והנה זופי ראשון שלי....

MexMex

New member
והנה זופי ראשון שלי....

האם הקולרגול הראה כי אינו יכול לתת בראש לשואבי הפיח? האם יש לו תירוצים מכאן ועד להודעה חדשה ("תראו איך המספר מכער לי את המסכה הקדמית...") האם נתלה בנצחון השפיץ כדי לכפר על בושתו שלו? קדימה דובון. השב מלחמה... בוקר

אה ככה אה? ../images/Emo123.gif

כרגיל המקסיכני קופץ למסקנות מטעות אבל ניחא הוא לא יכול לקפוץ לגובה לא?
אבל הבה נדון בשאלתך המעניינת האם נעלה את התשובה \ הגנה האמיתית או שפשוט ....לא ולא ...אנו נפנה אל החומר הראייתי מוצג מספר 1 - מקסיקני אחד בשלהי חודש אפריל השנה באיזור הצפון מוצג מספר 2 - דובון יערות אחד מחזיק גביע מקום ראשון במירוץ אינדורו מוצג מספר 3 - המקסיכני מכוער
והדובון יפה תואר מוצג רביעי והכי חשוב , הדובון רוצה להתחרות במקסיכני ומה זה אומר ? לא !!!!! אמר לא !!!! מסקנה - דובונים הכי יפים זוללי תולעים הכי מעפאנים

MexMex

New member
ידעתי...

מה לעשות אבל תשובות לא נתת.... מוצג מס' 1 - הדובון מכין כלי לתפארת הונדה, בהשקעה של אלפי שקלים מוצג מס' 2 - הדובון יורד על ברכיו בתחנונים, ולבסוף מקבל חליפת עור מיוני מוצג מס' 3 - הדובון מארגן לו נערת מטריה כיאה וכראוי מוצג מס' 4 - הדובון מזנק לו למירוץ הסופרמוטו הראשון בישראל עובדה סופית - שמו של הדובון לא מוזכר כאחד שעלה לגמר. מסקנה סופנית - הדובון קיבל בראש משלל יונקי פיח, שעליהם הוא נוטה לרדת תמידית, והתעלה על כך, וירד עליהם לאחר נצחונו של השפיץ, כראיה לעליונות שואבי האבק. חוצמזה עובדה נוספת - הדובון מנסה להרחיק ולהשקיט את הנושא בשלל תירוצים שונים ומשונים. צפוי, חלש, ולא, לא יתפוס... קדימה דובון. תראה מה אתה שווה...

אני עדיין לא יודע איך לסווג אותך

אתה יונק םפיח שעדיין בארון ומתחזה לאציל אולי אתה תת יונק אציל
אבל אבל לעינייננו , מר זולל חרקים אקזוטיים ודוחים , אענה לך בכינון ישיר הדובון זינק היטב בזינוק הראשון שנפסל אבל בזינוק השני זינק בהילוך ראשון ו...הופלה הגלגל הקידמי ראה שמיים וזהו!!!! אבל עכשיו נדון בהצלחותיו של המקסיכני באלפויות מסתנני הגבולות בארה"ב האם ייתכן שלמרות שהנך מתחרה בקטגוריית ילדים מתחת לגיל 12 שם עדיין לא הצלחת להגיע ל100 הראשונים ?

MexMex

New member
מורידים כפפות?

זינוק חרא = רוכב חרא
רוצה רזומה, הנה לך: מקום חמישי, מספר פעמים בראלי ניווט של צוקר (עם גלעד קדשאי כצוות) מקום שמיני (אולי תשיעי) כללי במירוץ העמותה ביער מצר לפני כמה שנים, ע"ג סקורפה, מול כל החרגולים פול-סייז בערך 7 מקומות ראשונים ו4 שניים/שלישיים בתחרויות טריאל בבלגיה/גרמניה/הולנד מקום 54 (מתוך 230) ומקום 65 בתחרות טריאל 4 הימים בצרפת מקום שני סופרפילוטו 2002 במקסיקו מקום חמישי בקטגוריית 30, מירוץ אנדורו נשיונל מקסיקו מקום שני מוטוקרוס, קטגוריית אנדורו פעמיים מקום ראשון, מוטוקרוס, קטגוריית אנדורו מקום ראשון, מירוץ אובל אז פרוס את הרזומה שלך ונשווה....

אמממממממממממממממ אז ככה

רזומה מרשים באמת ...כמה שאלות ..ככה לנשמה . מקום חמישי ראלי ניווט צוקר ועוד כשקדשאי בצוות מה זה אומר ? בושה !! מקום שמיני ( אולי עשרים ) יער מצר ? ואללה איזה קטגורייה 50 סמ"ק ?
נמשיך !! ...7 מקומות ראשונים בתחריות טריאל ? בצרפת ? באמת ? תגיד כמה משתתפים היו שם ? 7 ? מקום שני באיפה ? סופרפיילטו ? מה זה "מיס לוסי " של המירוצים ?
אה אהווו מקום שני ואחרון במירוץ מוטוקרוס שבו השתתפו מי בדיוק ? בעל המכולת בפינה והחלבן ?
די די בידידות..!!!!!!!!! טוב תכף אתן את שלי

MexMex

New member
הנה תשובות...

מקום חמישי אצל צוקר, זה בגלל קדשאי
הבחור נותן גז כאילו אין מחר, ואני מנסה למשוך אותו לכיוון הנכון... שמיני כללי במצר. מה שאומר שאם השתתפת, בטח עקפתי אותך כמה פעמים...וודא עם חנן...קרא במוטו...מה שאתה רוצה. כמה משתתפים בתחרויות באירופה? לא הרבה...בקטגוריה שלי בקושי 20.... סופרפילוטו = סופרמוטארד, בספרדית... במירוצי המוטוקרוס, אני מודה. בקושי 7 משתתפים בקטגוריית האנדורו. מה לעשות, מפחדים לקפוץ
יאללה, שפוך את שלך...

את שלי לשפוך ? טוב נו

מקום ראשון במשיכת קצוות שיער לבנות בגן של שולה ( תגידי זאת לא את ? אותו גיל היום לא ?
סתם סתם )גיל .....8 !!!

יאללה שנמשיך ( מסוכן להעלות תמונות

כאן יש כל מיני בעלי כרסים עם פוטושופ מקום שני ( לקח אותי סקוטרמן ברוואס ) תחרות ווילי 150 סמ"ק

מקום ...אופס ..את האמת קצת פדיחה

מקום די אחרון שלי מול קהל די גדול במרות שוהם ...אני מכה ומכה בנבלה עד ש...מתברר שלא העברתי לרזרוובי ולא !!! זה לא קשור שזה כחול !!!

אבל אבל אבל ........תגיד זולל חרקים

שכמותך בכל המירוצים האלה שאתה עושה או-אה יש לכבודו גביע של מקום ראשון ????!!!!!! אה ? אה? אה?

MexMex

New member
כן ולא...

את כל המקומיים מהשנה האחרונה ====> על הטריאל אין כמעט. יש איזה 4, והשאר, במיוחד בתחרויות ההולנדיות, הקמצנים האלו מעדיפים לתת פרחים
גביע נובל, מה שנקרא... יאללה גם כן אתה. ראית איך התחמקת מהנושא המקורי?

אוף אתה שחצן חביבי ...ושחצנים

מענישים !!! חכה חכה לאפריל , הפעם אתה תקבל בראש כואב כואב , ככה בלי תירוצים , דרדרת \ סלעייה \ כן עייף ממירוץ לא עייף אתה הולך להכין פיתה !!!! ועדיין לא ראיתי גביע מקום ראשון !!! רוצה לראות איך זה נראה?כי במקרה יש לי אחד בארון

MexMex

New member
עדיף שחצן מנצח מאשר צנוע ולוזר...

מה גם שאתה לא צנוע
ממה שיש בתמונה, 3 זה גביעי מקום ראשון (גם עם זה זכוכית, עדיין זה גביע). ולגבי אפריל, סגור. רק שתדע שהולך להיות לך קשה רצח. לא פחות מהאמבולנס, פעמיים !. ונראה מי יכין חומוס למי...סיפורים יש מפה ועד גווטאמלה. חומוס נאכל יש רק אחד, ולא אני מרחתי
אדיוס

למעלה