והנה הוא פה, עם רעל בעיניים

Harrington

Well-known member
מנהל
ברוכים השבים (לא מבין את חשיבות הדיווח אמנם, שכן כפי שנאמר בתוכן זאת ממש לא הפעם הראשונה, אבל ניחא).

certified.woke

Well-known member
מועדוני lap-dance "מרעננים" את סגל הרקדניות?
הבחור לא כל כך פזרן.
מחד - נוהג לשנורר אצל חברים (ניר מימון, בנו של המיליארדר קובי מימון, מבעלי מאגרי הגז תמר ולווייתן, נהנה מהחלטות מסוימות של ה- .C.M), אך מאידך נדיב ומציע את חברתו לחבריו...נער זהב...

נערך לאחרונה ב:

ai27

Well-known member

evglev1

Well-known member
מנהל
הוא יחליף את ביבי.
אם הוא יחליף את ביבי, הערבים יחליפו אותנו ויהיה מזל אם נספיק לברוח ולא יטבחו בנו כמו בתושבי עוטף עזה. עם פיית המשאלות הייתה נותנת לעלי חמינאי שלוש משאלות, אז המשאלה הראשונה של חמינאי הייתה שיאיר נתניהו יהיה ראש הממשלה שלנו.

דורי 1981

Well-known member
אם הוא יחליף את ביבי, הערבים יחליפו אותנו ויהיה מזל אם נספיק לברוח ולא יטבחו בנו כמו בתושבי עוטף עזה. עם פיית המשאלות הייתה נותנת לעלי חמינאי שלוש משאלות, אז המשאלה הראשונה של חמינאי הייתה שיאיר נתניהו יהיה ראש הממשלה שלנו.
אם הייתי כותב את זה, היו קוראים לי עוכר ישראל. אבל אתה צודק בהכל.

xyxy210

Well-known member
כשאני רואה את התגובות כאן להנפצה הרל"בית הזאת, אני מתחיל אט אט להתלהב מהרעיון :cool:.
נווו, לא אמרתי לכם?
מה שמכוון ומשפיע על מיציתי זה "פורום אקטואליה" . על פיו ישק למי הוא יצביע, במי הוא תומך.
מעניין אם גם את מזונו הוא קונה לפי המלצות נחצ'ה....

Harrington

Well-known member
מנהל
נווו, לא אמרתי לכם?
מה שמכוון ומשפיע על מיציתי זה "פורום אקטואליה" . על פיו ישק למי הוא יצביע, במי הוא תומך.
מעניין אם גם את מזונו הוא קונה לפי המלצות נחצ'ה....
מה החידוש הגדול? כתבתי את הדברים בעצמי יותר מפעם אחת :cool:. אז אם חשוב לך לעשות כאילו "אתה אמרת להם" שיבושם לך. כל אחד והנאותיו בחיים ואני כידוע לגמרי זורם עם צרכיך בקטעים האלה.

בריאות.

למעלה