וויסקי בוינה

yoavge

New member
וויסקי בוינה

היי, גיסי וגיסתי נוסעים לוינה ואני מנצל זאת כדי שיביאו לי בקבוק. מישהו מכיר ויודע על מקומות שווים לקנות וויסקי שם? (ואם המחירים שם טובים יותר מהדיוטי שלנו?) תודה, יואב

rustynail

New member
עדכון דיוטי ישראל

הגיעו הדיסטילרס אדישן לדיוטי שלנו ועוד כמה יציאות. בגדול כולם במחיר אחיד של 2 ב150$ מלבד זאת אובן 14 הגיע. המחיר להפתעתי הוגן ביותר.

אובן ודיסטילרס אדישן

האובן 14 טוב מאוד בעיני, מה המחיר? ולגבי הדיסטילרס אדישן - איזה מהם? גם לגבולין? (ואם כן, בטח לא במחיר הזה...)

rustynail

New member
לא יודע את כל הפרטים

לא ראיתי בעיני אלא חבר טלפוני.....

בקשר לחנות

מה נשמע יואב? המחירים ברובם לא מציאה גדולה, אבל גם לא שערוריה. ממליץ על משהו מיוחד ושונה שיהיה קשה להשיג, כי המבחר יפה מאוד. יש להם מגוון לא צפוי של אראן, בנריאך, קאול אילה, לאפרוייג, מורטלאך ומזקקות קטנות. צדו את עיני (מחיר ביחס לפוטנציאל): הבנריאך סולסטיס גירסה 2 (17 שנה, חדש מאוד) נשמע טוב. פורט שארלוט 9 (אהבתי) קלינליש 15 בחוזק חבית קרגנמור 18 בחוזק חבית, שרי, של דאנקן טיילור גלנפרקלס במחירים טובים עד ה-21 שנה, כולל ה-105 הנהדר מורטלאך 17-18 בח״ח שונים ספרינגבנק 12 ח״ח - מצויין, ומחיר מצויין! אם אתה מחפש להשקיע - יש כמה ברורה נדירים במחירים טובים יחסית. בקיצור, נשמע שזאת הזדמנות טובה לשים יד על בקבוק מפתיע!

yoavge

New member
זה בדיוק מה שחשבתי

לקחת משהו ייחודי. למרות שגם בדברים הסטנדרטיים הם יותר זולים מהדיוטי שלנו ראיתי את הברורה אבל זה מעל התקציב שלי :( אני אעבור על ההמלצות ונראה על מה אני אלך
תודה!

ninelives99

New member
נצל"ש- עוד עדכון דיוטי פרי ישראל

מפתיע מאוד! לא יודעת עד כמה זה חדש שם או עד כמה זה יפעים אתכם אבל אותי זה הרשים מאוד לטובה. אפשר למצוא עכשיו בדיוטי פרי: 3 סוגים של הוויסקי ניקה ו- 3 סוגים של גלנדרונאך (12,15,18)... ועוד כל מיני מציאות לא רעות בכלל.

foodnwine1

New member
לא ממש חדש אבל מומלץ

הניקה לא רעים בכלל והגלנדרונאך 12 ו 15 מצוינים. שווים קניה. מה המחיר?

ninelives99

New member
מחירים

50cl Nikka from the barrel - שניים ב- 79$ 50cl Nikka pure malt - שניים ב- 99$ גלנדרונאך 18 - שניים ב- 169$ גלנדרונאך 12 וגלנדרונאך 15 - אני לא בטוחה במאה אחוז שאלו היו המחירים אבל זה משהו בסגנון הזה: שניים ב- 129$ / 149$ בהתאמה.

ninelives99

New member
הממ...

אני מקווה שאני לא מטעה פה.. כי ביחס ל- 87 דולר שמעליי זה יוצא הנחה לא רעה אם משתתפים במבצע. המבצע כמובן איפשר לשלב בין סוגי וויסקי שונים כל עוד הם באותה קטגוריית מחיר כך שכתוצאה משילהוב יתר אפילו לא טרחתי להסתכל על המחיר של קנייה בבודדים.

ninelives99

New member
תיקון טעות

האתר של הדיוטי פרי תמיד צודק. עשיתי פה שיפט קל במחירים. זה גלנדרונאך 15 שניים ב- 169$ מי אמר שזיכרון זה דבר פשוט? D-:

למעלה