אין לי שום דבר נגדך או נגד צ´וחי
או איך שקוראים לו. תאמין לי שממש אין פה עניין של קנאה. מאיפה הבאת את זה? אההה, בעצם כן. עכשיו אני רואה את זה ברור כמו שמש: גבר שבגברים. רוכב על אופנוע משופר (זרוע אחורית של VFR פחחחח...), בלי רישיון, בלי ביטוח, בלי מיגון מינימלי (אני אישית ראיתי אותו עושה את זה לפחות פעמיים שלוש), עם כפכפים, אחלה גבר. אני בחיים לא אגיע לזה. אין סיכוי. מה לעשות. אני לא עשוי מהחומר הנכון. וואללה, אני מתחיל עכשיו לקנא. ראו אותו בטלוויזיה ואותי לא. איזה גבר! והוא גם מבין במכונאות! ואתה יודע מה, באותה נשימה אני יכול להתחיל לקנא בהרבה אנשים אחרים, אבל מפאת צניעות המקום לא אפרט. מצד שני כמו שהכותרת אומרת, אין לי כלום אישי נגדו (ובטח שלא נגדך). אני משוכנע שבזמנו הפנוי הוא מלחין מזמורי תהילים, ובשממש ממש משעמם לו הוא מתנדב ב"יד שרה" פעמיים בשבוע. מצידי הוא יכול להעביר זקנות את הכביש, לזרוק ת´זבל לשכנה שלו שבהריון, להיות אלוף המכונאים בחסד עליון (בלי דיפלומה כמובן, כי גברים לא צריכים את הניירות המטופשים האלה, כמו שלא ממש צריכים רישיון נהיגה), להתנדב במשמר האזרחי, להיות פעיל בשבט הצופים הקרוב למקום מגוריו, לכתוב חמשירים, להיות חבר הכי טוב של אבשלום קור, להתנדב לקרוא ספרים לעיוורים, לתרום את גופו למדע, לזכות בפרס המדען הצעיר 3 שנים ברציפות, להלחין את ספר איוב לקונצ´רטו לחליל ולתזמורת, לדקלם את הספרים של י.ב זינגר באידיש לשכנה הזקנה ממול, לצחצח שיניים אחרי כל ארוחה, להיות מנוי לערוץ ההיסטורי, להיות מלך הטריוויה, לאהוב את דץ ודצה, להכות את התקליטיה ברשת גימל, לאכול רק מזון צמחוני מטעמי מצפון,ולאהוב חיות - עדיף חתולים. בעצם מה אני בכלל מתערב? בטח עוד יחפשו אותי במפגש הבא. יבואו אלי איזה 3 בחורים טובים וישאלו אותי מהי בירת בופצואנה, וכשלא אדע, יקרעו לי את התחת בשאלות כימיה. לבסוף, בשביל להעניש אותי סופית, יקשרו אותי לכיסא וישמיעו לי את מיטב הבדיחות של אבשלום קור. יאללה ביי. אני הולך להחליף זהות.