דורי 1981
Well-known member
התגעגעתם? יאיר נתניהו בדרכו לישראל - וואלה סלבס
מחכים עם בלונים - ומאבטחים: בנו של ראש הממשלה, יאיר נתניהו, חי מעבר לים, כידוע. עכשיו הגיע הזמן לביקור מולדת
ברוכים השבים (לא מבין את חשיבות הדיווח אמנם, שכן כפי שנאמר בתוכן זאת ממש לא הפעם הראשונה, אבל ניחא).![]()
מחכים עם בלונים - ומאבטחים: בנו של ראש הממשלה, יאיר נתניהו, חי מעבר לים, כידוע. עכשיו הגיע הזמן לביקור מולדתcelebs.walla.co.il
מועדוני lap-dance "מרעננים" את סגל הרקדניות?![]()
מחכים עם בלונים - ומאבטחים: בנו של ראש הממשלה, יאיר נתניהו, חי מעבר לים, כידוע. עכשיו הגיע הזמן לביקור מולדתcelebs.walla.co.il
נקווה שהמטוס של יתרסק![]()
לא!נקווה שהמטוס של יתרסק
מדובר בבן ולא באב ונגדו אין שום צו מעצר.לא!
חלילה וחס!
די בכך שתתפתח תקלה, המטוס יאלץ לנחות במדינה המצייתת לבית הדין הבינלאומי ICJ-ICC ונוסעיו יוסגרו...
לא ראוי!אמן, אמן ופעם שלישית אמן.
כיאה לכל חולה נפש מצוי.נקווה שהמטוס של יתרסק
ניסינו לארגן שהוא לא יחזור![]()
חבל על דמשתכחין שאינן אבדין .![]()
אם הוא יחליף את ביבי, הערבים יחליפו אותנו ויהיה מזל אם נספיק לברוח ולא יטבחו בנו כמו בתושבי עוטף עזה. עם פיית המשאלות הייתה נותנת לעלי חמינאי שלוש משאלות, אז המשאלה הראשונה של חמינאי הייתה שיאיר נתניהו יהיה ראש הממשלה שלנו.הוא יחליף את ביבי.
אם הייתי כותב את זה, היו קוראים לי עוכר ישראל. אבל אתה צודק בהכל.אם הוא יחליף את ביבי, הערבים יחליפו אותנו ויהיה מזל אם נספיק לברוח ולא יטבחו בנו כמו בתושבי עוטף עזה. עם פיית המשאלות הייתה נותנת לעלי חמינאי שלוש משאלות, אז המשאלה הראשונה של חמינאי הייתה שיאיר נתניהו יהיה ראש הממשלה שלנו.
אף אחד לא יבחר בו אחרי הטראומה מאבא שלו.הוא יחליף את ביבי.
וגם מהציוצים הילדותיים שלו.אף אחד לא יבחר בו אחרי הטרואמה מאבא שלו.
בהנחה שהבוחרים שפויים ולא ישתו מאלכוהול מזויף תוצרת פליקס סיבוני, אבא של שרת התחבורה.אף אחד לא יבחר בו אחרי הטראומה מאבא שלו.
אחרי הרף הנמוך של האבא יש לו סיכוי תיאורטי.בהנחה שהבוחרים שפויים ולא ישתו מאלכוהול מזויף תוצרת פליקס סיבוני, אבא של שרת התחבורה.
כשאני רואה את התגובות כאן להנפצה הרל"בית הזאת, אני מתחיל אט אט להתלהב מהרעיוןהוא יחליף את ביבי.
נווו, לא אמרתי לכם?כשאני רואה את התגובות כאן להנפצה הרל"בית הזאת, אני מתחיל אט אט להתלהב מהרעיון.
מה החידוש הגדול? כתבתי את הדברים בעצמי יותר מפעם אחתנווו, לא אמרתי לכם?
מה שמכוון ומשפיע על מיציתי זה "פורום אקטואליה" . על פיו ישק למי הוא יצביע, במי הוא תומך.
מעניין אם גם את מזונו הוא קונה לפי המלצות נחצ'ה....
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.