וולנטיינס

otela11

New member
וולנטיינס

וולנטיינס ראשון שלי מאז התחתנתי שנה שעברה ואני עדיין לא יודע מה לעשות.זה ברור שאפשר לקמור את זה גם עם איזה פרחים ושוקולד אבל אני ואישתי עברנו תקופה קשה בזמן האחרון ובא לנו להתפנק.חיפשתי איזה מסעדה חדשה ולא מצאתי משהו מעניין. חשבתי להכין ארוחת ערב אבל לא יהיה לי זמן היום אז אני מחפש בנרות משהו מגניב לעשות היום אז אשמח לקבל הצעות

ולנטיינס דיי בנישואין../images/Emo23.gifמאוד מזדהה

עם ההודעה הזאת . גם לי וגם לאשתי , זה וולנטיינז דיי ראשון , התחתנתי לפני פחות מחודש , ואני נשוי טרי (עדיין לא עברתי לפורומים המתאימים) אשתי הלכה ללימודים עכשיו , ואמרה לי לכתוב לה פתק , מכתב אהבה ...
היא כבר קנתה לי מתנה , וגם אני קניתי לה אתמול (?) מתנה צנועה , דיסק של זמר שרצתה (סינגל , עדיין לא יצא האלבום) . רציתי מאוד כבר מספר פעמים לקחת אותה לקפה ביאליק , גם בראש השנה האזרחית (אבל היה לה קר) , וגם היו שם הופעות מדהימות , אבל לא רצתה ללכת . אולי הערב . אולי הערב .

tolki1

New member
מרגיש דומה

מגניב שזה חג אהבה ראשון מאז התחתנת.אני בעיקר כותב לך כי רשמת שאתה ואישתך עברתם תקופה קשה.גם אנחנו ככה ולכן השנה החלטנו להתפנק ואנחנו הולכים היום לארוחת ערב שיש בה גם סדנת שיאצו זוגית כך גם נוכל לפנק ולהרגיע אחד את השני וגם הארוחה צריכה להיות מעולה.התקשרתי ושלחו לי את התפריט המיוחד להערב ואני אומר לך שכדאי לך להציץ בזה. הטלפון שלהם הוא 03-6044044 המסעדה נקראת בריאבא. מקווה שעזרתי.

למעלה