וזהו הסיפור שלי.... ../images/Emo9.gif (ארוך)
ראשית, הקדמה... חלקכן הגדול, נדמה לי, אינו מכיר אותי. אני, לעומת זאת מכירה אתכן היטב. לפני כ-4 חודשים "נעלמתי" כמעט לגמרי מן הפורום. עמדתי לפני טיפול ה-IVF הרביעי במספר וביני לבין עצמי החלטתי לשקוע קצת בעצמי...
ועם זאת, כמעט מדי יום התעדכנתי במצבכן, הייתי מאושרת עם כל בשורת הצלחה
וכאבתי והתעצבתי עד דמעות עם כל הודעת כישלון
. תכל'ס - בסופו של דבר נשאבו 32 ביציות (שהורגשו קודם לכן היטב...
) הופרו 16 מהן והוחזרו שני עוברים. כאן, ראוי להדגיש, כי בשונה מן הפעמים הקודמות - בוצעה ההחזרה בהנחיית US - שבסופה אף הראה לי הרופא (הנפלא) את העוברים שלי שוכנים לבטח בתוך הרחם. התחושה שלי היא, שהיה בכך כדי לסייע להצלחת ההליך
. בסופם של שבועיים מורטי עצבים, התקבלה ההודעה המיוחלת - בטא 238! - לא תאמינו, אבל התקשרתי שוב כדי לוודא שאין כאן טעות!
ביקשתי מהאחות לקרוא באוזני את מס' תעודת הזהות שלי ולבדוק שוב שוב שזו אכן אני. וזהו, בשבוע 6 נצפו שני שקי הריון ובתוכם שני
שמילאו אותנו באושר גדול.
חיכיתי כל כך לרגע הזו בו אספר לכן שזה אפשרי ועם זאת, המתח והחששות עיכבו את הבשורה עוד ועוד. בשבוע שעבר עברנו את הסקירה הראשונה וב"ה הכל תקין. לאחריה סיפרנו לבננו בכורנו שציפה לבשורה הזו בכיליון עיניים ועכשיו, כבר כל העולם יודע... גם הבטן הענקית "מסגירה" אותי ללא ספק. אז זהו פחות או יותר הסיפור שלי. הסיפור שחיכתי לכתוב לאחר שלא פעם הרגשתי שזה כבר לעולם לא יצליח וכל הודעת הריון בפורום השיבה לי את האמונה שזה כאן יכול קרות. ועכשיו - לחלק החשוב מכל: מתקשה למצוא את המילים המתאימות להודות לכן. מרגע שגיליתי את קיומו של הפורום - הוא הפך לחלק משמעותי מאד בחיי. המקום בו מצאתי דרך קבע - חום ואהבה ללא גבולות
סבלנות ואמפטיה
חוכמה וניסיון חיים שלא יסולא בפז
והעיקר - תחושה אמיתית של
תומך ומבין ללא סייג. ועל כך אני מוכרחה להודות לכן בכל לבי!
מילים חמות במיוחד לנועם ולפונג שהצטרפה אליה זה מכבר. תודה לכן ויישר כוח! מוסיפה להתפלל להצלחתה של כל אחת מכן. מפזרת בהתרגשות רבה אבקת הריון. נ.ב - מוכרחה לומר רק שדווקא בפעם הזו התייחסתי לשלב הזריקות הרבה פחות ברצינות ואם נדרשה סטיה בטווח של 3 שעות לכאן או לכאן בהחלט עשיתי בה שימוש - ולו רק כדי להספיק להיות לפחות ברוב ההופעה של שלמה ארצי בהיכל התרבות (למעט הזמן בו ביליתי בשרותים כדי למרוח עזרקאין (תחליף זול לאמלה) על הבטן....)! ועוד נ.ב אחד אחרון - אני עברתי את כל ארבעת טיפולי ה - IVF שלי (כולל החזרת מוקפאים אחת שכשלה) בפרק זמן של כחצי שנה. כן, אני יודעת שצריך וכדאי לעשות הפסקות אבל יודעת גם שכל אחת מכירה באופן הטוב ביותר את גופה ויכולותיה. אני מאמינה שיש ללכת עם תחושות הבטן, להקשיב לגופכן ובעיקר לבטוח בעצמיכן!
ות אחרונות.
ראשית, הקדמה... חלקכן הגדול, נדמה לי, אינו מכיר אותי. אני, לעומת זאת מכירה אתכן היטב. לפני כ-4 חודשים "נעלמתי" כמעט לגמרי מן הפורום. עמדתי לפני טיפול ה-IVF הרביעי במספר וביני לבין עצמי החלטתי לשקוע קצת בעצמי...