וואי וואי איזה דוח מדהים לאלרוב נדל

מצב
הנושא נעול.

הם עשו יותר מ 19 מיליון שקל לעומת 3.8 ברבעון קודם וכל זה מבלי להוסיף את המכירה של הנכס בצרפת שהוא יכנס לרבעון השני ולא לראשון כמו שכולם חשבו.אם הוא היה נכנס לרבעון הראשון אז הרווח הנקי היה 39 מליון שקל. היום המניה הזאת תתפוצץ למעלה

yair24

Member
אם אני לא טועה

הם עשו יותר מ 19 מיליון שקל לעומת 3.8 ברבעון קודם וכל זה מבלי להוסיף את המכירה של הנכס בצרפת שהוא יכנס לרבעון השני ולא לראשון כמו שכולם חשבו.אם הוא היה נכנס לרבעון הראשון אז הרווח הנקי היה 39 מליון שקל. היום המניה הזאת תתפוצץ למעלה
אם אני לא טועה
הנכס בצרפת, ביום שהם מכרו אותו הם דיווחו שהרווח עליו יירשם לרבעון השני אז למה אתה חושב שכולם חשבו שהוא ייכנס לרבעון הראשון? מצד שני יכול להיות שאני לא זוכר נכון...

Blahin

New member
יפה מאוד (-:

יפה מאוד (-:

yair24

Member
ניר

ניר
זה 19 מליון ברבעון הזה לעומת 3.8 מליון שקל ברבעון המקביל ולא הרבעון הקודם. לפי מה שאתה אומר נראה כאילו היתה קפיצה אדירה מהרבעון הקודם שהסתיים ב1.1.2006 לרבעון הנוכחי, וזה לא נכון.

גידעון1

New member
yair24

ניר
זה 19 מליון ברבעון הזה לעומת 3.8 מליון שקל ברבעון המקביל ולא הרבעון הקודם. לפי מה שאתה אומר נראה כאילו היתה קפיצה אדירה מהרבעון הקודם שהסתיים ב1.1.2006 לרבעון הנוכחי, וזה לא נכון.
yair24
מקובל להשוות לפי רבעונים מקבילים ולא לפי רבעונים קודמים. הדוח מצויין וקיים גידול מרשים בכל פעילויות החברה. אפילו אני הופתעתי מהעוצמה החזקה של הדו"ח

yair24

Member
לא אמרתי שזה לא מקובל.

yair24
מקובל להשוות לפי רבעונים מקבילים ולא לפי רבעונים קודמים. הדוח מצויין וקיים גידול מרשים בכל פעילויות החברה. אפילו אני הופתעתי מהעוצמה החזקה של הדו"ח
לא אמרתי שזה לא מקובל.
אמרתי שזה רבעון מקביל ולא קודם.

דיל1

New member
כמה אלרוב נדלן עולה?

yair24
כמה אלרוב נדלן עולה?
אני לא לייד מחשב..

אלוני.

New member
גדעון אתה טועה ומטעה

yair24
גדעון אתה טועה ומטעה
ההשוואה המתבקשת היא לעומת רבעון קודם ולא לעומת המקביל. אתה רוצה השוואה למקביל, בבקשה: הרווח עלה פי 5 בעוד ערך המניה עלה פי 9. אין בדוח שפרסמה אלרוב נדל"ן שום דבר בומבסטי ומפתיע, אם הדוח לא היה נראה כך הנייר היה קורס.

moransuli

New member
אם הרווח עלה פי 5 אז המנייה

גדעון אתה טועה ומטעה
ההשוואה המתבקשת היא לעומת רבעון קודם ולא לעומת המקביל. אתה רוצה השוואה למקביל, בבקשה: הרווח עלה פי 5 בעוד ערך המניה עלה פי 9. אין בדוח שפרסמה אלרוב נדל"ן שום דבר בומבסטי ומפתיע, אם הדוח לא היה נראה כך הנייר היה קורס.
אם הרווח עלה פי 5 אז המנייה
נסחרת גבוה מידי? לא

UXU

New member
קשה אלוני? ../images/Emo7.gif

גדעון אתה טועה ומטעה
קשה אלוני?

לא מזמן בחור בשם ביולייט אמר שמנית ביולייט יקרה מידי ואז הסברת מאוד יפה למה הוא כתב זאת... ועכשיו כואב גם לך?! מה לעשות פעם הבאה אל תפחד ממצב עולמי מסוכן ואל תצא לפני הזמן!!

אלוני.

New member
ממש לא

קשה אלוני?

לא מזמן בחור בשם ביולייט אמר שמנית ביולייט יקרה מידי ואז הסברת מאוד יפה למה הוא כתב זאת... ועכשיו כואב גם לך?! מה לעשות פעם הבאה אל תפחד ממצב עולמי מסוכן ואל תצא לפני הזמן!!
ממש לא
ההתייסחות לא הייתה לשווי המניה, היא הייתה להשוואה המתבקשת.לא "הוגן" להתייחס ךעלייה ברווח ביחס לרבון מקביל ולא לציין שבאותה תקופה המניה עלתה פי 10, והעלייה הזו מן הסתם הייתה מתוך צפי לדוחות טובים ולשיפור ניכר ברווחיות.אם המניה יקרה או זולה , זה נתון לשיקול דעתך בלבד.לא הבנתי איך קישרת את מה שכתבתי עכשיו לפחד ממשבר עולמי ומכירה מוקדמת,את דעתי ביחס למשבר העולמי ובעיקר מקומי הבעתי כאן

yair24

Member
אתה אלוני מדר?

ממש לא
ההתייסחות לא הייתה לשווי המניה, היא הייתה להשוואה המתבקשת.לא "הוגן" להתייחס ךעלייה ברווח ביחס לרבון מקביל ולא לציין שבאותה תקופה המניה עלתה פי 10, והעלייה הזו מן הסתם הייתה מתוך צפי לדוחות טובים ולשיפור ניכר ברווחיות.אם המניה יקרה או זולה , זה נתון לשיקול דעתך בלבד.לא הבנתי איך קישרת את מה שכתבתי עכשיו לפחד ממשבר עולמי ומכירה מוקדמת,את דעתי ביחס למשבר העולמי ובעיקר מקומי הבעתי כאן
אתה אלוני מדר?
אז מי זה פינקשיט???

UXU

New member
גם כניסה צפויה לת"א 100 וגם פרשנות

ממש לא
בן זאב לא מרשימים?

אלוני.

New member
הכל מרשים

בן זאב לא מרשימים?
הכל מרשים
אבל אני עדיין חושב שראוי לציין שהעלייה ברווח לוותה בעלייה גדולה יותר בערך החברה, שלא יגיע משקיע ויחשוב שהחברה הרוויחה פיצוץ והמנייה אוטוטו מגיבה לדו"ח. אין ספק שמדובר בחברה שעשתה צעד גדול ב 2005, צעד ענק. אבל כל מי שפוזל לכיוונה צריך לדעת שהיא נסחרת לפי יותר מ 200 מליון דולר, שהיא מתכננת הנפקה, שהמכפיל גם לפי הרבעון הנוכחי הוא 13-14 , רק לדעת, שלא יגידו לא אמרו. בהצלחה.

אלוני אכן צודק אלרוב נדלן נסחרת לפי

הכל מרשים
אבל אני עדיין חושב שראוי לציין שהעלייה ברווח לוותה בעלייה גדולה יותר בערך החברה, שלא יגיע משקיע ויחשוב שהחברה הרוויחה פיצוץ והמנייה אוטוטו מגיבה לדו"ח. אין ספק שמדובר בחברה שעשתה צעד גדול ב 2005, צעד ענק. אבל כל מי שפוזל לכיוונה צריך לדעת שהיא נסחרת לפי יותר מ 200 מליון דולר, שהיא מתכננת הנפקה, שהמכפיל גם לפי הרבעון הנוכחי הוא 13-14 , רק לדעת, שלא יגידו לא אמרו. בהצלחה.
אלוני אכן צודק אלרוב נדלן נסחרת לפי
200מליון $ על מה ולמה היא נסחרת במחיר כזה. הבלון הזה בסופו של דבר יתפוצצץ לכם בפרצוף וזה יהיה כואב מאוד.ובהנפקה יהיה פיזור גדול של מניות. וכמו שאלוני רשם המכפיל13-14 ושלא תגידו שלא אמרו לכם.

גידעון1

New member
אלוני אני לא טועה ולא מטעה

גדעון אתה טועה ומטעה
אלוני אני לא טועה ולא מטעה
רוב ההתבססות של אלרוב נדלן מתאפיינת על תיירות בגלל מלון מצודת דוד שמושפע באופן ישיר מעונתיות ולכן זה יהיה מגוחך להשוות את דוחות הרבעון הראשון לדוחות הרבעון הרביעי

nisanil

New member
לא חשבתי שהמניה תזנק כל כך

גדעון אתה טועה ומטעה
לא חשבתי שהמניה תזנק כל כך
לאור העליות החזקות בשבועות האחרונים, קצת מוזר

מצב
הנושא נעול.
למעלה