וואלה טבעתי בשירשור הארוךךךךךךךךךך כאילו רוצים לשבור שיא של שירשור? או אתם פוחדים מהמינהלת ?
S star43 New member 5/10/06 #1 וואלה טבעתי בשירשור הארוךךךךךךךךךך כאילו רוצים לשבור שיא של שירשור? או אתם פוחדים מהמינהלת ?
ד דרור והקן New member 5/10/06 #2 <מצופים> רק לא לתבוע (טעות במקור ) יש רק שתי אפשרויות? שיא או פחד? או אולי שיא הפחד?
S star43 New member 5/10/06 #5 ../images/Emo6.gif...אהבתי דרור../images/Emo45.gif למרות שאני מתה מפחד מהמינהלת משחקת אותה גיבורה כמו לחש הקשוח
../images/Emo6.gif...אהבתי דרור../images/Emo45.gif למרות שאני מתה מפחד מהמינהלת משחקת אותה גיבורה כמו לחש הקשוח
ד דרור והקן New member 5/10/06 #15 מה לו'ידעת? אני בלי קפה לא יודע. חידה- איך את אוהבת לשתות את הקפה?
S star43 New member 5/10/06 #17 אההה....מכירה את זה אז ככה... נס קפה משובח סוכר חום חלב וניל האאאא? מה הדיאגנוזה?
ד דרור והקן New member 5/10/06 #22 אני לא עושה דיאגנוזה אבל את אנינת טעם ומשתדלת לשמור על הבריאות. רק רציתי לדעת מה לומר למלצרית כשאזמין לך את הקפה
אני לא עושה דיאגנוזה אבל את אנינת טעם ומשתדלת לשמור על הבריאות. רק רציתי לדעת מה לומר למלצרית כשאזמין לך את הקפה
ד דרור והקן New member 5/10/06 #28 נצטרך שני בקבוקים. אדום חצי יבש ואדום יבש. מה את מנשנשת ליד? סטייק אנטריקוט?
ד דרור והקן New member 5/10/06 #43 דאר בוקות יש דאר כזה? כולן שם בוקות? אפשר בהחלט, אבל חל איסור מוחלט לרקוד על שולחנות.
D dardara New member 5/10/06 #44 חחחח דרור זאר בוקיות ,אם כבר ולמרות הכל כיף לרקוד על שולחנות אחרי שתי כוסות לפחות
ד דרור והקן New member 5/10/06 #48 אמרו לי פעם שכשאומרים על משהו אסור- כולם עושים אותו... אין לרקוד על שולחנות
D dardara New member 5/10/06 #19 דרור../images/Emo140.gif אתה יודע לשחק במילים מה שקוראים משחקי מילים אפשר להגיד גם משחקי לשון ,אבל זה לא נשמע לי ט וב
דרור../images/Emo140.gif אתה יודע לשחק במילים מה שקוראים משחקי מילים אפשר להגיד גם משחקי לשון ,אבל זה לא נשמע לי ט וב