וואי אני רוצה לפתוח הודעה למען

NiKi†a

New member
וואי אני רוצה לפתוח הודעה למען ../images/Emo3.gif

הטיול המאאגניב שהיה לנו
ספרו איך היה לכם.מה עשיתם...מה שבא לכם

אבבדאי!...

היה דיי כיף... חוץ מהחוקים הנאצים של האכסניה... אבל חוץ מזה היה ממש כיף...! שימו תמונות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NiKi†a

New member
אם אתם רוצים תמונות יפות אז

שמרית צריכה לסרוק לי...[שלי מקולקל...] ולא צילמתי במצלמה דיגיטלית
. היה יפה לאללה..בערב היה דיי מעפן מאשר בטיולים אחרים שהייתי בהם
האוכל היה פיכס אחד גדול...בדוגרי רק החביתה והזיתים היו טעימים
..והמלפפונים נראו כאילו הם ישנו שם שנתיים...
החדרים היו בסדר...נחמדים+......
והספורט אתגרי הזה היה דפוק..אנחנו ישבנו על הדשא והצטלמנו...חחח..
זייהו

YaLdoNet 4 EveR

New member
היה MOO-זר!! ../images/Emo80.gif ../images/Emo4.gif../images/Emo13.gif../images/Emo10.gif../images/Emo6.gif../images/Emo7.gif

בדיוק ככה. סתם אני סופר נהניתי, וילדי ט'1- אתם מצחיקים כל כך!! "למישו יש אש?
" חחחחחחחחחחחחחחחחחחח דניאל אתה ענקקקקקקק למרות שאתה בטח לא פה כי אתה פרדסיה.
אממ רבינא קה. חוצמזה ארן אתה קיבוצניק אינטיליגנט (מעין אמרה). נהניתי

YaLdoNet 4 EveR

New member
שנון. ../images/Emo176.gif

אבל זאת לא אשמתי.. זאת אשמת התיק שלי!
הנעליים להחלפה היו בתוך התיק, וכל ט'1 השמנים האלה דחפו אחורה את התיק שלי ולא הצלחתי למשוך אותה ברוב שבריריותי.
*סניף* ומכיוון שהסקצ'רס הנאמנות שלי היו היחידות שאני יכולה אשכרה לעשות איתן מסלולים, לא רציתי להרטיב אותן, אבל המדריכה המטומטמת לא אמרה שממילא נרטבים, כי הנעליים גם ככה נרטבו לי ואם כבר אז כבר.. הייתי עושה ת'רטוב. זובי.
תמה שעת הסיפור. הקהל מתבקש לעזוב בצורה מסודרת.

the xecutioner

New member
היה מעולה, הטיול הכי מוצלח שהיה לי

אולי גם שנה שעברה היה כיף, אבל לא נשארתי שם יותר מדי כדי לבדוק את זה :) בכל מקרה היה מעולה ומי בכלל נשאר בפארק האתגרי? למה לא ירדתם לירדן? היה ממש קר וממש ממש ממש ממש כיף והמסלול מים של היום הראשון גם היה מוצלח (למי שעשה את הדרך האסורה הקשה והכיפית) והמפל הזה הוא פייק אחד גדול, הוא סתם מוזרם מאיזה צינור :) והיה לילה מעולה, המורים לא הציקו, פשוט הלכו לישון ונתנו לנו לעשות כאוות נפשינו.. טוב די היה מעולה וזהו

Tapuhi

New member
היה פסדר.

מרוגשים? חוצמיזה שחזרתי במונית הבייתה באמצע היום השני, הגעתי הבייתה, התקלחתי ונסעתי להופיע במשך חמש שעות במקום מזורגג, לא היה לי זמן להחליף תלבושות (ואני שונאת גרביונים) וכעת אני בהפסקה מלימודי מתמטיקה מזורגגים. יש.

Mister Man

New member
אני לא מבין אותכם אנשים

היה לי כל כך כיף! הכל כולל המסלולים (שהיו מתאימים לנכים) הלילה (היה כל כך מצחיק!!!) והפארק האתגרי (שהדבר האתגרי היחיד שהיה שם זה הקיר...) טוב אולי הכללים הנאצים של משרד החינוך (אסור להיכנס למים עם סנדלים והורידו לנו את הקטע של לעשות אומגה לנחל) היו מעצבנים אבל חוצמזה היה ממש כיף!!!

Sivush

New member
אז זה מה שהיה...

טיול נהדר!!!! באמת (אבל) באמת היה כייייף!!! חוץ מהאנשים שהגישו את האוכל באכסניה....

למעלה