והיום בפינת הנוסטלגיה: שנת 2002
ה הרמיוניDanger New member 7/8/04 #2 עמרם ויונתן בזמנו שמתי את זה בפורום "לחיי האהבה" ומלא אנשים האמינו! לעומתם אחרים התרגזו עליי ש"רואים שעשו את זה בצייר, לפחות היית משקיעה ועושה בפוטושופ"
עמרם ויונתן בזמנו שמתי את זה בפורום "לחיי האהבה" ומלא אנשים האמינו! לעומתם אחרים התרגזו עליי ש"רואים שעשו את זה בצייר, לפחות היית משקיעה ועושה בפוטושופ"
ה הרמיוניDanger New member 7/8/04 #3 המפגש אצלי והקונספירציות היו עוד אבל אנשים אחרים (מלבד אורה) ממש התעצבנו, אז אני לא אפרסם פה
ה הרמיוניDanger New member 7/8/04 #6 שרשור הפרסומות (השם שונה אח"כ ל"קליניקה רון") בעיקרון אני סתם מרוקנת עליכם את כל תיקיית התמונות שלי שקשורות לפורום
שרשור הפרסומות (השם שונה אח"כ ל"קליניקה רון") בעיקרון אני סתם מרוקנת עליכם את כל תיקיית התמונות שלי שקשורות לפורום
K Kingsley Shacklebolt New member 7/8/04 #12 קליניקה רון../images/Emo70.gif זה היה על הלוקר שלי כל כיתה ט' . להלנה יש אותו עד היום על הארון בחדר...
קליניקה רון../images/Emo70.gif זה היה על הלוקר שלי כל כיתה ט' . להלנה יש אותו עד היום על הארון בחדר...
H HuGo Hell New member 9/8/04 #20 ../images/Emo45.gif תמיד רציתי אחת כזאת ../images/Emo9.gif ../images/Emo1.gif
T Thestral New member 7/8/04 #18 השרשור הזה נראה../images/Emo176.gif../images/Emo108.gif כמו היום לפני... של סדר עולמי *נוסטלגיה * (הגעתי רק ב2003 אבל שיהיה )
השרשור הזה נראה../images/Emo176.gif../images/Emo108.gif כמו היום לפני... של סדר עולמי *נוסטלגיה * (הגעתי רק ב2003 אבל שיהיה )