ונושא לתגובה.......אישון...אישון...

אישון36

New member
ונושא לתגובה.......אישון...אישון...

ביום שישי בלילה היה לאישון מה שהיה אמור להיות דייט...מצידו.... ולא ממש דייט...מצידה.... .................סיפור ארוך....... בכול אופן במהלך אותו הדייט באה חברה טובה של המושא והתנהל ויכוח בשאלה בת האלמוות.......... איפה הבחורים לעזאזל..... לא מציאות הפיזית...........אישון....אישון וכל זה ............... אלא......... השאלה המהותית......... תפיסת הגבר את תפקידו........ האם הגברים התפנקו ........ הם יושבים בבר... את רוצה סבבה .... את לא רוצה..... גם סבבה .... הבעיה ? הבנות התלוננו על העדר השקעה מוחלט....אין חיזור אין כלום....את רוצה בראש ? את צריכה להתאמץ.....הכל מוזל.....ובכלל הן טענו בחור שנראה מעט טוב.........אפילו לא יזוז ויחכה שהן תבואנה אליו.....ולאור כמות הנשים אל מול כמות הגברים הן חייבות לזוז ....... עולם אכזר טענו. וזהו........הן טענו שהאישה החדשה במובנים מסויימים הרגילה את הגבר שהוא יכול לנוח....... ולקבל מן המוכן.........האומנם ? האם אכן ? האם אפשר לנוח....ואני במאמצי הופך לנואישון ? .........ואני מתכוון לומר.......... האומנם מה שאני מחשיב לחיזור... פג מהעולם ? חייב לציין שאני בא לבליינד דייט....כמעט תמיד מביא מתנה קטנה....ביצת הפתעה....שוקולון.....בלון...ועוד..... אני מקווה שהנושא ברור דיי...........ואין צורך בבדידים. אישון....או שמע נואישון. פרחים רבותי פרחים.

אינדרה10

New member
תביא פרחים או שוקולד

לבליינד דייט והיא תחשוב שאתה כזה נואש שהיא תברח כל כך מהר שאפילו לא תראה את האבק מאחוריה.....

אישון36

New member
תמיד מביא...

ביצת הפתעה או משהו שכזה.........אני יודע שלא מקובל......... אבל אני בכלל לא מקובל.......אז...? בכלל גם משלם בדייט. אז מה לא לשלם........לא להשקיע..... לא יודע.......יתכן ואני נואישון......... אבל כך אני חש. אישון. או שמע נואישון ?

אינדרה10

New member
לשלם מסכים....

גם אני משלם, אבל להביא משהו? לא נראה לי מקובל, היא עלולה לפרש את זה לכיוונים לא נכונים.

אישון36

New member
מה אומר........

זה עולה 5-6 ש"ח ולפעמים לא עולה............. וזה מראה על יחס....... מאמין בזה. נראה לי נכון. נואש.....שיהיה. אישון. אולי נואש ....אבל בסטייל.

אה חייב

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif

צודק האינדרה בהתחלה יש לשמור על פאסון על תמונה יפה ועל הילה אח"כ תביא תמתנות בגרוש שלך... אוי אישון אישון...

sh a ch a r

New member
פרח

אני בד"כ מביא פרח. לא יקר. לא מוגזם (זר????). לא משלם (אני לא מבין את נושא הלשלם, למען האמת). אני כן מנסה להראות שאני רציני, אבל. שחר

sh a ch a r

New member
רציני, אבל

זה לא מונע ממני לקבוע את סימן הזיהוי בתור "אני אהיה זה שלובש אף של ליצן"

אה חייב

New member
וואלה לא הבנתי כלום

סיפור בהמשכים
תביא פרח...אם זה עושה אותך מאושר. אם אני הייתי מקבלת פרח בדייט הראשון בליינד דייט לצורך העיניין
לא הייתי יודעת איפה לתקוע אותו
היה מוריד לי קצת כי גם אני חיה
שזקוקה לרדוף ואתה מצטייר כך כזרעון על גבול הנואשות (למרות שאפשרי שזה ממש לא המצב). אם בא לך להיות נחמד וסימפטי תקשיב לגברת ובפגישה השניה או השלישית תפתיע... דוגמה:
החייבת רגישה ללקטוז מזמרת בדייט הראשון בדייט השני אצל הזרעון בבית היה חלב סויה...מתוך רצון טוב
החייבת אוהבת גלידה של האגןדאז בדייט השני הזרעון קנה קופסת האגן... 'בנת

sh a ch a r

New member
חייב להודות שלא הבנתי

בגלידה של האגן דאז אין לקטוז? עכשיו, אני חושב שהרושם ה"נואש" שמתקבל מהפרח מבוטל ע"י העובדה שסימן ההכר (אנחנו מדברים על בליינד דייט, זוכרת) הוא שאני אהיה עם אף של ליצן. אף אחד נואש לא ישפיל את עצמו ככה
שחר נ.ב. כן, אני עומד בזה. ש.

אישון36

New member
דרך אגב.....

רוב הנשים שקיבלו ביצת הפתעה.........הרכיבו אותה יחד איתי........ היה חמוד........... אישון.

Red Tulip

New member
בעיני זה חמוד

לא השקעה גרנדיוזית, משהו נחמד וקטנטן שמראה שהיא לא עוד אחת ברשימת הדייטים הבלתי נלאית שלו, זה מוסיף.... לא נשמע לי מעשה נואש בכלל, ומי שנבהלת מהמחוות הללו, כנראה שהיא לא your cup of tea

hgvhgv

New member
האומנם../images/Emo35.gif

לתת ביצת קינדר..כשבבית מחכה לך עוד קרטון ביצים שלם לפגישות עתידיות...זה רחוק מלהיות מיוחד. הרי הוא דיבר על נוהג של לתת מתנה בפגישה עיוורת....נוהג שלאוו דווקא מייחד בחורה כזו או אחרת....זה לא משנה אם את מיוחדת או לא...אם תצאי לבליינד דייט עם אישון..תזכי גם את לקבל ביצת קינדר :)

אישון36

New member
הנוהג זה.....

להיכנס לחנות...שוקולדים...פיצוציה........משהו.........ולקנות משהו קטן. ממש לא מחזיק קרטון........... אישון. שונא אנשים מלאי כעס לעולם.

Red Tulip

New member
אתה עוזר להן להרכיב את המשחק?

בעיני זה עדיין חמוד, תמשיך כך...

חחח מבדר...

חמוד? ממש לא...להרכיב ביחד את ההפתעה של הקינדר? רק מראה על זלזול ברמת המשכל של הבחורה.. לא נראה לך שיש לה מספיק אינטילגנציה בשביל להרכיב את ההפתעה לבד???.. נו מילא....

למעלה