והפעם- עבודה

והפעם- עבודה ../images/Emo13.gif

"קידמו" אותי באופן זמני לתפקיד שיש בו לכאורה יותר "יוקרה", אלא שהתפקיד עושה לי ממש רע. אני כל הזמן בלחץ, כל הזמן בעצבים בעבודה וכשאני סוף, סוף מגיעה הבייתה, אני מרגישה באפיסת כוחות מוחלטת. בשעה טובה הביאו מחליפה, אלא שהיא כבר כמעט חודש (!!!) בחפיפה ועדיין לא מבינה מה עושים או איך מתחילים בכלל לעשות. אני משתדלת לעזור לה ככל שרק אפשר, לתמוך ולהסביר שוב ושוב, אבל הבעיה היא בסיסית יותר (היא לא יודעת לתפעל מחשב כלל
) וכך הולך ומתארך הזמן שבו אני נמצאת בתפקיד המדובר. כמו כן, היום הודיעו לי שהחפיפה תימשך עד שהיא תשלוט בתפקיד, משמע- חפיפה לזמן בלתי מוגבל ומהסתכלות על מה היא כן מסוגלת עד כה (אחרי חודש!) אני חוששת שהזמן הבלתי מוגבל יהפוך לעוד חודשיים לפחות (בתקווה שהיא לא תישבר ותברח- התפקיד קשה וכבר עכשיו היא בוכה!) שאלתי: קלף 1# העולם- מה קלף 2# שמונה מטבעות- ההתפתחות הצפויה קלף 3# שמש- לי קלף 4# עשרה מטות- במקום עבודתי קלף 5# נער המטבעות- בחודש הקרוב קלף 6# תשעה מטבעות- סיכום תודה מראש

ליאת39

New member
../images/Emo96.gif קליפורניה...

עבודה, עבודה ושוב עבודה. זה מה שהולך להיות לך בחודש הקרוב, כי לא רק את עם עומס ותשישות אלא גם שאר האנשים שבמקום עבודתך. אתם עוברים תקופה לא קלה אבל זה יחלוף לו... שמרי על שמחה ואופטימיות, תשקיעי במה שאת עושה כי בהמשך תוכלי לקטוף את הפירות. יהיה טוב, כמו שאומרים

צ ל י ל 8

New member
מסכימה עם ליאת

צפויה לך עבודה קשה, אבל אני חושבת שאת תתוגמלי בהתאם. נסי לשמור על השמחה שבך ואל תתני לעבודה לשבש לך את החיים האישיים. בסוף יהיה בסדר. צריך קצת סבלנות :- )

תודה בנות ../images/Emo140.gif

לא ייאמן איזו התפתחות... הבוקר הגעתי למשרד ומיד עם צאתי את המעלית, המתלמדת אומרת לי "ביייי" ובורחת..... עזבה. כבד עליה. מקווה שתבוא אחת אחרת במהרה ועד אז, משתדלת לשמור על קור רוח

למעלה