ווואוו- כמה אנשים חדשים..

שמיים21

New member
ווואוו- כמה אנשים חדשים..

דיברתי השבוע עם אחד ממיסדי הפורום וחשתי געגוע- אז החלטתי להיכנס.. וואוו-יש ממש מעט שאני זוכרת- חתולון, וHAND CREAM שהחליף בזמנו את השם, סודות שבלב שהחליפה צבע- סיטואציה שלי, והקוסם שהחליף צבע? זה אותו קוסם???? ושמיים לי לא שינתה את המשפט "ווילי ווילי ווילי" כיף לראות אתכם, עשה לי איזו צביטה בלב..

מה הולך פה היום

המון פרצופים מוכרים חוזרים. ברוכה השבה

שמיים21

New member
סורי- הייתי צריכה לנתק

החבר שלי פתאום הופיע- עכשיו אני יודעת בדיוק מה אתם מרגישים כשאתם כותבים כאן, את הסיכון הזה שמהול בריגוש.. אבל קבלי חיבוק ענק- [חיבוק] ותודה על הברוכה הבאה :)

הקוסם33

New member
יוווו שמים 21,

מה שלומך ילדה???????? היית בחול,לא?? וכן זה אותו קוסם תקוע פה בין כותלי הפורום מנסה לצאת, לברוח........לא נותנים לי

שמיים21

New member
חחח ../images/Emo6.gif

זה אתה! מה שלומך? איך התקדמת מאז... איזה באסה זה שאי אפשר להגיד לאישתך או לילדים שקודמת?? חחחח... אז אצלי הכל בסדר, לא הרבה חדש, אני עדיין בחו"ל- בפלורידה למען האמת, אני גרה כאן כמעט שנה ובכל יום אני מבינה יותר שאין כמו ישראל..

הקוסם33

New member
חחח, עדיין שנונה כמו תמיד, סחטיין

עליך, פלורידה....... ומאמי, הבאסה היחידה היא שאני לא יכול להגיד לאישתי שאני שוכב מהצד בעצם אני יכול, אבל זה יעלה לי הרבה כסף.... הקוסם

את יודעת כשאני מגיע לאזורך

וזה קורה אחת ל-4 חודשים בממוצע אשמח להתארח אצלך בשביל בעלך זו תהיה הכנסת אורחים בשבילנו זו תהיה ..... אחלה סיפור כיסוי. חחחחח ד"א יש פעילות כזו אצלכם בקהילה או שאת גרה רחוקה מהקהילה היהודית

ווילי ווילי ווילי

תראו תראו מי הגיעה.. כמה הפתעות עוד מצפות לפורום היום?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

האמת גמ'ני לאור הסימנים שמצאתי על גופי ווילי ווילי ווילי

למעלה