ווז דה פאק איז מוחין (שאלה מנסרים)

Blue Bird

New member
ווז דה פאק איז מוחין (שאלה מנסרים)

הייתי בנס-הרים ושמעתי על איזה אגדה אופנוענית בשם "מוחין" או משהו כזה. מי זה הבחור הזה, ומה לעזאזל מיוחד בו...

אתה מתכוון למוחי?

זה בחור עם נטיות התאבדות שרוכב שם , מסכן את כולם ובעיקר את עצמו. אם אכן אנו מדברים על אותו אחד , אז הוא הוא רוכב על CBR900 בלי פיירינג ועם זרוע אחורית של VFR. אומרים שאין לו רישיון בכלל לאופנוע (לפחות לא לאופנוע מעל 500) אומרים שהוא מסר לאמנון לוי את הקלטת על נס הרים אם כמובן , אנחנו מדברים על אותו אחד

מיצו

New member
אתה יודע, אגדות נכתבות אחרי

שהגיבור מת, בד"כ. אז שיעשה לכולנו טובה ואם הוא כבר מתעקש למות שימות לבד, בפינה, בלי רעש ובלי הרבה ליכלוך. שלא יהרוס לי (לא לנו, לי! כן. לי. אני אגואיסט מסריח) את התענוג, ושלא יהרוס למישהו את החיים בזה שיפגוש אותו ואת הסוברו 1300 DL אוטומטית שלו בפניה עיוורת בנס-הרים או בכל מקום אחר. אגב, אם כבר אנחנו מדברים על אגדות, אז שאלה לי אליכם יקירי המלומדים: מי יותר אידיוט? זה שעושה את זה או אלה שמהללים אותו?

azaR

New member
לא מהלל. היללתי מספיק בל"ג בעומר

אין ספק שהבחור אידיוט.

azaR

New member
לא מוחין. מוחי

לא משנה איזה אופנוע . העיקר שהקידמי לא יגמר... משתדל ליסוע ללא חולצה. או ביטוח או רישיון.

KFIR900

New member
מוחי!!!!../images/Emo24.gif../images/Emo98.gif../images/Emo171.gif../images/Emo66.gif

OK אז ככה: בניגוד לכל החננות והמיתלוננים שיש כאן וכן אני שם !@#$ אני חושב שהבחור כלי יש לו כישרון וניסיון ברכיבה ומכונאות ואולי הקנאה מציקה ל כ מ ה מאיתנו .....???? בניגוד לכל החרטה שרשמו פה הוא רוכב עם חליפה כפפות ומגפיים ואני לא ראיתי אותו מסכן אף אחד. הוא יוצא במסודר עם כולם.. רק מה לעשות הוא תופס פער בדרך וזה לא בגלל שהוא לא יודע מה הוא עושה. ולכל החטיארים שיש להם בעיה עם איזה ילדון מוכשר שנותן להם בראש... חפשו מי ...!!!!!!!!

מיצו

New member
אין לי שום דבר נגדך או נגד צ´וחי

או איך שקוראים לו. תאמין לי שממש אין פה עניין של קנאה. מאיפה הבאת את זה? אההה, בעצם כן. עכשיו אני רואה את זה ברור כמו שמש: גבר שבגברים. רוכב על אופנוע משופר (זרוע אחורית של VFR פחחחח...), בלי רישיון, בלי ביטוח, בלי מיגון מינימלי (אני אישית ראיתי אותו עושה את זה לפחות פעמיים שלוש), עם כפכפים, אחלה גבר. אני בחיים לא אגיע לזה. אין סיכוי. מה לעשות. אני לא עשוי מהחומר הנכון. וואללה, אני מתחיל עכשיו לקנא. ראו אותו בטלוויזיה ואותי לא. איזה גבר! והוא גם מבין במכונאות! ואתה יודע מה, באותה נשימה אני יכול להתחיל לקנא בהרבה אנשים אחרים, אבל מפאת צניעות המקום לא אפרט. מצד שני כמו שהכותרת אומרת, אין לי כלום אישי נגדו (ובטח שלא נגדך). אני משוכנע שבזמנו הפנוי הוא מלחין מזמורי תהילים, ובשממש ממש משעמם לו הוא מתנדב ב"יד שרה" פעמיים בשבוע. מצידי הוא יכול להעביר זקנות את הכביש, לזרוק ת´זבל לשכנה שלו שבהריון, להיות אלוף המכונאים בחסד עליון (בלי דיפלומה כמובן, כי גברים לא צריכים את הניירות המטופשים האלה, כמו שלא ממש צריכים רישיון נהיגה), להתנדב במשמר האזרחי, להיות פעיל בשבט הצופים הקרוב למקום מגוריו, לכתוב חמשירים, להיות חבר הכי טוב של אבשלום קור, להתנדב לקרוא ספרים לעיוורים, לתרום את גופו למדע, לזכות בפרס המדען הצעיר 3 שנים ברציפות, להלחין את ספר איוב לקונצ´רטו לחליל ולתזמורת, לדקלם את הספרים של י.ב זינגר באידיש לשכנה הזקנה ממול, לצחצח שיניים אחרי כל ארוחה, להיות מנוי לערוץ ההיסטורי, להיות מלך הטריוויה, לאהוב את דץ ודצה, להכות את התקליטיה ברשת גימל, לאכול רק מזון צמחוני מטעמי מצפון,ולאהוב חיות - עדיף חתולים. בעצם מה אני בכלל מתערב? בטח עוד יחפשו אותי במפגש הבא. יבואו אלי איזה 3 בחורים טובים וישאלו אותי מהי בירת בופצואנה, וכשלא אדע, יקרעו לי את התחת בשאלות כימיה. לבסוף, בשביל להעניש אותי סופית, יקשרו אותי לכיסא וישמיעו לי את מיטב הבדיחות של אבשלום קור. יאללה ביי. אני הולך להחליף זהות.

KFIR900

New member
תשמע טוב מיצי יא חתלתול מסכן ../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif

יש אנשים שרואים בנאדם שרוכב חזק וחושבים שהוא עובר גבולות ומעבירים ביקורת בונה שזה דבר מקובל ויש אנשים כמוך ושאר מאכלסי הפורום (הרוב) שלעולם לא יהיו ולא ידעו אופנוענות מהי. "אופנוענות" מתחילה בכך שיש אחווה שמחברת בין כל קבוצת האנשים שאין להם שום דבר אחר במשותף אבל הם לא מסתכלים על מישהו שרוכב חזק מהם או אפילו חזק מידי ואומרים "שימות אבל בשקט..." אנשים כאלה (כמוך) אני צריך לפגוש פנים מול פנים ואז אני יסביר לך בדיוק מה אני חושב על חארות כמוך. ב מ ק ר ה.....הבנאדם חבר קרוב ואני לא לחשוב מה היה קורה אם היית פולט כזו שטות בפרסיה בפיטס של נס-הרים. אנשים שכמותך אנחנו צריכים לנכר מאיתנו. רוצה להיות אופנוען ???? קודם תהיה בנאדם.. ואם בא לך לדבר על מישהו מר "שם פרטי מי שם משפחה צו" אל תעשה את מאחורי הגב אלה בפנים... לא סובל מגעילים כמוך

מיצו

New member
אני מרכין ראשי בפני גדול האומה!

אנא, סלח נא לי על חטאי! בבקשה, אבל בבקשה אל תראה לי מה זה, אני נורא מפחד! סליחה שלא ראיתי את אחוות האופנוענות, סליחה שלא זיהיתי את גדולתו של צ´וחי. סליחה. אנא, האם תואיל לסלוח לי? הנה, כאות וכמחווה אני מעניק לך ולחברך יקיר האומה את ביתי (לאלה שלא יודעים לקרוא, "ביתי" = הבת שלי) הבכורה. אנא, קבל אות ומנחה זו כסמל לשלום שישכון בינינו מעתה ועד עולם. פחחח.... לחשוב שכשאמרתי שהפורום מקבל את יושביו ו"מקיא" את אלה שהוא לא אוהב, הבאתי בזה להוצאתם של אלה שהם באמת בני אדם, והכנסתי במקומם את אלה שהם, כמו צ´וחי וכנראה גם כפיר, באמת אנשים גדולים ודגולים (לא שהם ידעו מה ההבדל בין שני המונחים). סלח לי כפיר. אנא, שלח סליחתי גם לחברך הטוב שבאדם, מר צ´וחי (או שמא היה זה מוחין? אני כבר לא זוכר). סליחה שהעזתי להשוות בין חברך לבין הזבלים שסתם, סתם הורסים את השם הטוב של האופנוענות. סליחה. יאללה. אני הולך. חפש אותי.

TShavit

New member
תגיד, R-o-i, האם אתה קולט שזה

האיש שפתח את פיו הגדול לגבי התאונה של כRובי, שלדבריך היינו צריכים לפנות אליו במסר אישי כדי לא לפגוע ברגשותיו העדינים? זה האיש שבגללו, בעצם, בגלל עלבונו, החלטת לפרוש מהפורום... קצת עצוב, לא? טל (בוא, כפיר, תסביר בבקשה גם לי מה זה להיות אופנוען)

OMERTLLF

New member
על מי אתה חושב שאתה מאיים?

"קודם תהייה בנאדם"? "מה היה קורה אם היית פולט...." תגיד לי מי אתה חושב שאתה? מה תעשה תרביץ לו
. פשוט אופנוען לדוגמא אתה. ילד טוב ירושלים. אני אישית יכול לומר שאם היית נוהג באוטו ומישהו היה עוקף אותך בטח היית מבצע מרדף ויורה בו בסוף. לך תתבגר. זה שמישהו משחיז יותר ממני לא עושה עלי רושם ב כ ל ל !!!! יש טובים יותר ויש טובים פחות אבל מה אני אגיד עליך? סתם אדם אלים. אולי מקומך עם VINTAGE? הודעה זו נכתבה ללא ידיעתו של המיצו ובכלל אינני מכיר אותו אישית אבל התוכן והצורה כ"כ צורמים.... א י כ ס!!!

guts

New member
היי כפיר לא הגזמנו קצת? ../images/Emo5.gif

אין לי מושג מי אתה מי זה מוחי אבל את מיצו יצא לי להכיר קצת דרך הפורום ולא נראה לי שהוא בנאדם מתלהב מתנשא וכל שאר הירקות. אבל, יש הבדל עדיין בין ויכוח לבין לרדת ברמה בצורת הכתיבה שלך
לא סובל מגעילים כמוך? אתה יודע מה
גם אם אתה צודק ויש משהו בדברים שלך לגבי מוחי הזה קשה לי להאמין לך לפי צורת הכתיבה שלך..
גדול מאוד מופנה אליך כפיר.

ספייק ®

New member
יוווווו איזה פחד ../images/Emo5.gif

אתה מפחיד כאן את הילדים .... ממש עושים במכנסיים ...
למה אתה מתכוון "פנים אל פנים"? יעני פנים בתוך הפנים?
אמאל´ה, הצילו - מרביצים פה מכווווווווווווות

gpz94

New member
כפיר ישלם

כפיר אתה פישר אפס ואתה עוד תשלם על המילים שלך צוציק בסוף תצטרך

Little Max

New member
מצא מין את מינו ../images/Emo4.gif

ילדים! אנא הרגיעו את האוירה הלא חיובית. שבו, שימו איזה מוסיקה קלאסית מרגיעה, הקשיבו לרשרוש עלי ה-
שתו כוס
הריחו את פריחת ה-
הניחו לאור ה-
ללטף את גופכם קחו איזה ג´וינט קטן לריאות, תפסו
קליל, והתעוררו רגועים. קחו הכל בהומור ובאיזי (לא ריידר). Little Max, באופטימיות קוסמית

למעלה