וככה לכבוד החברים

וככה לכבוד החברים../images/Emo13.gif

ולכבוד השבוע החדש נעלה כאן ניגון שכתבתי לפני כמה וכמה שנים טובות:) הוא קצת איטי , הוא מזכיר את הסגנון הרומני של פעם, הסיום שלו הוא ב"מוואל" שמזכיר קצת את הסגנון של דייב טראס שהזכרנו אותו כאן בפורום (ברשימת ה"קבצים" של הפורום תוכלו לראות גם תמונות של הקלטות שלו. הניגון הוא קצת ארוך 6:15 דקות לבעלי אינטרנט רגיל יקח קצת זמן להוריד אותו:))) עברתי גם על תוצאות הסקר שערכנו ועולה ממנו שצריך בעיקר להביא חברים חדשים וגם להמתין בסבלנות, אנחנו עובדים בשני המישורים,אני שמח לראות שהפורום יחסית לזמן הקצר שהוא פועל יש בו חברים מצויינים! ועברנו כבר חמישה דפים לפי עניות דעתי מרתקים! ואנחנו עוד נוסיף בעתיד כהנה וכהנה:))) שבוע טוב לכולם:))))

דפננה.

New member
כמה טוב שיש ADSL אבל מצטערת

להגיד לך, הניגון די משעמם. כי הוא אותו דבר. אבל הוא הזכיר לי את המנגינות ששמו בסרטים הישנים שהראו רכבות. שבוע טוב. אני.

../images/Emo24.gif

על טעם וריח דפנה כבר הרי הזכרנו אין להתווכח אני עדיין חושב שהניגון הזה מייצג במשהו את מוזיקת הכליזמר דווקא
פעם עוד מישהו אמר לי שזה קצת משעמם אבל האתאיסט שלנו דווקא אהב את הניגון והיו עוד כמה בזמנו שנהנו מהניגון:)))

עדיין לא שמעתי את השיר

וזאת הסיבה שעוד לא הגבתי... מוטי, שלא תחשוב שאני לא אוהב את השיר הזה, לכן אני כותב את ההודעה הזאת.

אוי כמה שאתה מתוק:))))

שכחתי לומר ידישיסט חביב שהסגנון שמלווה את המקצב הוא "דיקסי" אולי אתה או מישהו מהחברים יוכל לספר על המקצב הזה מהיכן הוא בא?

אחר

New member
והיא הנותנת!

אם לליטוואק קפוא כמוני דיברה המנגינה, לחסיד "בעל דבקות" כמוך לא כל שכן?

וווווווווווווואאאאאאווווו איזה יופי

איזה יופי , איזה ניגון יפה . לא נותן לך להישאר במקום , הרגליים כמו קמות ומתחילות לרקוד בלי שתהיה לך שליטה על זה . זה נשמע כמו ניגון שהחסידים רוקדים להם , עמוק עמוק לתוך הלילה ועוד ועוד , שלא יכולים להפסיק . מתוק מדבש . מאיפה המלחין מגיע לפסגות כאלו של שמחה ?

עכשיו גרמת לי להסמיק אריאל../images/Emo9.gif

אני שמח שנהנת:)))) דווקא את הניגון הזה כתבתי בשעת עצבות גדולה זה היה אחרי שהתגרשתי...
אולי שבוע או שבועיים והייתי עצוב נורא
פתאום אני זוכר קמתי בוקר אחד והתיישבתי ליד המקלדת ואמרתי לעצמי מה אתה עושה עכשיו? התחלתי לזמזמם ויצא הבית הראשון הוא מצא חן בעיני ההמשך יצא בערב,לפעמים דווקא בשעת עצבות יוצאים הניגונים היפים,תודה בכל מקרה על המחמאה:))) אני קורא בהזדמנות זו לחברי הפורום להמשיך ולהעלות קבצים לכתוב הודעות ולהעלות תמונות,אנחנו כבר על דרך המלך! עברנו כבר 5 דפים מרתקים ופנינו אל העתיד! אני מאמין שבעזרתכם נוביל את הפורום היחודי הזה מעלה מעלה נוסיף עוד חברים ונתפרמם כאן בשמחה ובידידות כמו שאנחנו עושים כאן מאז שנפתח הפורום המקסים הזה.

../images/Emo168.gif נפלאות הן דרכיו של הניגון ../images/Emo168.gif

ובהאזנה שניה אולי אפשר לשמוע בו בניגון הזה גם את הכאב , הצער , אך במיוחד את ההתאוששות מחדש להמשיך הלאה

פראזניק

New member
איש, נהניתי מאד!!!

באמת שומעים את הצער והכאב!! היום צריך לבא ניגון שמח, לא? מחכים:)

שעה בלב נשבר

וכל היום בשמחה,כך אמר ר´ נחמן מברסלב:))) אז..אז באמת כבר הבאנו לאחר מכן את "שמחו בה´" ועוד ניגון,בעתיד נעלה עוד הרבה ניגונים שמחים:))))

למעלה