וכי מה ייעשה לחתול שהרס עוד זוג של אוזניות?!!

GeJuFan

New member
וכי מה ייעשה לחתול שהרס עוד זוג של אוזניות?!!

אוזניות שעלו 450 ש"ח!!! אם מישהו רוצה חתול מדהים, מתוק ומצחיקולי לעיתים אבל נזק לא מהעולם הזה שחושב את עצמו למלך מוזמן ליצור קשר. עכשיו ברצינות נראה לכם שאני מוותרת על הנזק שלי?

וכי מה יעשה לחתול שהעיף מהשולחן את:

פלטת הצלליות שלי ממאק שעלתה קצת יותר מ1000 שקל??
הוא שבר לי את כל ה15 צלליות [מזל שנשארו חלק] ובאותה הזדמנות העיף את קלסר פיזיקה לרצפה וברח כל עוד נפשו בו [כי הוא נבהל מרעש הנפילה] זו אהבה אמיתית

bumblebee1

New member
מעניין אם הוא דרך אח"כ בצלליות והיו לך טביעות

רגליים חמודות על הספה בצבעים אופנתיים - כי אצלי זה קרה

זה היה מזמן..

חלק מהצלליות הצלחתי להציל. חלק ממש לא.. הרבה היו על הרצפה שבורות.. ואל דאגה, קניתי חלקן מחדש

rochycu

New member
מה יעשה לחתול?

סליחה יקירים - מה יעשה להורי החתול? אנו הורים ל- 14 חתולים בדירה בקומה 5 , וכן אנו יודעים שאסור בתכלית האיסור להשאיר חפצים שיכולים לזוז על השולחנות. פשוט זהו מקום המשחק של החתולים לקפוץ ולרוץ, אז הכל נמצא מאחורי דלתות סגורות עם חיזוק. שניים מהחתולים גם פותחים את האובן טוסטר "וגונבים" ממנו, ואת התנור קנינו עם דלת נפתחת לצד - בגלל החתולים. חיים עם חתול לא - חיים אצל החתול ולכן קודם כל חושבים רגע ? מה יכול להיות עם דבר זה נמצא כאן והיכן כדאי לשים? תודה לכל מגדלי החתולים והחיות בכלל

habubnik

New member
15 מטענים של פלאפון

2 מקלדות חדשות (שכל אחת עלתה לי כמה מאות שקלים) 1 עכבר יקר מאוד 2 שלטים אינספור גלילי נייר טואלט ונייר סופג וכל דבר שהוא לא מצליח להרוס בעצמו, הוא מפיל לרצפה וקורא לכלבה שתשלים את העבודה.

foggy night

New member
וכי מה ייעשה לחתולה

ששברה לי כוס שאני אוהבת שגונבת לי פצירות לציפורניים שמעלימה לי ספוגיות מייקאפ שאוכלת לי מברשות איפור שמחטטת לי בתיק איפור שמשחיזה ציפורניים על הכסא ששופכת תמיד את המים שלה שמטביעה משחקים במים שלה (איכס...) שמעירה אותי בבוקר כי זה כיף שכמעט אכלה היום את הוטרינר ("הנה... יצא לה הג'ינג'י...") שאוכלת את הצינור של המזגן שאוכלת חוטי סאטן שלועסת לי חסה מהיד בזמן שאני מכינה אוכל שבודקת אם אני מנקה את הבית טוב (ואז מלכלכת) שבוכה כשהפרפר גבוה - כדי שאוריד לה אותו שמוציאה לי קוביות קרח מהכוס שאוכלת גלילי נייר טואלט שלא נותנת לי ללכת לשירותים לבד שצופה בי כשאני מתקלחת (רק חסר שתגיד: "שכחת מאחורי האוזן!")

bumblebee1

New member
מכובד אבל

מה יעשה לשטן הקטן... שחופר את העציצים עד השורש תולש את העלים המסכנים אוכל את הפרחים שמוציא גרביים מהסל כביסה, מוריד אותם מהמתלה, מהספה אחרי קיפול ואח"כ מוציא שוב מהמגירה שמתחבא מאחורי וילונות רק כדי ל"תפוס" אותך כשאתה עובר ליד שמוציא קורנפלקסים עגולים מהקערה שהעיף את הטוסטר אובן לרצפה במרדף אחרי ג'וק שהעיף את הקומקום לרצפה במרדף אחרי ג'וק שהעיף את אחותי לתקרה כשהביא לה את הג'וק למיטה כשבאה לבקר שמעיף כל פעם מחדש את הכביסה המקופלת שמעיף כל קערה שיש בה מים כל קערה שאין בה מים כל קערה טוב... וכל כוס, ומזלג, וכפית... שנכנס אחרי לחדרים, לשירותים, למקלחת (וכן... גם אם המים זורמים) אוף... ורק התחלתי. לא כיסיתי את כל השבורים הרטובים הקרועים והמתים שהוא השאיר אחריו.

foggy night

New member
כן, שכחתי את עניין העציצים.... גם זה היא עושה

ואז אני צועקת "לא!" והיא מסתכלת עלי, ישר לתוך העיניים, תוך כדי שהיא ממשיכה ללעוס.

GeJuFan

New member
אהה לעניין העציצים מצאנו פתרון....

פשוט לא קנינו חדשים כשהוא סיים להרוס את הקודמים, ואת הפרחים של שישי אמא שמה בחדר השינה שלה, החדר היחיד שלמפורע אסור להיכנס אליו (לא שזה עוצר אותו).

יש להם משהו לא מוסבר עם מברשות של איפור..

אני שמתי את שלי בכוס בתוך ארון במדף גבוה שבנימין וסקאי לא מצליחים להגיע לשם.

GeJuFan

New member
זה גם מה שעשיתי עם המברשת שיניים

שלי, בכוס סגורה בארון התרופות באמבטיה, יש לו גם פטיש לשפורפרת של המשחת שיניים, גם זו חיה לה אחר כבוד סגורה בארון. אהה והוא גם אוכל לימון, שותה אלכוהול, ומאד אוהב אוכל חריף. ובזמן שאני כותבת שורות אלה הוא כמעט הרס לי את החוט חשמל של המק. זהו זה רשמי אני חושבת על להכין את החבל ולתלותו בכיכר כמו מוסוליני....

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

יש לי שמלת קשירה, שתמיד כשאני לובשת אותה בנימין וסקאי צדים את החוטים שקושרים אותה.. וכל פעם אני שוכחת להרים את החוטים כשאני לידם... ואז הם צדים אותי

יצורה

New member
אוהו, טופו רק מחכה שאלבש בגדים עם שרוכים

בכל פעם שאני רק מוציאה מהארון מכנסי דייגים, חולצות קשירה או בגד כלשהו עם שרוך שמשתלשל ממנו - טופו מסתערת עליי בנחישות של בולדוזר. אפילו כשלובשים חזייה בנוכחותה צריך להיזהר שהרצועות לא יתנפנפו בשדה הראייה שלה.

liorge2

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

איזו תמונה מתוקה

למעלה