וטרינריה בספרד?

mderazon

New member
וטרינריה בספרד?

שלום ! אני שם לב שמעט מאד מידע בעברית אפשר למצוא ברשת בנוגע ללימודים בספרד. מישהו יודע איפה יהיה מקום טוב להתחיל לחפש מידע ? אני מעונין ללמוד וטרינריה, והייתי רוצה שזה יהיה בספרד בגלל שיש לי שם משפחה. הבעיה היא שאני לא מוצא שום מידע על זה מלבד האוניברסיטרות עצמן ובהם אני לא מוצא שום מידע לגבי סטודנטים זרים. גם באתרים של קמפוס וכל אלו לא מצאתי שום שביב מידע. אם תוכלו לעזור לי אשמח מאד. אם מישהו כאן מכיר אפילו מישהו שלומד שם ואני יכול לדבר איתו זה גם יהיה מצויין. אפשר לפנות אלי באי מייל תודה ! מיכאל

d a p h n a

New member
רעיון....

אתה נוסע ללמוד בספרד. באיזו שפה אתה מתכוון ללמוד שם? ספרדית? אנגלית? כי אני לא מניחה שמלמדים בספרד וטרינריה בעברית. אז במקום לתור אחרי מידע בעברית, עדיף שתכנס לגוגל ותתחיל לחפש מידע בספרדית ו/או אנגלית. הסיכוי שתמצא בדיוק את מה שאתה צריך בעברית די קלוש.

mderazon

New member
רעיון....

וואו איזה מהירות תגובה.. אני מתכנן ללמוד שם ספרדית, אני מדבר ויש לי משפחה שם. למרות זאת, היא לא שפת אם שלי. עשיתי חיפוש באינטרנט באוניברסיטאות בספרד, הבעיה היא שיש להם מעט מאד מידה לסטודנטים זרים. המידע שיש להם לסטודנטים זרים כתוב באנגלית לא מובנת כל כך (לפחות באלו שבדקתי). חוץ מזה הייתי הייתי רוצה בכל זאת לשמוע מידע מישראלים שעשו שעשו את זה או להבין פחות או יותר מה ישראלי צריך לעשות כדי ללמוד שם. אם הייתי רוצה ללמוד בצ'כיה סביר להניח שהייתי מחפש אוניברסיטה שלומדים שם כבר כמה סטודנטים ישראלים ושיש לי מידע עליה פחות או יותר. בספרד אני לא מצאתי שום מקום כזה... בגלל זה אם מישהו מכיר מישהו או אפילו שמע משהו ממישהו, אז שיכתוב בבקשה. תודה !

d a p h n a

New member
אוקיי...

למען הסר ספק, זה לא שאני חושבת שזה רעיון רע לבקש עזרה גם כאן בפורום ובמקומות דומים מאנשים שאולי למדו. פשוט ציינת ספציפית את עניין העברית, ולכן היה לי חשוב להדגיש שכדאי לחפש במקומות שאינם בעברית.

למעלה