וג´מייט סנדוויץ´ בשיר של MEN AT WORK מוזכר הסנדוויץ´ הזה. על שום מה ולמה?
N nights New member 12/3/02 #1 וג´מייט סנדוויץ´ ../images/Emo21.gif בשיר של MEN AT WORK מוזכר הסנדוויץ´ הזה. על שום מה ולמה?
צ ציפי666 New member 13/3/02 #2 Vegemite או אולי Vegemate זה ממרח בטעם מתועב במיוחד שהאוסטרלים מתים עליו. אם אינני טועה הוא עשוי משמרים. יצא לי לטעום פעם דבר כזה אצל ידיד אוסטרלי, הוא הזיל ריר על הסנדביץ´ בעוד אני חיפשתי נואשות משהו שיעביר את הטעם הנורא...
Vegemite או אולי Vegemate זה ממרח בטעם מתועב במיוחד שהאוסטרלים מתים עליו. אם אינני טועה הוא עשוי משמרים. יצא לי לטעום פעם דבר כזה אצל ידיד אוסטרלי, הוא הזיל ריר על הסנדביץ´ בעוד אני חיפשתי נואשות משהו שיעביר את הטעם הנורא...
N nights New member 13/3/02 #3 הסיפור הוא כזה ../images/Emo72.gif../images/Emo21.gif בתהליך ההבשלה של הבירה נוצר מין קצף סמיך מאוד שבכל העולם התרבותי זורקים אותו מהר לפח. משום מה באוסטרליה באמת מורחים את זה על לחם. מחריד...
הסיפור הוא כזה ../images/Emo72.gif../images/Emo21.gif בתהליך ההבשלה של הבירה נוצר מין קצף סמיך מאוד שבכל העולם התרבותי זורקים אותו מהר לפח. משום מה באוסטרליה באמת מורחים את זה על לחם. מחריד...