וויכוח, סוג של..

Impious

New member
וויכוח, סוג של..

אני יודע, אני לא אמור להתווכח עם אבא, הוא על הכביש כבר למעלה מ30 שנה. אבל בכל זאת! אני מתעקש! הוא שם לב שכשאני מעביר הילוכים אני זורק ת'קלאץ' מהר מאוד, מה שיוצר קפיצה קלה ברכב. הוא אומר שאני גומר על הקלאץ' ככה, אני אומר שזה סתם הורס ת'נוחות של הנסיעה ולא מעבר לזה. אז.. מה אתם אומרים?

חן 1111

Active member
מה יש להגיד? הוא צודק. בדרך כלל לא אמורים

בכלל להרגיש את עזיבת הקלאצ'. אם מרגישים את זה, סימן שאתה באמת זורק אותו וזה באמת מזיק.

Impious

New member
אי אפשר שלא להרגיש בכלל

אבל אפשר לעשות את זה כמעט ולא מורגש.. בכל מקרה, תודה לך :] חשוב לי לשמור על הרכב כמה שיותר אז.. מצטער אם אני מביא שאלות קצת דביליות, מעדיף לשאול ולא להמשיך לעשות שטויות..

לא קשור לרכב או למצמד

שלום השאלה היא מה אתה חושב (או חשבתה) כאשר אביך אמר את שאמר? אז רק לסבר את אוזנך, מבלי בכלל להתיחס לרכב, למידת חשיבותו ועלויות אם בכלל. אביך, כהורה אוהב אותך יותר מכל דבר בעולם. כל דבר שהוא עושה עבורך, כולל להגיד לך איך נכון לשחרר את דוושת המצמד, זה כי אכפת לו ממך. ולא מהרכב... מה שבאמת חשוב לו, זה שלא תתרגל להרגל מגונה בנהיגה, אלה שתתחיל נכון ותקנה לך הרגלים טובים. כמה עוד תמנהג על הרכב שלו? הרי אתה תלך לדרכך, תקנה רכב משלך, וכו'. אני בטוח שאביך חושב גם על זה. הכי חשוב שתדע לקבל מאביך, שאוהב אותך, רוצה בטובתך ומנסה לעזור לך. לקבל בחיוך, מתוך קבלה ולא התנגדות. תזכור שכל מה שהוא עושה עבורך או אומר לך, זה מתוך כוונה טובה נטו. קבל את זה כטיפ, מאבא של עדי ומיכל.

Itamarro

New member
אבא שלי אמר לי שלא צריך לחגור חגורות בטיחות

במושב האחורי, עד שהראתי לו בספר החוקים שזה חובה

Impious

New member
חחח תגובה משעשעת אחרי מה שהוא אמר

ובקשר אליך מיכאל, יש משהו בדבריך, אבל יותר נשמע כאילו דאג שלא אהרוס את הרכב ולא שאפתח הרגלים מגונים, אבל גם מה שאתה אומר נכון.

kitt

New member
מ87 חייבים בחגירת חגורות, כל רכב משנת 83

ואילך חייב שתהינה לו נקודות עיגון לחגורות אחוריות.

GreaseDonkey

New member
הו, ביג דדי..

פורום אבות וילדים פתחו כאן... עזיבת מצמד במכה גורמת לבלאי לקפיצי המצמד, גם לרדיאליים וגם לאקסיאליים. למד לשחררדוושת מצמד ברגישות ונחישות.

שוגאר דדי ../images/Emo8.gif

שלום בעוד שעה וכמה קטנות הן נוחתות אצלי (בוונקובר).

baraka5

New member
ועכשיו לך תקרא לאבא שיבוא לכאן

ויראה כמה הבן שלו מתוק ! כתבת : " חשוב לי לשמור על הרכב כמה שיותר אז.. " ובכלל הראית נכונות להבין את הבעיה בלנהוג ברכב כך . יפה יפה והעיקר שתשמור על עצמך בדרכים .

כל התותחים פה ואף אחד לא הזכיר את הנזק לגיר?

הנזק שנגרם מהמכות שהגיר מקבל מהקפצת הקלאץ. (אלו המכות המורגשות במהלך הנסיעה). לדעתי זהו נזק משמעותי יותר לעומת הבלאי לקלאצ' שהוא דיי זניח

GreaseDonkey

New member
נזק נזק תרדוף

אחרי שהקפיצים הולכים ולא מחליפים מצמד בזמן אולי יתחיל איזה שחיקה קלילה לגגש"ים בגיר. איך אני בתור תותח? או קליע תותח אנושי?

למעלה