וולנטיין דיי

וולנטיין דיי

איזו מתנה נהוג להעניק לחבר? אנחנו זוג חברים בני 22 - 23 ביחד כבר קרוב לארבע שנים. אני יודעת שהוא מכין לי משהו ואני לא יודעת מה לקנות / לעשות? אני צריכה את עזרתכם. תודה מראש.

KarinDi

New member
מה נהוג?

פרחים, שוקולדים וכל דבר שקשור בדרך כלשהי, גם אם עקיפה במיוחד לצורת הלב. מה מומלץ? משהו סמלי, שיסמל בעיניך את הקשר שלכם ואת האהבה ביניכם. זה יכול להיות אלבום מלא תמונות ומזכרות מארבע השנים שלכם יחד, לוח מודעות, לוח שנה עם איזכורי אירועים חשובים, מילון של ביטויים שימושיים ביחסים, תמונה ממוסגרת של שניכם מרגע מאושר במיוחד... עוד המון רעיונות את יכולה למצוא בשרשור הרומנטי של שירלי, וכמובן, גם אצלך, פשוט תחשבי על הזכרונות המשותפים!

טופז בת

New member
מנצלת..... ומה עם זוגות חדשים?

אין לנו כ"כ זכרונות והוא לוקח אותי לסופ"ש מה לקנות לו?

כמה זמן אתם יחד?

בהאפנינג מוכרים "קופון סקס"..מעיין קופון, עם 4 או 5 קטגוריות...שהבחור/הבחורה {תלוי איזה קופון את קונה}..מגרדים {כמו ב"חיש גד" עיגול כלשהו} ומה שיוצא/מראה העיגול שגורד, זה מה שאת חייבת לעשות... אם לא הגעתם לשלב מתקדם מדיי ביחסים שלך.. יש שם גם "שובבות, נעימים, מתוקים"...אני חושבת שזה רעיון חמוד. אני קניתי את זה לחבר שלי..אומנם עדיין לא השתמשנו בזה..כך שאני לא יכולה להגיד לך במדויק מה חבואי תחת הציפוי. את יכולה לארגן ארוחת רומנטית, ונכון שבחפשה אין מצב לבישולים {או שיש?!}..אבל קחי איתך {או תקני שם}, תותים+שוקולד/קצפת...זה חמוד. מסאג' תמיד יתקבל בברכה... תקני סבונים, קצת אמבט, ומלא נרות, ועדיף כמה נרות ריחניים..ואם יש שם ג'קוזי או אמבטייה גדולה יחסית..תניחי מסביב נרות, תמלאי אמבטיית קצתף..ותהנו לכם:)

fiorelam

New member
תארגני לו..

מסג' טוב
או יום כייף - ארוחת בוקר ובערב איזה סטנד אפ / סרט / מופע

טופז בת

New member
תודה.....

למרות שזה מה שהוא מתכנן לי במסגרת הסופ"ש שהוא לוקח אותי אם יש עוד הצעות אני אשמח לשמוע.....

fiorelam

New member
אז...

מה אחד הדברים שהוא הכי אוהב ? אילו דברים מעניינים אותו ? את יכולה להכין לו פתקים כאלה עם חיצים בכל החדר או בבית או איפה שצריך....וכל פתק ילווה במתנה קטנה עד שיגיע לגדולה...ואת זה את תבחרי .

FrenchVanilla

New member
את אוהבת לאפות???

כי נורא מצא חן בעייני המתנה שחבר של מירנדה נתן לה (סקס והעיר הגדולה, הפרק שהיה ביום ב' האחרון) אם לא ראית הוא נתן לה עוגיה ע נ ק י ת שעליה כתוב עם שוקולד צ'יפס I LOVE U בעייני זה היה ממש מקסים... או שמקסימום אפשר לבקש כזה דבר ממאפיה שיכינו לך... תהנו!!

למעלה