ומה תגידו על..

shuna21

New member
ומה תגידו על..

גבר שמדבר באינטרנט עם בנות אחרות בזמן שיש לו חברה ורואה אותן ערומות במצלמה??

The Lonely Lion

New member
כיף לו? ../images/Emo3.gif

אחת אמות המידה לבגידה זה כאשר אחד לא יכול לספר לאחר על המעשה. אם לחברה לא אכפת, סבבה. לכל אחד יש את הקוים האדומים שלו.

The Lonely Lion

New member
בעיני מי?

שוב, לכל אחד יש הגדרה אחרת... אני מוכן לקבל שהבחורה שלי תחבק בחור אחר, אבל לא תנשק על השפתיים. לא אכפת לי שאחרים יראו אותה ערומה. לא יהיה לי נוח שהיא תחזיק איברי מין של בחורים אחרים. אלא אם היא רופאה, למשל.
ובעניין זה שהיא תראה בחורים ערומים דרך המסך... לא מאמין שזה היה מפריע לי. הייתי מעדיף להיות בעל מונופול על הסיפוק המיני שלה. לצערי, אין לי בחורה.

כן אבל

כמו שהבנתי, אינו מסתכל בתמונות פורנוגרופיות זרות, אלא בתמונות עירומות של בחורות שהוא משוחח אתן. לכן זו בגידה. כל מעשה אינטימי או קרבה אינטימית עם אחרת בגידה.

The Lonely Lion

New member
המממ... לא...

קח כדוגמה את הבחור מ"יער נרווגי". כנראה יש כאלו גם במציאות... לחברתו לא אכפת שהוא שוכב עם אחרות כל עוד הוא חוזר אליה...

באז באז

New member
זה תלוי בעונה

למרות שנראה יל שבמקרה הזה רוב האנשים יסכימו שזה סוג של בגידה.

The Lonely Lion

New member
מה איתם?

יש כאלו שלא צופים בכלל, יש כאלו שלא צופים כאשר הם בקשר, יש כאלו שצופים בזמן הקשר...

גרוע מאד

לדבר מותר תמיד, וידבר עם מי שירצה ככל שירצה; אבל זה שהוא רואה אותן עירומות כשהוא חבר שלך, ממש חוצפה. הייתי נוזף בו ועוזבו מיד.

אייבורי

New member
זה תלוי

אם הן יותר כוסיות ממך - סבבה אם הן פחות כוסיות ממך - זוועה ומעליב רבתי

BlackUnicorn

New member
זה דורש ליבון והסכמה של שני הצדדים...

כי זה על הקו הדק בין משהו שהוא נורמטיבי בעיני רוב האוכלוסיה (צפייה בפורנו), לבין משהו שנחשב לבגידה בעיני אחוז גדול מהאוכלוסיה. בקיצור - הכל שאלה של תיאום ציפיות. יש כאלו שמקבלים את זה, יש כאלו שלא. אותי למשל, זה דוחה ואני לא מקבלת את זה.

Mishkafofer

New member
זה עולה כסף

אם הבחור רכש מנוי לאתר למבוגרים שמציג וידאו בשידור חיי של כונפות מבולגריה אז שיבושם לו.

JTrulez

New member
../images/Emo31.gif לא מקובל

זה בקלות יכול לעלות מדרגה....

loveangle

New member
תשמעי,

זה כשלעצמו לפי דעתי נחשב בגידה לכל דבר, למרות שיש כאלה שיגידו אחרת. לצערי, יש לי נסיון אישי עם מקרה כזה, אני לא רוצה לפרט פה יותר מדי אבל זה מתחיל בזה - וזה ממשיך האלה. גברים שמתפתים לנשים אחרות זה ידוע וקורה אצל כולם - אבל יש קו דק שעובר בין פיתוי לממישו הפיתוי הזה. המקרה שלי התחיל בזה שהוא "רק" דיבר איתן והמשיך למשהו הרבה יותר רחוק מזה. לצערי אהבתי אותו יותר מדי ואמרתי לעצמי שאולי הוא עושה את זה כי אני לא מספקת אותו. אבל נוכחתי לדעת שלא משנה מה אני אתן לו - הוא תמיד יעשה את זה. לא משנה כמה הוא אמר לי שהוא יפסיק - הוא תמיד חזר לזה. בסופו של דבר הכל תלוי בך, אבל אם את שואלת אותי, הדרך לבגידה ממשית לא רחוקה כל כך ולא משנה כמה את חושבת שאת מכירה אותו.

למעלה