והשבוע החלטנו ללדת בליס

שירי ל

New member
והשבוע החלטנו ללדת בליס

הייתי בסיור לידה אצלם ומה אומר - הופתעתי מאוד מהגישה שלהם כלפי כל דבר שהיה חשוב לי, מהיחס הנעים, מהמחלקות החדישות. מאוד אהבתי את זה שעם כל גורם שלא דיברנו עודדו הנקה - בתה"ש הייתי ממש צריכה להלחם נגדם על ההנקה... החיסרון היחיד שמצאתי הוא חדרי לידה מאוד קטנים וצפופים יחסית לתה"ש אבל... יש עמדת אינטרנט וטלוויזיה... אז הפעם ננסה את ליס. לפי התכניות שלנו יש לנו עוד 4 לידות לעבור חוץ מזו - בסוף אני אוכל לעשות סקר מקיף על כל בתי היולדות מניסיון אישי...

יופי.

אני ילדתי פעמיים בליס ואני מאוד ממליצה (חוץ מזה זה יותר קרוב אלי ויהיה יותר נוח לבקר..). עוד 4 לידות חוץ מזו? נדבר חודש אחרי שתלדי את השניה.....

etilly

New member
ממליצה בחום!

ילדתי את נעה בליס לפני 9 חודשים וזאת היתה חוויה מדהימה. המחלקה נעימה, האוירה כייפית והמיילדת היתה מלאכית. אחרי, כמה חברות ילדו שם וכולם נהנו באותה מידה. אבל הזהרה: למרות הגישה לגבי עידוד על הנקה, אחת אחת די הלחיצה אותי שהילדה רעבה ונתנה לה מנת סימילק וזה מאוד הכעיס אותי, ולחברה שלי קרה אותו הדבר לפני שבועיים אז אם את מעוניינת בהנקה בלבד, תעמדי על שלך בעיקר מול האחיות. בהצלחה!

ויותר מלעמוד על שלך -

תגידי שאת מוכנה לתת תחליף חלב רק אחרי שתקבלי הדרכה מאסתר גרוניס. היא יועצת הנקה מוסמכת שעובדת שם והאחיות מאודג מעריכות את המילה שלה. בכל מקרה - שיהיה בהצלחה!

שירי ל

New member
תודה על העצות ../images/Emo13.gif

אחרי שנה של הנקה עם אופיר - אני לא צריכה שום אחות שתגיד לי אם יש לי או אין לי מספיק חלב... בחלק הזה הן לא יכולות להלחיץ אותי.

מיכלקו

New member
ולי המליצו

שברגע שמופיעים סימני התחלת לידה (צירים או ירידת מים) להתקשר גם לתה"ש וגם לליס ולבדוק "מי פנוי". כי אם את נופלת על שעה עמוסה, וצריכה לחכות שעות למרדים (מה שקורה לפעמים, גם בתה"ש), אז אבוד לך. אז פשוט מתקשרים, ואם עמוס הם יגידו לך, גם להם יש אנטרס להוריד מעצמם עומס.

ענבל30

New member
נשמע כבחירה מוצלחת מאוד ../images/Emo45.gif

ואני מאחלת לך לידה קלה ומרגשת... אין ספק שבלידה השניה את מגיעה יותר בטוחה ואסרטיבית, ואני מקווה שתהיי מרוצה מבחירתך בליס. ולנושא ההנקה - הידע המוקדם שלך ודאי יעזור, ואם יהיו בעיות, אסתר גרוניס היא היועצת שעובדת בליס והיא בהחלט מומחית... הלוואי שהיא היתה לידי כשרומי נולדה...

למעלה