ובא לי להשוויץ קצת
T T i g e r R o n New member 5/10/06 #3 מדהים אותי הילד הזה כל פעם ומחדש גורם לי להתרגש אני מבקש להפסיק להעלות תמונות שלו ברשת את עוד תגרמי לנו לשקול להגר לערד (חרמנא ליצלן) נ.ב אפשר באינפוזיה אוהב אוהבים מאד
מדהים אותי הילד הזה כל פעם ומחדש גורם לי להתרגש אני מבקש להפסיק להעלות תמונות שלו ברשת את עוד תגרמי לנו לשקול להגר לערד (חרמנא ליצלן) נ.ב אפשר באינפוזיה אוהב אוהבים מאד
T T i g e r R o n New member 5/10/06 #5 אורלי אין לך מושג עד כמה מקסים הוא ילד מתוק אהבה ממבט ראשון (ועוד לא אמרנו אף מילה על האמא...)
ו ויק1 New member 5/10/06 #12 וואלה גדל היפיוף איזה חיוך של אמיתי !!!! תמשיכו להיות מאושרים כי מגיע לכם !!!
Purple Mushroom Member 5/10/06 #13 יש לו חיוך מוכר ../images/Emo57.gif אה , אני לא יודע אם כתבתי את זה פעם . לאח שלי היה חבר בשם כפיר (מהיסודי) . וחברה אחרונה שלי (עד פברואר השנה) היתה מערד . רוצה קפה קסם ? .
יש לו חיוך מוכר ../images/Emo57.gif אה , אני לא יודע אם כתבתי את זה פעם . לאח שלי היה חבר בשם כפיר (מהיסודי) . וחברה אחרונה שלי (עד פברואר השנה) היתה מערד . רוצה קפה קסם ? .
Purple Mushroom Member 6/10/06 #21 טוב (~)> ../images/Emo96.gif . נרשם. מקווה שתיהיה הזדמנות . אני רק צריך להיתקשר לאקסית .
י יופי של חיוך ותלתלים New member 5/10/06 #14 אני מוחה בתוקף!!! לא נראה לי הענין הזה שאת נעלמת לך למקומות נסתרים ואפלים, חוזרת כאילו כלום ומפזרת תמונות של יצירת הבריאה המדהימה הזאת.... ואני עדין מחכה לתשובה מכפיר אם הוא מסכים לעשות לי ילד... לכפיר לאמא'שלו יופי. נפעמת.
אני מוחה בתוקף!!! לא נראה לי הענין הזה שאת נעלמת לך למקומות נסתרים ואפלים, חוזרת כאילו כלום ומפזרת תמונות של יצירת הבריאה המדהימה הזאת.... ואני עדין מחכה לתשובה מכפיר אם הוא מסכים לעשות לי ילד... לכפיר לאמא'שלו יופי. נפעמת.
K Kesem_ New member 5/10/06 #18 ../images/Emo9.gif ובטח שהוא מסכים אם את מוכנה רק לחכות עוד איזה 17 שנים מכפיר מאמ'שלו משנינו
ש שנהביי New member 6/10/06 #22 סליחה ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif מה זו התשובה הזו ../images/Emo35.gif אני מוחה
D DREAM111 New member 5/10/06 #15 טפו טפו טפו ../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif שום בצל וקצת פלפל. בלי עין הרע תמשיכי להנות ולגדלו בנחת ואהבה.
טפו טפו טפו ../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif שום בצל וקצת פלפל. בלי עין הרע תמשיכי להנות ולגדלו בנחת ואהבה.