אני משוחדת...

אישון36

New member
אץ לי רץ לי.......

מיד אשוב וקרטין קרמבו בידי............. ושאלת השאלות.............למה אין קרמבו בקייץ ? אישון. ..........אין.....הוא אמר שאין..........

נימשון

New member
אממממממממממממ

אז למה להדבק למה שאין ועוד כשיש כל כך הרבה דברים אחרים....

אישון36

New member
.........המשפט..........

החכם ביותר ששמעתי בנט. ואולי בכלל. אבל בנט המציאו את המציאות המדומה שצריך את מה שאין........... כי מה שיש זה כל כך הרבה ודרך הסיווג זה דרך מה שאין..........בגלל זה נראה לי שיש טעות מבנית בנט. אישון. באמת קטן.........אבל..........

נימשון

New member
עזוב אותי מהנט...

אני רוצה שוקולד אמיתי ולא וירטואלי בדיוק כשם שאני רוצה חיבוק ונישוק אמיתי ולא דרך מסך המחשב. תמיד יהיהו אנשים שיחפשו את מה שאין אבל בין לבין נותן ןלמצא גם כאלה שמסתכלות על מה שיש.... מכיר את השיר: אנשים טובים באמצע הדרך....
אז יש גם נשים כאלה סביב, אתה רק צריך להביט היטב ואולי גם איזה שוקולדון קטנטן חבוי בכיסך

אישון36

New member
על תגיד סתם.........

על פגישה עם נימושון.............עם כל הכבוד.!!! אישון.

einaty26

New member
יש משהו בדבריה

אני לא חושבת שאפשר להאשים חב ושלום את אחד המינים, לדעתי זה רוח התקופה, אולי גם הוירטואלית, אולי של הדור שבו הכל בא בקלות, אוכל מוכן רק לחמם דקה במיקרו, גוף מושלם רק ניתוח אצל המנתח, רוצים לפגוש חבר ישר למלמה הוירטואלית, נראהל י שהלכ נעשה קל מדי, כבר אין בשביל מה להתאמץ , אם יש אתרים רק להיכוריות לסקס , אז באמת למה מישהו מתאמץ, אני חושתבשכל הטעם הוא כן להתאמץ, שמה שלא מתאמצים להשיג ובא בקלות זה לא שווה, זו דעתי. איפה הימים של חיזור, אולי זה נשאר רק אצל שבטים באפריקה שש םיש מנהגי חיזור.

למעלה