וולקאם באק משה&אורן!

I Love Paige

New member
וולקאם באק משה&אורן! ../images/Emo13.gif../images/Emo188.gif

כןכן, אני יודע שאתים חוזרים רק בבוקר, אבל לא יכלתי להרשות לעצמי להישאר ער עד 3-4-5 או מתי שלא תחזרו.
אז אנימקווה שנהנינתם (או לחילופן, לא היה לכם יותר מדי קשה לראות את כל הדברים)... וברוך שובכם לפורומינו ה(לא כל כך) קט. it's good to have you back. ^^

yo t a m

New member
ברוכים השבים :)

אני מקווה... ש... ארג, לא הזדעזעתם מדי
ברוכים השבים ^^

HaMsTeR

New member
ברוכים השווים! ../images/Emo24.gif../images/Emo118.gif

לקום ב4:00 לפנות בוקר כשיש בית ספר למחרת, אחרי בערך 3 שעות שינה. לנסוע לשדה התעופה כשעוד חושך בחוץ. לחכות בשדה תעופה בערך שעה וחצי עם בלון מטופש ויקר. לזרוק חצי כוס קפה מלאה. לפגוש מישהו מהפורום שהיה שם במקרה גם. לחכות עוד קצת. לקפוץ על איזה מישהו עם ליפה שמסודרת בקוקו (
) ולשמוע איזה עובד עצבני של שדה התעופה צועק "בנות- להתנשק בחוץ!" לחזור הביתה ולנסות לשכנע את הליפה מן להשאר כי יש לו יום חופש. להבין שהוא צריך מנוחה אבל להיות מדוכאת בכל זאת. להגיד לו יפה שלום. ללכת לבית ספר, ללמוד 5 שעות מקצועות משעממים ומעצבנים שכוללים גם שעתיים מדעים. = הדבר הכי מטורף שעשיתי בחיים שלי.
יום טוב

De-Panther

New member
חזרתי!!../images/Emo9.gif וגם לא..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

אכלתי חזיר אבל אכלתי המבורגר עם גבינה
סוף סוף אני בארץ ואיזושהי כוסית נישקה אותי כשיצאתי סוף סוף מהדבר הזה של המזוודות ששיגע אותי
גנבו לי איזשהו מקל שקניתי בשביל אח שלי
אז אני נותן לו את שלי... גם ככה זה בעיקר ליופי ואין לי ממש מה לעשות עם זה... יוצא לי לפגוש יותר פורומיסטים סתם ככה בפולין מאשר בארץ
את משה פגשתי במטוס עוד... אבל אחרי זה לא ראיתי אותו עד שהוא אתמול קורא לי ואני לא שם לב... ואז כמה חברים שלי אומרים לי שמישהו קורא לי
ובהתחלה לא רציתי להסתובב... חשבתי שזו בדיחה מפגרת שלהם
ואז היה שם משה... את לי פגשתי באיזשהו מקום שיש בו שוק גדול כזה... וזה היה כשחברים שלי היו צריכים לשרותים
פתאום מישהי אומרת אורן ואני מסתובב ורואה את לי
זה נוראי כל הישראלים האלה בפולין... גם מצאתי את סמטאת דיאגון בפולין

De-Panther

New member
וגם היו אנשים מאיפה|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

שהדס גרה והם אמרו שהם מכירים אותה

De-Panther

New member
../images/Emo9.gif והנה הדמות התלת|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

מימדית למי שיכול לראות

HaMsTeR

New member
חצי כוס קפה מלאה?../images/Emo6.gif ../images/Emo118.gif

רואים שהייתי עייפה

AGENT SHESH

New member
תודה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo73.gif

נחמד לדעת שחושבים עלי... והיה מסע... מוזר. וקשה. ו... אררגגגג... אני צריך לישון. 30 שעות כבר לא ישנתי, אני צריך לקום רענן ואז להחליט מה המסע הזה. בכל מקרה, צילמתי בו 250 תמונות, המקסימום שמצלמתי מוכנה לצלם באיכות הכי גבוהה וברזולוציה הכי גבוהה. אז כן, פגשתי את אורן, ואני חייב לציין שהוא היה די רדום במסע הזה... בדרך הלוך הוא עוד אמר שלום וזה, אבל ביום האחרון למסע ראיתי אותו בוורשה במקרה באיזה מקום ("שדירות הגבורה" למי שמתעקש לדעת...) ואני צועק לו שעה "אורן! אורן!" והוא... חי בעולם בכולו טוב
לא שם לב עד שלב שבו פשוט נתתי לו מכה קטנה שיראה אותי, ואז הוא כזה "הא
משה
מה אתה עושה פה
" זה היה קטע מוזר... לפחות בזכות זה גיליתי שאנחנו על אותה הטיסה גם בחזור, והלכתי להגיד לו שלום בטיסה, כי הטיסה חזור היתה משעממת מאוד... אחרי הטיסה אורן מספר לי שהוא רוצה מאוד שגוני תבוא, ואני אמרתי לו שלא יצפה ליותר מדי כי זה מוקדם בבוקר, אבל כמובן שישר התקשרתי לגוני ושאלתי אותה איפה היא מחכה בשדה התעופה
היה נחמד לראות גם את גוני...
המסקנה הכי חשובה מהמסע הזה: אני לא שונא יותר את ארץ ישראל, ארץ ישראל היא אחלה ארץ, עם כל החארות שיש פה, וכל הנהגים העצבניים והכל, אני אוהב את זה
כי עדיף ישראלי עצבני מפולני עצבני שצועק לי דברים לא מובנים...
אגב, לגבי הנהיגה - מה שאומרים שבאירופה לא צופרים אף פעם, אני חשבתי שזה סתם בולשיט, אז זהו, שזה לא!!: היינו בכביש שמשני צידיו יש נהר, ואין הרבה מקום בו, והנהג לקח פניה לא נכונה, אז הוא התחיל להסתובב באמצע הכביש, 20-30 מכוניות היו כבר מכל כיוון, אני כבר כמעט אטמתי את האוזניים לקראת הצפירות של כולם, אבל לא - שומעים את ציוץ הציפורים ואף מכונית לא צופרת
הם מחכים בסבלנות ובהבנה שנסיים להסתובב. זה קטע שאהבתי בפולין... יאללה, אני הולך לקרוא את כל ההודעות שהיו בשבוע האחרון ו... לישון! וגם אני צריך לקרוא 53 אימיילים חדשים שהגיעו אלי... אז... לילה טוב

De-Panther

New member
שתוק לך האוזניות...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

עבדו בטיסה חזור כל המחלקה שלי החשמל בה לא עבד כמו שצריך ואפילו להדליק את האור לא יכולנו ראיתי את הסרט ההוא של אהבה זה הסיפור או איך שלא קוראים לו בלי לשמוע אותו וידעתי מה שהם אומרים רק בגלל שהיו כתוביות בעיברית... ובהתחלה שמעתי מישהו קורא אורן ואז חברים שלי אמרו לי שמישהו קורא לי... אבל החבר שאמר לי את זה ראשון הוא פשוט אחד כזה שכשהוא אומר דברים כאלה זה בדרך כלל כדי שתסתובב ואז הוא יתן לך כפה
אז העדפתי שלא להסתובב... ונעזוב את העניין שכמה שניות לפני זה איזושהי מכונית כמעט דרסה אותי
ואני בערך מאז שהפעלתי את המחשב עובד על איזושהי דמות תלת מימדית של איזשהו חבר שלי... אז אם ראית אותו... זה השמן הגבוה עם השיער הארוך החלק
אני בינתיים עבדתי על הבסיס של הגוף שלו ועל התנועות ככה שזה לא נראה כל כך דומה לו... עכשיו אני מסתבך עם השיער
ובגלל שהייתי ממש שקוע בתוך הדבר הזה לא שמתי לב שאני צריך להתקשר לגוני
אני רוצה גוני!!
והטיול הזה היה יחסית הזוי כשהוא לא היה קשור לסיבה שבגללה עושים אותו...

AGENT SHESH

New member
הם לא עבדו! ../images/Emo73.gif

גמני הייתי על הכתוביות של אהבה זה כל הסיפור... וראיתי את מי שהיו מסביבך, אבל אני לא יודע למי אתה מתכוון...

AGENT SHESH

New member
תמונות ../images/Emo73.gif

כשהגענו היינו במין אוטובוס כזה שנראה כמו רכבת והסיע אותנו מהמטוס לשדה התעופה עצמו, ושם עשיתי מיני בוק (3 תמונות) לאורן. הנה הוא.

angel of Death

New member
היי../images/Emo70.gif חזרתם אלינו../images/Emo24.gif../images/Emo80.gif

האמת היא שבדיוק דיברתי עם משה באיציק... אבל לא משנה אני אגיב להודעה בכל מקרה הייי כולם
התגעגעתי מלא מלא מלאן תאלפים סוף סוך חזרתם אלינו

Thestral

New member
תמונה יפה../images/Emo162.gif../images/Emo108.gif

אורן לונראה כמו אורן, וברוך שובכם

De-Panther

New member
וגם רז נראה מבוהל..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

וירין נראה כאילו צילמו אותו בזמן גלישה

AGENT SHESH

New member
ותמונה שלי בפולין ../images/Emo73.gif