ומה היה לנו? מלבד שינויי קול...

שושkה

New member
ומה היה לנו? מלבד שינויי קול...

מי שדיבר איתי בסוף השבוע יודע שכמו נער מתבגר שגורש ממקהלת הכנסיה, הקול שלי השתנה מרגע לרגע... עכשיו אני בשלב ה-1/2 קול ומחר כולם יחגגו כשלא אוכל לדבר בכלל...
עם הקול באה גם קצת מחלה אז לא השתוללתי עם הבישולים יותר מדי ובכל זאת מה היה לנו: בשישי מרק עוף טעים עם המון המון ירקות וכנפיים ברוטב צ´ילי מתוק עם סלט ואורז בתערובת פרג. בערב לא היינו כל כך רעבים אז אילתרתי משהו נחמד מאוד: חציתי פיתה מרחתי שמן זית על כני הצדדים והנחתי במחבת חם. שברתי ביצה על הפיתה תיבלתי וכיסיתי במכסה כך התבשלה לה הביצה. לצידה הוכן סלט ירקות קטן ועסיסי ולשתיה הכנתי סיידר אלכוהולי שאת מתכונו נתתי כאן לפני שנה אבל הוא כל כך שווה שהנה הוא שוב: סיידר חם אלכוהולי מתכון של סיידר הגליל ====================================== 1.5 ליטר מים פחית תרכיז טבעי סיידר הגליל כוס וחצי יין אדום כוסית וודקה / ג´ין 2 כפות סוכר 1 כפית קינמון טחון הכנה: מחממים המים בסיר, מוסיפים היין, הג´ין או וודקה סוכר וקינמון ומערבבים היטב. מגישים בכוסות גבוהות עם פלחי תפוחים דקיקים ומקלות קינמון לקישוט היום היה לארוחת צהריים מאוחרת עוף ממולא אורז ופירות יבשים ולקינוח פאי פקאן שסוף סוף צילמתי את שלבי הכנתו שיועלו בימים הקרובים לפורום לטובת כל מי שאי פעם רצה לדעת. גם את העוף רציתי לצלם אבל הוא נטרף עוד לפני שהספקתי להגיד משהו...

romi99

New member
פיזור זעתר על הפיתה משדרג אותה

בכמה רמות.. שווה ניסיון..

alexit

New member
שושkה,תהיי בריאה קודם כל.אנחנו...

מחכים למתכונים ולתפריט של היום שאחרי.(מסיבת סוף השנה האזרחית).בהצלחה.

effyba

New member
שושKהל´ה תרגישי טוב....הסיידר לא

השפיע לטובה על מיתרי הקול??

שושkה

New member
האורז הוכן עם תערובת קנויה של

תבליני פרג. אחלה תערובת שמשדרגת אורז לבן פשוט בקלות וטעימה לאללה.

שושkה

New member
אפיבה יקירתי, האמת שהסיידר עזר לי

ליפול למיטה ולהרדם תוך 2 שניות.... שזה בהחלט עוזר לכל מי שלא מרגיש טוב...

bali

New member
מנהל
שושKה, תרגישי טוב!

גם אני נפלתי קורבן למחלות החורף... שפעת שפעת.... אני במיטה כל הסופ"ש ונמאס לי כבר!

שושkה

New member
תודה לכולם, מתכון לטיפול בגרון צרוד

מרגישה יותר טוב אבל עשיתי טעות והגעתי לעבודה.... נראה לי שתוך שעה שעתיים אני חותכת הביתה... אגב-השיפור הפלאי ביכולת הדיבור שלי הגיע ממתכון טבעי מצויין ושעזר יותר מכל דבר אחר: מתכון לטיפול בגרון צרוד: חומרים: 1 בצל בינוני קצוץ דק 3 כפות דבש הכנה: מרתיחים את הדבש עם הבצל בסיר במשך כ-7-8 דקות. מצננים מעט ומסננים תוך סחיטת הבצל. לוקחים כמו תרופה כף מהנוזל שנוצר כל שעתיים בערך ויש שיפור מדהים!

r66

New member
הנה טיפים שקיבלתי

אנטיביוטיקה טיבעית: לחתוך בצל בינוני עד גדול דק, להוסיף 2-3 כפות זבש לכסות ולהשאיר למשך הלילה. למחרת לשתות את הסירופ שנוצר במשך היום. כל ערב להכין חדש למחרת. להוסיף לתפריט גריסי פנינה [בכל צורה שמתאימה לכם], קינמון - אם את מעדיפה חום או נענע אם את מעדיפה קור. לשתות קבוע 2 כפיות כלורופיל מהול ביום לתמיד. (מתוך רפואה שלמה)

שושkה

New member
תודה! ראיתי גם את המתכון הזה בספר

שיש לי-ספר לרפואה טבעית לילדים. אבל רציתי לנסות ולשפר את המצב במהלך היום ולא רציתי לחכות לבוקר. לכן הוכנה התרופה שתיארתי שיש לה אותו אפקט או אפקט דומה.

ואדים חמים נשמת? בד"כ אני מכינה

סיר מים חמים ומרכינה את הראש כלפי האדים כשהראש מכוסה במגבת.

ששק

New member
איכס!!!!!! נשמע זוועה....../images/Emo3.gif

ויתר הדברים נשמעים טעימים לאללה....

למעלה