והמילה השלישית -

mayawek

New member
והמילה השלישית -

היא אמרה אתמול את המילה השלישית, אחרי אמממא ו-אבבבא, היא הסתכלה עלי אוכלת פרוסה ואמרה ברצף אמ אמ אמ עם תנועות לעיסה מודגשות והבעה מאוד מודאגת. הו, איזה מתיקות. גאון! חוץ מזה, האם מישהי נתקלה בזה שהיא מוכנה לשבת על הסיר אצל כולם, רק לא אצלי? למישהו יש רעיון למה זה?

נורקס

New member
קודם כל מזל טוב על המילה השלישית../images/Emo65.gif

בהחלט מילה חשובה
לגבי הסיר, אצלנו כשהיא אצל סבא וסבתא חצי יום, היא חוזרת עם פה ושם מכנס רטוב והרבה פשפושים בסיר. ואיך שהיא מגיעה הביתה למנוחת צהריים, אני מדליקה את המזגן, היא עולה על המיטה ועושה פשפוש בגודל של בריכה ישר על המיטה שלנו. למה זה? אין לי מושג. אשמח לשמוע רעיונות מהמנוסות. אגב, בת כמה היא?

mayawek

New member
9 חודשים

היות ואינני יכולה לטעון ללהיות מנוסה, באמת אין לי שמץ של מושג. אולי משהו בקרירות של המיזוג? אבל כמובן שלא יעלה על הדעת להיות בלי מזגן במזג אוויר הזה. אין מצב שתנומת הצהריים תהיה עם חיתול? ואז להיות עקרוניים בשאר היום, כשיש כוח? אצלי בכל אופן היא חלק מהזמן עם חיתול, בעיקר כשאני יודעת שאין לי את הריכוז הנחוץ. וגם בלילה. אבל אני מראש החלטתי שאני מקשיבה רק כשאני יכולה, אחרת אני חוטפת קריזה על הפספוסים ועל זה שאני לא יכולה לעשות כלום חוץ מלהסתכל עליה. ודרך אגב - ךמישהו יש מושג מה לעשות כשמשכיבים אותה והיא כל הזמן נעמדת, כמו נחום תקום? ובוכה לאללה אם היא עושה את זה לבד? (אני לא נותנת לה לבכות, אבל חשבתי אולי זו מן התעמלות לילה שהיא מבדרת בה את עצמה לפני השינה והיא יכולה לעשות את זה לבד. אבל זו לא הכוונה). הערב ביליתי איתה 50 דקות בחדר החשוך כשבדרך כלל היא נרדמת ישר אחרי הבקבוק. היה לי ממש קשה לשמור על סבלנות ולהזכיר לעצמי מי הבוגר כאן.

בק 2003

New member
מעולה../images/Emo6.gif

אני עדיין צוחקת מהפשפוש שלה על המיטה שלכם... (ניסיתי בזמנו להתחיל עם קשב ומודה שזה גדול עלי כרגע. כל הכבוד לכולכן על הקשב שלכן לקטנים!)

big lul

New member
אצל כלבים זה נקרא סימון

וזו התנהגות שמטרתה סימון הטריטוריה מחדש. אופיינית לכלבים בעלי ביטחון עצמי מאוד גבוה שרוצים להבהיר שהטריטוריה הזאת היא שלהם או לכלבים בעלי ביטחון עצמי מאוד נמוך שצריכים את הריח שלהם כדי לחוש ביטחון. שאני אחזור לפורום כלבים??? ככה אני נראית עם שלושה כלבים, שני חתולים וגורה אחת פרטית... הכל מזכיר לי חיות

נורקס

New member
האמת היא שחשבתי בכיוון הזה

של סימון טריטוריה. כי זה ממש עם החזרה אחרי חצי יום מחוץ לבית ולפני שנת הצהריים חבוקה עם אמא. אז אנחנו ממש כמו החיות
מעניין לאן כל זה הולך כשאנחנו מתבגרים ושוכחים מי אנחנו ומאיפה באנו....?

למעלה