וואו.

אשרת

New member
וואו. ../images/Emo12.gif

הודעה שכרגע קבלתי בנייד שלי - טיפקום אינפו בסלקום... "פורסמו ממצאי בדיקת מיפקד העבודה כ-45 אלף מתוך 91 אלף טופסי המתפקדים נמצאו פסולים"!!!!!!!!!!!! תגידו- אתם השתגעתם?! כמעט חצי מהטפסים פסולים!!!!!!!!!!!!!!

שחיתות זו מחלה מדבקת

האמת, שכיום זו כבר ממש מגיפה. תרופות קונבנציונליות כבר לא יעזרו. יש צורך בטיפול מערכתי להדברת השחיתות שפשה בכל רחבי המערכת הפוליטית הישראלית. הבעיה היא שהרופאים למחלה הזו טרם נולדו... אנחנו, האזרחים הקטנים, נזעק, נביע תמיהה ומחאה, אבל מהר מאוד נמשיך הלאה ונחיה עם זה. אם באמת ברצוננו לשנות יש צורך בהחרמה גורפת של המפלגות המושחתות. אם יהיה אחוז הצבעה של לא יותר מ 10-20 אחוזים בבחירות הבאות, אולי הפוליטיקאים שלנו יקלטו את המסר. הבעיה היא שה 10-20 אחוזים הללו יהיו אותם מושחתים ומלחכי הפינכה שלהם.

izzyr

New member
מחכים לתגובה....

נו... אנשי מפלגת העבודה, תגובה כלשהי.

chiff4

New member
ברק עם העמותות

לא ממש מביא רקורד שומר חוק במיוחד.

פרץ? דווקא מי שמילאו היום את פיהם

מים ו"נעלמו" היו פרס ובן-אליעזר. מה שכן, מזל שכבל הוא מזכ"ל המפלגה בעת הזו. לפחות שואב אבק (סליחה, שואב שחיתות) אחד במקום הנכון ובזמן הנכון.

chiff4

New member
איתן כבל ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

מעריך אותו מאוד

wyrswyrg

New member
אני משוכנע שהליכוד ילמדו מהעבודה וי

ויפעלו באותה שיטה . הגיעה השעה לנקות את האורוות גם בליכוד.

אשרת

New member
קודם כל תנקו אצלכם, אחרי זה תרדפו

אחרי מפלגות, שהמצב האלקטורלי שלהם קצת יותר טוב משלכם.

chiff4

New member
אל תטיפי לנו

אפשר לחשוב ששינוי מתנהלת בצורה מושלמת. טוב שטומי לפיד לא קושר אתכם אליו ולא מוכן להרפות

אשרת

New member
אינ לא מבינה למה אתה חושב שאני

תוקפת. עד גיוסי לצבא הגנה לישראל, הייתי חברה בעבודה, והייתי פעילה במקום המגורים שלי, אז יש לי מעט חסד נעורים למפלגה שלכם. וזה נראה לי ממש לא לעניין שתעשו תחרות עם הליכוד מי יותר מוחשת. ולא, לא הכל מושלם בשינוי, אבל דבר כזה--> שחמישים אחוז מהטפסים מזוייפים ולא חוקים--> לא! תמצא בשינוי. וכנראה שהבכירים שלכם מסכימים איתי, וגם הם בהלם , כמוני. לעיתים ההתקפה היא לא ההגנה הכי טובה

wyrswyrg

New member
הסירי דאגה מלבך - המצב בשינוי גרוע

יותר. מפלגה של שני אנשים רודנים שמאחוריהם אין שום קורטוב של יושרה . הם פוליטיקאים קטנים וקטנוניים , רודפי כבוד ושררה . בניגוד למפלגת העבודה ששם סוף סוף רואים עתיד (פינס, הרצוג וכבל) אצלכם את כל המוכשרים שמו בקופסא וזרקו לים.

אשרת

New member
-)

המצב של שינוי גרוע יותר? איך? אשמח לדעת? שני אנשים רודנים שמחריהם אין שום קורטוב של יושרה. מצחיק שתבור חבר מפלגת העבודה את המדבר על יושרה. היושרה וההגינות השלטונית ממכם והלאה. חמישים אחוז מהטפסים שלכם נמצאו לא חוקים! אז מי אתם שמדברים על ישורה. אתה יכול לומר המון דברים על פורז, וייתכן שעם חלקם אף אסכים, אבל הבן אדם הגון וישר, וגם יריביו יאמרו זאת עליו, אז אם אין לך מושג על מה את המדבר, אז תדבר! ובמקום להתקיף מפלגות אחרות, לכו תנקו את האוורות שלכם, כי כרגע מצב המפלגה שלכם, הוא בקנטים וזאת בלשון המעטה. ולשם שינוי אני לא אומרת זאת כיריבה פוליטית, אלא כמישהי שפעם , בעברה, היתה חברה בנוער העבודה ואגב, אין פוליטיקאי שהוא לא רודף כבוד ושררה,וזה כולל גם את חברי הכנסת שלכם, חמוד - פוהאד, פרס, ברק, הרצוג, איציק, כבל, שאני אמשיך?

wyrswyrg

New member
יש שלוש אפשרויות

או שאת באמת לא יודעת כלום על המפלגה שלך או שאת יודעת ואת חלק ממנגנון ההסתרה או שאת עיוורת יש לי 2 חברים טובים מתוך הקישקע של המפלגה. הם בוכים ומקטרים ומתארים עד כמה מצבה של המפלגה גרוע ועד כמה שלטון הרודנות של שני הברנשים שאת מעריצה הורס את המפלגה ואת החשק של החברים לקדם אותה. אני אגב לא חבר מפלגת העבודה. אני חושב רק שמפלגת העבודה עוברת תהליך הבראה וניקוי אורוות ...וזה מעודד אותי , כי ליתר המפלגות לא תהיה ברירה והן יאלצו ללכת בעקבותיה. כך כולנו נרוויח ונזכה לפוליטיקה יותר הגונה ויותר נקיה . תהיי לי בריאה

אשרת

New member
...

אני יותר מעורבת ממה שאתה חושב, אבל מאידך אני גם מסננת את הידיעות, כי כאשר אנשים נמצאים באופוזציה, אז הם ימהרו ללכת ולכלך על אחרים, אז כל דבר לקחת בערבון מוגבל. אגב, יש גם אפשרות רביעית, שאני על הפאקים של המפלגה כותבת בפורום שינוי ובמקומות סגורים. עוברת תהליך הבראה? נחיה ונראה.

chiff4

New member
מה זה ישר והגון פורז

לפעמים הוא חבר כנסת ולפעמים הוא סוכן נסיעות שמסדר טיסות לחו"ל

אשרת

New member
מה אני אומר ומה אגיד.

מרוב שמה שטענו שני הנ"ל היה כל כך אמיתי ונכון, הוגש כתב אישום נגד פורז
אני משערת שעל מנת למצוא שחיתות בשינוי תצטרך נרות, אבל על מנת למצוא שחיתות בעבודה מספיק להדליק את האור
כמו שאמרתי --> במקום להטפל למפלגות אחרות, נקו את המפלגה שלכם. נראה לך הגיוני שחמישים אחוז מהמתפקדים שלכם, לא חוקיים?! אני באמת שואלת עכשיו, זה מעניין אותי. זה באמת נראה לך נכון? ישר? משהו שאמור להפוך לנורמה?!

chiff4

New member
מי אמר שזה יהיה נורמה?

מזכ"ל המפלגה פועל בנושא וכבר מביא לשינוי שיטת המיפקד בעתיד. הוסקו מסקנות ,הופקו לקחים ואני מאמין שזו היתה הפעם הראשונה והאחרונה שדבר כזה יהיה בתוך המפלגה לעומת הליכוד ,ששם אין בחירות פנימיות ללא זיופים.אבל מה הפלא, שזו מפלגה שנתמכת בידי עבריינים שחברים בה וראשי משפחות הפשע?

למעלה