והיום, בנות, הולכים למקווה!

Engaged

New member
והיום, בנות, הולכים למקווה!../images/Emo221.gif

אז איזה טיפים יש לכן לתת לי? הבנתי שאני צריכה להתקלח טוב טוב בבית, לנקות אוזניים, הציפורניים כבר בנויות יפה מהיום, אבל ללא לק, לא לדאוג... ואפילו את השעווה באוזניים כבר הוצאתי!
יש עוד טיפים? עצות לרוחניות ולהוציא את המיטב מהחוויה? חייבת להתוודות, אני לא מאמינה שאני כבר כאן, שהחתונה הזאת באמת קורית, זה מאד מרגש, אבל אני בשיא הקוליות... אולי לא קולטת שזאת אני

80רוני

New member
אל תדאגי! ההתרגשות תבוא!!!

מבחינת המקווה-לוגיסטית: את צריכה לבוא רחוצה ולוודא שאכן אין ליכלוכים למיניהם בציפורניים, מאחורי האוזניים, באוזניים, להסיר את כל האיפור. אותי הבלנית בדקה כשאני עם מגבת עליי... (מעט הזוי? לאלוהים הפתרונים) חוצמזה, כעקרון יש להם הכל-שמפו,מסיר איפור,מקלונים לאוזניים, פשוט כל! אבל אם את מתקלחת בבית אז אין בעיה. תביאי תחתון להחלפה ובגדים להחלפה ומגבת. זה הכל. בקשר לחוויות רוחניות-לא יכולה לעזור לך... הלכתי עם החצי והוא חיכה לי בחוץ-זה לקח בערך 5 דקות, אח"כ הלכנו לשתות קפה והתקלחתי בבית. בהצלחה!

סניאלה

New member
מזל טוב../images/Emo24.gif

כמו שצויין למעלה את יכולה להתארגן כבר בבית.הטיפ שלי: את תרגישי שזה יום מיוחד,הכי מיוחד בחייך שאת עומדת להנשא. אני חילונית לחלוטין אבל הרגשתי משהו שהייתי במקווה.אחרי שסיימתי לטבול והבלנית יצאה אחרי שהכריזה עליי כשרה,הוצאתי פתק שהכנתי בבית ובירכתי אנשים שרציתי ואת המשפחה שלי.הנשים במשפחה הקרובה שלי חיכו לי ועשו לי קולולו (מסתבר שגם רוסים יודעים לעשות קולולו...). אחרי המקווה תרגישי כבר שזהו,זה היום שלך שמחר את נסיכה ליום אחד.. אנחנו ישנו בנפרד וזה העצים את ההרגשה. בהצלחה ומזל טוב!!

כמה דברים

מהבחינה הטכנית- לתכנן איפה בא לך להתקלח ולהתארגן- בבית או במקווה. אם במקווה להתקשר ולהודיע שאת כלה ואת רוצה להיות ראשונה/אחרונה אם זה חשוב לך, אם יש חדר כלה וכו'. הכי חשוב בעולם- להביא כפכפים !!! (לא הכי חשוב, אבל אותי די מגעיל הכפכפים של המקוואות הכי הכי נקיים) מהצדדים הרוחניים- אולי תספיקי לקרוא קצת רעיונות? ובמקווה עצמו, אני אוהבת לעצום את העיניים ולדמיין ים גדול (כן צריך הרבה דמיון...), לחשוב על הבראשתיות של המים, ולהתפלל במילים שלך את כל מה שאת מאחלת לעצמך, לכם כזוג ולכולם.... ולא להריץ סתם, כי אז באמת מרגישים בשלולית.... מזל טוב!!!!!!

מזדהה מאוד...

מחר החתונה, הערב המקווה, ואני? אני דואגת בגלל שהצילומים המקדימים יהיו כשאחותי תהיה אצלי בבית ותתאפר ואני לא אוכל להיות איתה ולייעץ לה על האיפור. התרגשות? אני? איפה?! תגידו לה שתבוא מהר!

סליחה...

איזה הזוי... הוא לא נותן לעשות קישור לקטע הרלוונטי. בכל מקרה, מי שזה מעניין אותה תלחצו בקישור login >ואז בדף הראשי "נישואין">מקווה טהרה. שיהיה במזל טוב וחוויה נעימה ומשמעותית!

Indie62

New member
ברכת הכלה לחתן

חברה שלי הקריאה לי ברכה מדהימה שבה הכלה מבקשת דברים נהדרים לעצמה ולחתן שלה ולזוגיות שלהם. אני לא יודעת אם זו ברכה רשמית או חדשה/רפורמית. מישהו מכיר? במקווה עצמו לא אומרים אותה.

Indie62

New member
אגב, זו לא ברכת הכלה שמקריאים

לפעמים בכניסה לחופה. משהו אחר, יותר יפה.

את מתכוונת למשהו כמו

תפילה ללפני הטבילה או אחריה? או אחד מברכות הכלה לפני החותנה (יש כמה נוסחים)? משהו שנשמע ניסוח של ימינו או משהו תפילתי יותר? מוכנה לחפש אם תכווני אותי...

יש לי שאלה בקשר למקווה

כאשר הבלנית בודקת את האשה לפני שהיא נכנסת למים עד כמה היא באמת בודקת? כלומר, האם היא נוגעת בכל הגוף? אגב... נראה לי ששלחתי את השאלה הזו למישהי במסר בטעות ... אז סליחה ... פשוט עייפה כבר !

ט ו ש ה

New member
היא לא עושה בדיקה גניקולוגית../images/Emo13.gif

לרוב היא רק מעיפה מבט, מבקשת ממך להסתובב כדי לראות גם את הגב שלך. אם יש איזה שערה סוררת שנדבקה לגב או איזה משהו היא תוריד אותו אבל זהו פחות או יותר.

כמו שעניתי לך במסר

תלוי... בד"כ כמו שטושה כתבה- זה מסתכם בלבדוק שאין שערות דבוקות לגב- בעיקר לבעלות שיער ארוך. יש כאלו שבודקות גם ציפורני ידיים ורגליים. ושמעתי שמועות על יצורות יותר. אבל הסיכוי שתתקלי בהם נמוך. אגב, לא בודקים שאת נקיה. בודקים שאין עליך "חציצה" - דבר שחוצץ בינך לבין המים. בהצלחה ושיהיה חוויה נעימה ומעצימה!

Indie62

New member
נדמה לי שהייתה שם

תפילה לפני המקווה, תפילה בערב לפני החתונה, ותפילה של אם הכלה.

טוב, הייתי במקווה

היה נחמד מאוד. באתי עם חברה למקווה קטן ואינטימי שהבלנית פותחת במיוחד כשמישהי באה, ותודה ליפה בורוד שהמליצה עליו. לא היתה חוויה רוחנית יוצאת דופן אבל גם לא היה מזיק משום בחינה.

הקסם1

New member
שאלת מקווה

מה לגבי לק על הציפורניים של הרגליים , גם זה אסור?

למעלה