ומה אתם חושבים שקרה היום?
קודם כל סליחה שאני פותחת שרשור חדש אבל...
** בוא נעבור לסוף החדשה-חודש ואני קיבלנו היום הזמנה לשימוע
שיהיה מחר . זה נאמר לנו בסוף היום אחרי שכל היום לא נתנו לנו להקליד אלא לעשות בקרה .
* מוזר שבבוקר המנהלת עשתה לשלושתינו שיחה .כולל הותיקה-שמונה חודשים .
ואז דווקא נתנו לי והחדשה-חודש הקלדה אחת לכל אחת .
ואז רק לבדוק את מה שהחדשה-חודש עשתה .פשוט לעבור
אחד ,אחד ..במחשב ולבדוק את הקודים . והשמות שאין טעויות.
* שוב בבוקר המנהלת אמרה לי שקשה לה שאני מתגוננת כל הזמן. ואם למשל היא אומרת משהו ואני עונה לה "על מה הויכוח ?"
קשה לי איתה .ונראה לי שהיא תפטר אותי מחר .
ידעתי שהמצב לא טוב לפי זה שהמנהל שמעליה ,ויש גם מנהלת בד"כ היו מה זה נחמדים אליי ,והיום בבוקר הוא אפילו לא אמר לי שלום,וגם המנהלת הזאת ...והכוונה לא לבעייתית אלא לזאת שמעליה שגם מסתובבת שם ..
שוקלת האם בכלל יש טעם ללכת לשימוע הזה ?
א. למה לתת לה את ההנאה בלפטר אותי ?
ב. ונניח שהיא לא תפטר אותי האם אוכל להמשיך לעבוד בלחץ הזה ? עם מנהלת כזאת? שכל טעות ,ונכון שהחדשה-חודש ואני
עשינו טעות חמורה ..(כהגדרתה "טעות חמורה") אהיה תחת
זכוכית מגדלת .וגם היא פשוט לא אוהבת שעונים לה בכלל.
** למשל היום החדשה-חודש עשתה עוד טעות לא התייחסה לאיזה מייל שנשלח אחיה,ולא עשתה עם זה כלום ,ואז המנהלת מאד כעסה עליה..ואמרה לה "אני לא יודעת מה לעשות?אז לא עושים כלום?"
ואז ברשימה שהיא נתנה לי סיימתי והיו כמה בעייתים אז אמרתי לה "מה את רוצה שאני יעשה עם זה? אתן פשוט זורקות לי על
השולחן וזהו?נכון ?" אז אמרתי לה שאני לא זורקת כלום ורק רציתי שתגיד לי מה לעשות עם זה ...
אז היא הסבירה לי ועשיתי . אבל היא "אתן זורקות לי " ואמרתי
לה "לא נכון אני לא זורקת " אז היא אמרה "טוב את לא זורקת
סבבה " והבנתי שהיא לא מאמינה לי .כפי שלא האמינה
עם ההזמנה ההיא "אבל הכי ותיקה לימדה אותך לא ?"
וכאשר הסברתי לה שלא שזה היה משהו אחר "טוב חבל על
הויכוח " וגם היום .היא פשוט לא אוהבת שעונים לה בכלל .
* הותיקה שמונה חודשים הייתה בהלם שסיפרתי לה עכשיו שקיבלנו זימון לשימוע. ואז היא אמרה שבטח הם בלחץ.
שיימצאו להם עובדים מושלמים שלא עושים טעויות שכל דבר שהמנהלת אומרת הם אומרים אמן .
** ואגב בדיוק היום קיבלתי מסרון מהמבוגרת מהעבודה הקודמת זאת שהייתה חברה שלי .כך שמי שחושב שהעבודה הקודמת היא פרס ניחומים טועה .
הם לא משאירים אנשים מתוך רחמים,ולראייה המקום שם חצי ריק .
אני חושבת מה לעשות האם ללכת לשימוע או לא ...מקום שאסור
לחדשים לטעות בו ..האם כדאי בכלל ?
החדשה-חודש שתמיד הייתה כזאת מתוקה גם פניה נפלו היום.
**עצם זה שנתנו לה ולי זימון אומר שאולי אין למנהלת משהו אישי.
לא יודעת מה לעשות .
קודם כל סליחה שאני פותחת שרשור חדש אבל...
** בוא נעבור לסוף החדשה-חודש ואני קיבלנו היום הזמנה לשימוע
שיהיה מחר . זה נאמר לנו בסוף היום אחרי שכל היום לא נתנו לנו להקליד אלא לעשות בקרה .
* מוזר שבבוקר המנהלת עשתה לשלושתינו שיחה .כולל הותיקה-שמונה חודשים .
ואז דווקא נתנו לי והחדשה-חודש הקלדה אחת לכל אחת .
ואז רק לבדוק את מה שהחדשה-חודש עשתה .פשוט לעבור
אחד ,אחד ..במחשב ולבדוק את הקודים . והשמות שאין טעויות.
* שוב בבוקר המנהלת אמרה לי שקשה לה שאני מתגוננת כל הזמן. ואם למשל היא אומרת משהו ואני עונה לה "על מה הויכוח ?"
קשה לי איתה .ונראה לי שהיא תפטר אותי מחר .
ידעתי שהמצב לא טוב לפי זה שהמנהל שמעליה ,ויש גם מנהלת בד"כ היו מה זה נחמדים אליי ,והיום בבוקר הוא אפילו לא אמר לי שלום,וגם המנהלת הזאת ...והכוונה לא לבעייתית אלא לזאת שמעליה שגם מסתובבת שם ..
שוקלת האם בכלל יש טעם ללכת לשימוע הזה ?
א. למה לתת לה את ההנאה בלפטר אותי ?
ב. ונניח שהיא לא תפטר אותי האם אוכל להמשיך לעבוד בלחץ הזה ? עם מנהלת כזאת? שכל טעות ,ונכון שהחדשה-חודש ואני
עשינו טעות חמורה ..(כהגדרתה "טעות חמורה") אהיה תחת
זכוכית מגדלת .וגם היא פשוט לא אוהבת שעונים לה בכלל.
** למשל היום החדשה-חודש עשתה עוד טעות לא התייחסה לאיזה מייל שנשלח אחיה,ולא עשתה עם זה כלום ,ואז המנהלת מאד כעסה עליה..ואמרה לה "אני לא יודעת מה לעשות?אז לא עושים כלום?"
ואז ברשימה שהיא נתנה לי סיימתי והיו כמה בעייתים אז אמרתי לה "מה את רוצה שאני יעשה עם זה? אתן פשוט זורקות לי על
השולחן וזהו?נכון ?" אז אמרתי לה שאני לא זורקת כלום ורק רציתי שתגיד לי מה לעשות עם זה ...
אז היא הסבירה לי ועשיתי . אבל היא "אתן זורקות לי " ואמרתי
לה "לא נכון אני לא זורקת " אז היא אמרה "טוב את לא זורקת
סבבה " והבנתי שהיא לא מאמינה לי .כפי שלא האמינה
עם ההזמנה ההיא "אבל הכי ותיקה לימדה אותך לא ?"
וכאשר הסברתי לה שלא שזה היה משהו אחר "טוב חבל על
הויכוח " וגם היום .היא פשוט לא אוהבת שעונים לה בכלל .
* הותיקה שמונה חודשים הייתה בהלם שסיפרתי לה עכשיו שקיבלנו זימון לשימוע. ואז היא אמרה שבטח הם בלחץ.
שיימצאו להם עובדים מושלמים שלא עושים טעויות שכל דבר שהמנהלת אומרת הם אומרים אמן .
** ואגב בדיוק היום קיבלתי מסרון מהמבוגרת מהעבודה הקודמת זאת שהייתה חברה שלי .כך שמי שחושב שהעבודה הקודמת היא פרס ניחומים טועה .
הם לא משאירים אנשים מתוך רחמים,ולראייה המקום שם חצי ריק .
אני חושבת מה לעשות האם ללכת לשימוע או לא ...מקום שאסור
לחדשים לטעות בו ..האם כדאי בכלל ?
החדשה-חודש שתמיד הייתה כזאת מתוקה גם פניה נפלו היום.
**עצם זה שנתנו לה ולי זימון אומר שאולי אין למנהלת משהו אישי.
לא יודעת מה לעשות .