ונושא לתגובה.......אישון...אישון...

לא לשלם.

כסף זה לא חיזור. יחס זה חיזור. כל הדברים הקטנים זה החיזור, לא כמה כסף תוציא על הבחורה.

koby329

New member
לשלם מילא

גם אני בפגישות הראשונות משלם, פרט למקרים בהם היא מתעקשת לשלם חצי. אבל הענין של הביצת הפתעה לא נראה לי, לדעתי זה עלול ליצור רושם מוטעה, רושם של נואשות או מוזרות.

אישון36

New member
מוזרות....אישון....

אני מזועזע............. אישון. מלח מיים....מלח...מיים...

אישון......כנס......

דווקא מהרעיון של הקינדר נורא התלהבתי...יש פה שילוב של ילדותיות ומוזרות חיוביים...לפי דעתי זו מחווה מעולה לשבור את הקרח ... אבל כמובן לתת כבוד לאישה והיא זאת שתרקיב את ההפתעה... דווקא אני הייתי נורא שמיחה לקבל סוג של מחווה כזאת במקום הפרח (זר?! שממילא אין לי איפה לשים בזמן הפגישה) הבאנאלי והמשעמם.... קבל ח"ח אישון יקירי.. :)

Red Tulip

New member
קובי..

מוזרות? נואשות? לדעתי הלכת קצת רחוק מידי... יש כאלה שיאהבו את זה, יש כאלה שזה לא יעשה להן כלום, אבל מכאן ועד יצירת רושם מוטעה שכזה הדרך ארוכה (אלא אם הוא איש מוזר, שזה כבר לסיפור אחר..) תנסה פעם, ותראה תגובות,

למה כל כך

הרבה נקודות...... עושה לי חשק להשלים את הטקסט. אין לי באמת מה להגיד רק שסיפורי הדייטים שלך משעשעים אותי.:) כמו שאומרת חתימה של מישהי - נשים נשים נשים,עדיף שק של נחשים.

../images/Emo181.gif

זה האייקון של מדוזה.איך פיספסת מלכת האייקונים?
אגב,מה אישון אומר לדייט שלו כשנותן לה את הקינדר? רוצה ללקק את הביצה שלי? שובב

אישון36

New member
אני מבקש מהמוכר בפיצוציה לארוז ...

ובד"כ המוכר המום ואורז בנייר יפה.......ושם סרט........ ומדגם לי את הביצה. כן.........מדגם........והיא ניראית לא כמו 5.5 ש"ח אלא כמו משהו שהשקיע.......... שלא בא לדייט ה 100 ללא כל רגש. דרך אגב......... באחד המקרים הנערה הייתה קודם לכן ביריד שוקולד (שבוע שעבר) והיא הביאה לי אריזה עם שני שוקולונים. וזה היה חמוד. בעבר...........פעם מזמן יצאצתי לדייט (לפני עידן הנט) והיה לי יום הולדת והיא הביאה לי מתנה. ואתה יכול להיות מנותק ככול שתרצה. בעיני זה חמוד. ואני כן מעריך מתנות קטנות............. ופגישה ראשונה היא הזדמנות ראויה. אישון. ציניות? אני המצאתי אותה..............אבל עד הזוגיות.

המממ...

אין לי דעה בעד/נגד באמת לגבי מתנות בדייט כמו שציינתי. הודעת אוף רגילה. אבל אוכל לתת לך לינק בו אתה בעצמך בהחלט מנותק וציני לגבי שאלה תמימה בזוגיות. רק תגיד.

למעלה