ואתה הוא תשוקתי

ואתה הוא תשוקתי

ואתה הוא תשוקתי אליך נפתחת כמו פרח בר את אגלי הטל על כותרתי תלקק בלשון חושקת. את שהבטחתי אקיים לעסות כפות רגליך בידי האמונות בלשוני החמה להעביר אותך בזמן אמת למקום נסתר וחבוי. יחד נצבע את הזמן בצבעי תשוקתינו נחקור נעמיק נחולל ונמריא ונתחבר לשיאים חדשים נוטפים טעם של עוד

יופי של שיר

מרגשת וסוחפת מחרמנת את כולי את נשמתי טורפת ועושה את זה בלי... ידיים או מבט או ליטוף עדין וחושני את נוגעת במקומות שאני מסתיר גם מעצמי כל החרוזים שבעולם לא יוכלו להגדיר אם אני תלמיד אומלל את המורה והגיר...

טאKילה

New member
פטל../images/Emo79.gif

עורי הקטיפתי אינו מסוכך עלי כש לשונך לוטפת נעה לאיטה. , לוחכת מהמתוק הבשום מרקם מתגלגל בשפתיך הטעם נמוג בפיך. , עוד מעט תיערף בטני בין סבך אצבעותיך ציפת אבריי ריגושים מתפוצצים. , מיצי פטל עגבותיי ניגרים אל מדרון תאוותך תשוקה צורבת משסה בי קוציה. , ותאי גופי נוסקים לעוף.

גדעון היחידי

New member
מנהל
בתשובה , לכל השירים של אישונת. איזה פריון אישונת ב 16.6 בשעה 02.26 כסות בשעה 02.33 דמעה זולגת בשעה 02.48 ואתה הוא תשוקתי. . אענה לך באחת. ישר מן הלב. . "לכבוש את הרוח" . השיר שלנו נערתי לא נכתב עדיין שזורים בו נימי עצב, ערגה, וכמיהה השיר הזה כעובר, בתוכי שוכן ומתפתח זה שיר על אהבה אהבה אדירה המצפה לימים מוארים ונעימים. מבקש לחבק את רוחך הטובה לחדור בך לתוך הנשמה. אז, גופך לי יהיה מקדש אהבה.

mr_lonely

New member
אשה

אשה אך עדיין ילדה, כל כך תמימה, תמה. רוצה הכל לקחת, בשמש יוקדת לגעת. ילדה אך כבר אשה, במכנס צמוד וחולצה הדוקה. מביטה אל המדבר בדממה מחכה...מצפה... ילדה-אשה תמה, אישה-ילדה עזה. ואני נוגע, לא נוגע. וכולי יוקד אחריה.

למעלה