ויהיה רעש מה השקט ששורר פה
M mich78 New member 27/12/04 #3 גם לי .... ../images/Emo9.gif אז מה... זה לא אומר שצריך להיות בשקט נעשה רעש שלפחות יהיה משהו שיצדיק את כאבי הראש
גם לי .... ../images/Emo9.gif אז מה... זה לא אומר שצריך להיות בשקט נעשה רעש שלפחות יהיה משהו שיצדיק את כאבי הראש
ס ס22ית New member 27/12/04 #8 אני פה ולא פה.. לקחתי קצת הפסקה מהלימודים...אבל יש לי להכין עבודה מגעילה עכשיו אז לוקחת אוויר ולוקחת כוס ..ועוד מעט אמשיך..
אני פה ולא פה.. לקחתי קצת הפסקה מהלימודים...אבל יש לי להכין עבודה מגעילה עכשיו אז לוקחת אוויר ולוקחת כוס ..ועוד מעט אמשיך..
M mich78 New member 27/12/04 #10 ../images/Emo123.gif../images/Emo46.gif../images/Emo123.gif המדפסת פה שובתת ומפסיקה לעבוד על דעת עצמה ומוציאה אותי מדעתי ... מה ההסתברות שזה יקרה דווקא בזמן שיש טונות של הדפסות
../images/Emo123.gif../images/Emo46.gif../images/Emo123.gif המדפסת פה שובתת ומפסיקה לעבוד על דעת עצמה ומוציאה אותי מדעתי ... מה ההסתברות שזה יקרה דווקא בזמן שיש טונות של הדפסות
ס ס22ית New member 27/12/04 #11 הסתברות גבוהה מאוד.. כשאני הייתי צריכה להדפיס דברים דחופים ללימודים נדפקה לי המדפסת..השגתי מדפסת נוספת וגם היא נדפקה..מה הסיכויים שזה יקרה בדיוק כשהכי צריכים להדפיס מרפי והשטויות שלו ועכשיו למדפסת שלי שגעון חדש..היא מסיימת להדפיס מה שצריכה וממשיכה למשוך דפים ולהעיף אותם החוצה..ממש מפחיד פה
הסתברות גבוהה מאוד.. כשאני הייתי צריכה להדפיס דברים דחופים ללימודים נדפקה לי המדפסת..השגתי מדפסת נוספת וגם היא נדפקה..מה הסיכויים שזה יקרה בדיוק כשהכי צריכים להדפיס מרפי והשטויות שלו ועכשיו למדפסת שלי שגעון חדש..היא מסיימת להדפיס מה שצריכה וממשיכה למשוך דפים ולהעיף אותם החוצה..ממש מפחיד פה
S Smile le New member 27/12/04 #12 צר לי אך אם את מאמינה בחוקי מרפי חוק מרפי שדווקא כשאת הכי זקוקה למשהו הוא לא יפעל לא יהיה וכו` במקרה שלך המדפסת ואם את לא מאמינה למרפי אז יהיה בסדר
צר לי אך אם את מאמינה בחוקי מרפי חוק מרפי שדווקא כשאת הכי זקוקה למשהו הוא לא יפעל לא יהיה וכו` במקרה שלך המדפסת ואם את לא מאמינה למרפי אז יהיה בסדר
S Smile le New member 27/12/04 #21 מממממ אז תגרמי למישהו אחר להתאהב בך ואז למרפי כבר לא ישאר מקום לאהבה חחחח זאת היתה דקה של חוש ההומור הצולע שלי ברגעי ייאוש...
מממממ אז תגרמי למישהו אחר להתאהב בך ואז למרפי כבר לא ישאר מקום לאהבה חחחח זאת היתה דקה של חוש ההומור הצולע שלי ברגעי ייאוש...