והיום: עוד מתכון -ליום שבת.

כמו חדש

New member
והיום: עוד מתכון -ליום שבת.

הולכים לאכול אצל ההורים.נקודה.אין יותר טעים מזה.

לחלחלחלחלחלחלחלח......

ליאורי ידידי אני רציתי לספר לך שה``חופשה`` שניתנה לי נגמרת וממש אין לי חשק לחזור, ת`אמת נמאס לי אבל אני מאמין שאוכל לסחוב עוד מעט עד ששוב, במקרה, בטעות ויצא לי לעשות משמרת עם אמינם שמסתבר שהוא גם צחי בוקשסטר (הטבח), אפרופו קוזין איך היה ה-על-ה-אש אתמול, ורק שתדע שאים אתה עשית ת`קניות אתה בגדר פ-א-ר-ש תשמור על קשר גם אם אני לא עובד אתך יגאל הים

כמו חדש

New member
אני פ-א-ר-ש ?

בפרות לא היה כלום לא על האש ולא בטיח! מה שכן שוב הוזמנתי לביתו לתקן לו את המחשב אך אני ``נאלץ`` לדחות זאת. הבוקשסטר(חחחחחחחחחחחחחחח קרעת אותי) הזה הפך אותי לטכנאי הבית שלו.תאמין לי אין לו בושה.טולי אני יתחיל לבקש ממנו כסף? כלומר פעם פעמיים שלוש אבל שש?בחינם? תאמין לי חוצפן. בכל מקרה :נשבר כמו היום הזה שבא כמו מילה אחת טובה בחיי אני נשבר!!! אין לי כח לעבודה הזאת. נראה נפתח מוספים בשבת אולי יש משהו. ביי כפרה (``איזה חמוד``,``איפה טושה?`` ``טושה משלשלת?``יא .....) ביי

מה-מה-מיה איזה פרייר

ליאור יקירי אמינם מנצל אותך בלי בושה. בבקשה ממך אל תעשה לו שוק ואל תתקן לו את המחשב וגם אל תשכך שכמה ימים לאחר שסידרת לו את המחשב בפעם הקודמת הוא ליכלך עליך בצורה מגעילה. אני לא שמעתי את התגובה שלך אליו אבל ידידי ראה הוזהרת הוא נותן לך אוכל זול ומתובל עד מאוד בשביל לנצל אותך, אבל אל דאגה ידידך אלמו כאן כדי להוציא אותך ממעגל הסחיטה והניצול. בי בי יגאל הים

כמו חדש

New member
אלמו !

יש ``שמועות`` שהשניים החדשים(אסף ורפי) הולכים לקבל ת`אקדח ויהיה מטווח השבוע.מתאים לך ללכת?כמובן במידה ויסתדר לי עם הלימודים.נלך,נירה על חתולות(סתם,תירגע),נוריד כמה ברוסים.מה אתה אומר?כמובן צריך לתאם עם יוסי ה ``DAB``.דרך אגב אתמול זהנו שני בני - דודים שלנו מסתובבים באיזור.דנינו נלחץ כולו ,חומי צעק עליו,ואל תשאל הוא הסתובב אתמול עם נשק עליו!!! יאללה נשמות (תביא נשיקה...) אתה עובד לילה היום ? אני החלפתי ללילה כי יש לי ימבה עבודה לעשות. כמו חדש

למעלה