ויוה נותנים הזדמנות להשפיע על מה שהם יחזירו

evglev1

Well-known member
מנהל
חוץ מהדר שאין לה פייסבוק, נצלו את ההזדמנות, אולי הפעם לשם שינוי נקבל שידורים חוזרים של סדרות שבאמת התגעגענו אליהן או באמת פספסנו.

Hadar 169

Active member
חוץ מהדר שאין לה פייסבוק, נצלו את ההזדמנות, אולי הפעם לשם שינוי נקבל שידורים חוזרים של סדרות שבאמת התגעגענו אליהן או באמת פספסנו.

במה בחרת?😜

evglev1

Well-known member
מנהל
מכיוון שהם לא אמרו באיזה ערוץ ולא הגבילו לסדרה אחת הצעתי שבויוה וינטג' את הסדרות: האלמנה, זהות אבודה ופנינה שחורה של אנדראה דל בוקה. בויוה טלנובלות הצעתי את טרה נוסטרה כמובן ואת חזור אליי שהייתה בויוה פרימיום ופחות רלוונטי מבחינתך בויוה איסטנבול הצעתי את הסוד שלנו ואת המנהיג ששודרה בויוה פרימיום.

Hadar 169

Active member
מכיוון שהם לא אמרו באיזה ערוץ ולא הגבילו לסדרה אחת הצעתי שבויוה וינטג' את הסדרות: האלמנה, זהות אבודה ופנינה שחורה של אנדראה דל בוקה. בויוה טלנובלות הצעתי את טרה נוסטרה כמובן ואת חזור אליי שהייתה בויוה פרימיום ופחות רלוונטי מבחינתך בויוה איסטנבול הצעתי את הסוד שלנו ואת המנהיג ששודרה בויוה פרימיום.
חבל שלא עושים כזה סקר גם על קוריאניות וינטג':love:

lili1992

Member

בדיוק רציתי לכתוב כאן שזה לא בסדר מצידם לפרסם את זה כי לדעתי האישית הם מוליכים אותנו שולל ואין להם שום כוונה לבחור סדרה/סדרות דווקא מבין התגובות או בגלל התגובות. בעיניי זה סוג של "הפעלה" לגולשים כי אין להם משהו אחר לפרסם. כמובן שייתכן שאני טועה לחלוטין, אבל אם מראש הם כבר בחרו מה לרכוש ובמקרה זה יהיה תואם לאחת מבין אלפי התגובות באינסטגרם ובפייסבוק, למי שהגיב יווצר הרושם שהתחשבו בדעתו.

evglev1

Well-known member
מנהל
בדיוק רציתי לכתוב כאן שזה לא בסדר מצידם לפרסם את זה כי לדעתי האישית הם מוליכים אותנו שולל ואין להם שום כוונה לבחור סדרה/סדרות דווקא מבין התגובות או בגלל התגובות. בעיניי זה סוג של "הפעלה" לגולשים כי אין להם משהו אחר לפרסם. כמובן שייתכן שאני טועה לחלוטין, אבל אם מראש הם כבר בחרו מה לרכוש ובמקרה זה יהיה תואם לאחת מבין אלפי התגובות באינסטגרם ובפייסבוק, למי שהגיב יווצר הרושם שהתחשבו בדעתו.
מדובר בשידורים חוזרים, אם כי גם לשידורים חוזרים בוינטג' צריך לרכוש זכויות שידור מחדש.

Hadar 169

Active member
לי קצת מפריע שהם לא ציינו שזה רק מה"ז'אנרים הקיימים בערוץ" שכן טלויסה הם כבר לא יכולים להחזיר.

lili1992

Member
לי קצת מפריע שהם לא ציינו שזה רק מה"ז'אנרים הקיימים בערוץ" שכן טלויסה הם כבר לא יכולים להחזיר.
הם היו מאוד כלליים, לכן לדעתי זה רק פוסט הפעלה. בסוף הם יחזירו סדרה כרצונם ויגידו "אחרי המון המון בקשות, החלטנו להחזיר לשידור את _____", ואף אחד לא יידע אם זה נכון כי יש מאות תגובות.

evglev1

Well-known member
מנהל
אולי כן, כי עובדה שבפרסומת של ערוץ וינטג' מופיע קטע מאהבה מנצחת. אבל מצד שני סביר להניח שלאור המדיניות של צ'אבס ומדורו בוונצאלה ניתוק היחסים הוא מוחלט ולא נראה שיכולים לשדר טלנובלות וונצאליות אם כי לא ידוע מה לגבי הוונצואליות האמריקאיות כמו חתולה פראית, סוד של אהבה, לוסיה שלי ורק אתה שצולמו בארה"ב והמשרדים של החברה נמצאים בארה"ב.

Hadar 169

Active member
אולי כן, כי עובדה שבפרסומת של ערוץ וינטג' מופיע קטע מאהבה מנצחת. אבל מצד שני סביר להניח שלאור המדיניות של צ'אבס ומדורו בוונצאלה ניתוק היחסים הוא מוחלט ולא נראה שיכולים לשדר טלנובלות וונצאליות אם כי לא ידוע מה לגבי הוונצואליות האמריקאיות כמו חתולה פראית, סוד של אהבה, לוסיה שלי ורק אתה שצולמו בארה"ב והמשרדים של החברה נמצאים בארה"ב.
אלא אם כן הם באמת יחדשו את החוזה עם טלויסה
אהבה מנצחת אחת הטובות|כתר|זכור לי שחזרה כבר כמה פעמים

lili1992

Member
אלא אם כן הם באמת יחדשו את החוזה עם טלויסה
אהבה מנצחת אחת הטובות|כתר|זכור לי שחזרה כבר כמה פעמים
הלוואי שיחדשו לפחות בשביל הסדרות הישנות 🙏, גם אם כל החדשות תשודרנה רק בערוץ ואמוס.
כל התגובות בפייסבוק ובאינסטגרם גרמו לי להיזכר בהרבה סדרות שכבר שכחתי.
אם אני זוכרת נכון, הסדרה האחרונה של טלוויסה שויוה שידרו לאחרונה הייתה כישוף, וגם זה היה השידור השני שלה בויוה וינטג' כלומר עדיין היו להם זכויות שידור עליה, גם כשאולי החוזה עם טלוויסה כבר הסתיים.
האמת שמרגישים את החיסרון של המקסיקניות בערוץ. הן הוחלפו בעיקר בסדרות מקולומביה (בויוה כרגע יש שידורים חוזרים מפרימיום של: מריה קלרה, המועדפת, בקצב שלה, החוקים של הלב).

evglev1

Well-known member
מנהל
הלוואי שיחדשו לפחות בשביל הסדרות הישנות 🙏, גם אם כל החדשות תשודרנה רק בערוץ ואמוס.
אם אני זוכרת נכון, הסדרה האחרונה של טלוויסה שויוה שידרו לאחרונה הייתה כישוף, וגם זה היה השידור השני שלה בויוה וינטג' כלומר עדיין היו להם זכויות שידור עליה, גם כשאולי החוזה עם טלוויסה כבר הסתיים.
האמת שמרגישים את החיסרון של המקסיקניות בערוץ. הן הוחלפו בעיקר בסדרות מקולומביה (בויוה כרגע יש שידורים חוזרים מפרימיום של: מריה קלרה, המועדפת, בקצב שלה, החוקים של הלב).
האחרונה שירדה מהוי או די הייתה כישוף. נדמה לי שגם לתת חיים הסתיימה אחריה וגם חבקי אותי אותי חזק התחילה והסתיימה אחריה. אה לא בעצם גם לתת חיים הייתה הרבה זמן בוי או די אז נראה שהיא הסתיימה לפני כישוף, אבל חבקי אותי חזק בטוח הסתיימה אחריה.

וגם מסתבר שחזרה ההפקה של טלמונדו עם קולומביה כי גם תשוקת הנצים 2 וגם קפה בניחוח אישה של ויליאם לוי מתרחשות בקולומביה וכנראה גם מצולמות בקולומביה שעוד זכות לי מאין שטוחות בגן עדן שחמישה מיליון פזו קולומביאני זה רק 2500 דולר, עכשיו זה בטח עוד יותר גרוע, אבל לנו מיליון שקל זה הרבה זה נראה מוזר שמשלמים במיליונים גם בקפה בניחוח אישה החדש וגם בחוקים של הלב מזונות של מיליונים. אבל זה רק מראה שטלמונדו חזרו לשתף פעולה עם RTI קולומביה ובגלל ויליאם לוי והמשך תשוקת הנצים ויוה גם רכשו את השיתוף החדש.

Hadar 169

Active member
נראה אם ואמוס ימשיכו להביא דברים חדשים כי לאחרונה זה נראה כאילו הערוץ בפני סגירה|מזיע|
אבל מי יודע אולי באמת נרקם איזה חוזה חדש בין ויוה לטלויסה ובגלל זה ואמוס בקושי מביאים דברים..|אקשן|

למעלה