והמוסלמים לא אוהדי הנאצים היחידים

onlytrue

New member
והמוסלמים לא אוהדי הנאצים היחידים

מה עם היפנים עם גזעני מאין כמותו, שבטוח עד היום שהגזע היפני הוא עליון. עם שדוגל בטהרת הגזע מואת שנים, עם שקורא בשקיקה את הפרוטוקולים של זקני ציון עם שהשתתף במאמץ המלחמה הנאצי והיה חלק מהציר.

מניין הבריאות הזו בתורת הגזע היפנית

טול קורה מבין עיניך. פתח את התנ"ך וקרא כמה פרקים נבחרים בספר שמות, יהושע ושופטים ותסיק לבדך מיהו העם הגזעני ביותר: "כי אתה בחרתנו מכל העמים" וכו'

onlytrue

New member
גם ב אוטו אנטישמיות אני בקיא

מניין לך שאנו הכי גזעניים
אנחנו העם שמוכן לקבל אנשים מכל עם וגזע ובלבד שיקבלו על עצמם עול מלכות שמים. בתנך קרא בבקשה איך הצטרפו רבים בקלות לעם ישראל ביציאת מצרים. כאשר אתה דן על אותה תקופה איך עם אחד מחסל עם אחר ומשתלט על אדמתו. עד לפני 200-300 שנה זו היתה איסטרטגיה מקובלת בכל העמים. פשוט לא למדת היסטוריה כללית בגלל הקיצוצים בחינוך, לכן לא שמעת על כך.

יש הבדל

זו היתה איסטרטגיה של שליטים עריצים ואכזריים שכפו אותה על עמם ובמקרים אחרים שטפו את מוחם בהתלהבות דימגוגית. אבל אצלינו המצב גרוע בהרבה משום שזו אסטרטגיה שנקבעה בידי שמיים: להרוג, להשמיד, לאבד, לשרוף, לסקול, להחריב והכל ברשות התורה ובמצוות אלוהים.

שירז7

New member
אם הדברים האלו אינם לפי רוחך

והרי אנו חזרנו ארצה עם תחילת שיבת ציון המתחדשת בעקבות הציווי האלוהי הכתוב בתורה בפרשת לך לך, שה' ציווה לאברם אבינו. ואם כך הם פני הדברים. אינני מבינה מדוע אתה יושב בקרב עם גזעני שאינך מרגיש כל קשר וקירבה אליו, עצתי לך, סע לאמריקה, שם גם לא יהיו לך בעיות בטחוניות כמו שיש לנו.

מה את מזבלת במוח

הורי לא חזרו בעקבות הציווי האלוהי אלא בגלל שבכל מקום שהתיישבו בו רצו להרוג אותם. זו הסיבה היחידה. זכותי על הארץ הזו היא בדיוק כפי שזכותו של איטלקי או צרפתי או אנגלי על ארצו. כאן נולדתי, כאן גדלתי, כאן התחנכתי וכאן אמות. לחמתי במלחמות ישראל. אני משלם מיסים כדי לפרנס את העלוקות אהובי נפשך ואת תגידי לי לנסוע לאמריקה? טינופת!

onlytrue

New member
אבל על פי טענך אנו הכי גזענים

בעולם. אז לך למקום פחות גזעני לטענך , חביבי.

וחוץ מזה

הגזענות נמצאת בדת היהודית ובמי שמתנהג על פיה. למזלינו רוב רובם של הישראלים הינם חילונים.

שירז7

New member
לארץ ישראל היה קשה מאד להגיע

אינני יודעת מתי הוריך הגיעו, היה ספר לבן וכל מיני איסורים שהגבילו את העליה היהודית, גם פה נהרגו יהודים ע"י הערבים בתקופות של מאורעות דמים, בזמנו הציעו להרצל כפשרה ליישב יהודים באוגנדה. אבל עם ישראל התעקש ושאף להגיע אך ורק לארץ ישראל, למרות כל הקשיים, ומדוע? כי עם ישראל האמין בציווי האלוהי ולמרות כל המכשולים,חזר לארצו. היו מקומות טובים יותר להגיע אליהם, אבל הוא חזר לארצו. ואת האינפורמציה לאן ללכת, הוא קיבל מספר התנ"ך ומהפסוק לך לך מארצך וממולדתך אל הארץ אשר אראך.

deandean

New member
בוודאי שלא

לא לשכוח את המתנחל, שצעק "הייל היטלר", ואת המתנחלים, שמעודדים את הנאו נאצים בהזכירם את השואה.

onlytrue

New member
אתה צודק ../images/Emo70.gif

אבל לצערי יש גזענים ונאו נאצים בכל מקום (גם בשינוי תתבונן היטב בקריקטורה ) אפילו אני כשהייתי תלמיד נדהמתי לראות פעם על קירות חדרו של חבר, תמונות של היטלר ושל מצעדים נאציים והוא הסביר לי שהוא מעריץ אותם לקח לי שעות של הסבר לשכנע אותו להוריד את הטומאה מהקיר.

deandean

New member
נכון

אז כמו, שביהדות יש גזענים, ככה גם באיסלאם ובכל דת אחרת. כמו, שביהדות יש אותי ואותך, שמגנים גזענות, ככה באיסלאם יש , שמגנים גזענות.

ghost7

New member
היפנים היו שותפים בציר, גזענים

ומיליטנטים. אבל אם אני לא טועה- קשה לדבר עליהם בהקשר של "אנטישמיות" (אולי, פשוט, בגלל שהיהודים היו מרוחקים מהם, ו"לא בראש שלהם"). עובדה שפליטים יהודים מצאו שם מקלט.

onlytrue

New member
הספר הפרוטוקול של זקני ציון הגיע

ליפן אחרי מלחמת רוסיה יפן, תורגם ליפנית ורבים מהיפנים מאמינים בו בדבקות. בהשפעת הנאצים הקימו היפנים בשנחאי גטו ליהודי שנחאי והיתה תוכנית להסיע את היהודים באוניה לגרמניה. את התכנית סיכלו חבורת יהודים אמיצים שפנו לגורמים יפניים בכירים יותר שאהדו יהודים ובקשו לבטל את רוע הגזרה. היה קונסול יפן בוורשה (או קובנה אם איני טועה) שסייע ליהודים להמלט מצפורני הנאצים והוכרז ביפן כבוגד.

למעלה