תודה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo73.gif
נחמד לדעת שחושבים עלי... והיה מסע... מוזר. וקשה. ו... אררגגגג... אני צריך לישון. 30 שעות כבר לא ישנתי, אני צריך לקום רענן ואז להחליט מה המסע הזה. בכל מקרה, צילמתי בו 250 תמונות, המקסימום שמצלמתי מוכנה לצלם באיכות הכי גבוהה וברזולוציה הכי גבוהה. אז כן, פגשתי את אורן, ואני חייב לציין שהוא היה די רדום במסע הזה... בדרך הלוך הוא עוד אמר שלום וזה, אבל ביום האחרון למסע ראיתי אותו בוורשה במקרה באיזה מקום ("שדירות הגבורה" למי שמתעקש לדעת...) ואני צועק לו שעה "אורן! אורן!" והוא... חי בעולם בכולו טוב
לא שם לב עד שלב שבו פשוט נתתי לו מכה קטנה שיראה אותי, ואז הוא כזה "הא
משה
מה
אתה עושה פה
" זה היה קטע מוזר... לפחות בזכות זה גיליתי שאנחנו על אותה הטיסה גם בחזור, והלכתי להגיד לו שלום בטיסה, כי הטיסה חזור היתה משעממת מאוד... אחרי הטיסה אורן מספר לי שהוא רוצה מאוד שגוני תבוא, ואני אמרתי לו שלא יצפה ליותר מדי כי זה מוקדם בבוקר, אבל כמובן שישר התקשרתי לגוני ושאלתי אותה איפה היא מחכה בשדה התעופה
היה נחמד לראות גם את גוני...
המסקנה הכי חשובה מהמסע הזה:
אני לא שונא יותר את ארץ ישראל, ארץ ישראל היא אחלה ארץ, עם כל החארות שיש פה, וכל הנהגים העצבניים והכל, אני אוהב את זה
כי עדיף ישראלי עצבני מפולני עצבני שצועק לי דברים לא מובנים...
אגב, לגבי הנהיגה - מה שאומרים שבאירופה לא צופרים אף פעם, אני חשבתי שזה סתם בולשיט, אז זהו, שזה לא!!: היינו בכביש שמשני צידיו יש נהר, ואין הרבה מקום בו, והנהג לקח פניה לא נכונה, אז הוא התחיל להסתובב באמצע הכביש, 20-30 מכוניות היו כבר מכל כיוון, אני כבר כמעט אטמתי את האוזניים לקראת הצפירות של כולם, אבל לא - שומעים את ציוץ הציפורים ואף מכונית לא צופרת
הם מחכים בסבלנות ובהבנה שנסיים להסתובב. זה קטע שאהבתי בפולין... יאללה, אני הולך לקרוא את כל ההודעות שהיו בשבוע האחרון ו... לישון! וגם אני צריך לקרוא 53 אימיילים חדשים שהגיעו אלי... אז... לילה טוב