ווואו

Nofale

New member
ווואו

יצאתי עכשיו עם האוטו של ההורים סתם נסיעה לא רחוקה פתאום קופץ לי טבח לכביש לא הצלחתי לבלום עכיו העפתי אותו באוויר ברחתי כמו גיהנום מה אני יעשה עכשיו

tttttttttt1

New member
דרסת טבח? איך את יודעת שהוא היה

דווקא טבח? חות מזה זה לא היה רעיון כזה טוב לברוח משם...היית צריכה לראות אם הוא בסדר ולעזור לו או להזעיק עזרה אם צריך....

tttttttttt1

New member
אוף איזה באסה

כל שנה אני נדפק ביום הזה...חחחח בכל מקרה אני שמח אתה
אותי אבל זה לא יראה טוב (אם אתה מבין למה אני *מתכוון* (ולא מתכוונת)..חחחחחח
)

Chris Redfield

New member
עצר אותי היום שוטר

סתם הרמתי את האוטו של השנה ממול לאיזה סיבוב פוזה בשכונה, דפקתי 140 איך שיצאתי מהחניה, בטעות נכנסתי בסמי טריילר, למזלו לא קרה לי כלום. המשכתי לנסוע כאילו כלום, הרגשתי כמו טייס בגובה אפס. אחרי שעברתי באדום השלישי להיום הוא קלט אותי. התחלנו במרדף, אמרתי אין סיכוי שאני נכנע בשקט, בשביל להתחמק התחלתי לנסוע בנתיב הנגדי ולנסות לחסום אותו, עשיתי זגזגים כמו מטורף, לרוע מזלי נעצרתי בעמוד חשמל. חשבתי שהמנאייק הולך להכניס אותי בפנים לתמיד. סעמק הביא לי דוח על זה שנהגתי בלי השלט של הנהג חדש, כל הזין. הורידו לי 2 נקודות! מדינת משטרה!!!!

MrJacKasS

New member
תפס אותי היום שוטר

וכולה מה עשיתי ?? דרסתי בחור שהתחיל לחצות מעבר חציה אבל כבר היה באמצע והייתי על 200 קמ"ש ולא היתה לי אפשרות לעצור אז דרסתי .. המשטרה קלטה ועצרה אותי בצד עצרתי כמו ילד טוב ואז הכנסתי אגרוף לשוטר בפנים וגרמתי לו לזעזוע מוח וברחתי הרחק הרחק לאיזה חור שם מצאתי מחשב נייד עם אינטרנט ומשם אני כותב לכם עכשיו אם אתם רואים בחדשות הודעה על נעדר אנא עזרו לי. תודה !

tttttttttt1

New member
הבנתי אתכם....איזה *יום* יפה

לדרוס אנשים בחוץ...חחחחחחח

Nofale

New member
שניכם שקרנים לא מאמין לכם

אני עכשיו חזרתי מהמקום אזרתי אומץ לחזור לשם אני קולט את הטבח מתחיל לבשל שמה סלט בישבש

tttttttttt1

New member
וואי רק חשבתי על זה שזה ממממש מבאס

עם יש לך טסט היום (למרות שזה יום שבת..אני מדבר בכלליות) אז המורה שלך מתקשר אליך ואומר לך נגיד שנכשלת ואז כולך בבאסה כזאת ואז הוא אומר לך שהוא שיקר לך ועברת (או להיפך..זה עוד יותר באסה..
)

למעלה