ואצל הכל כרגיל: ערביה נרצחה בכפר דיר אל אסד - בעלה נעצר
B bluebeard New member 11/6/14 #19 העבריינות אצל ה היא בגנים. ואיש לא יומר כאן זה בגלל אקיבוש., העבריינות שלהם היא בכל מקום,בבית,במשפחה ,בכבישים ונגד המדינה. ולא בגלל הכיבוש,אלא בגלל אופיים. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4529039,00.html
העבריינות אצל ה היא בגנים. ואיש לא יומר כאן זה בגלל אקיבוש., העבריינות שלהם היא בכל מקום,בבית,במשפחה ,בכבישים ונגד המדינה. ולא בגלל הכיבוש,אלא בגלל אופיים. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4529039,00.html
ו ולריו New member 11/6/14 #3 ביבי מכין את השטח? בהתערבות של ביבי נקבע כי הטבת ביטול המע"מ תותאם גם לחרדים שלא שירתו בצה"ל הם גם יקבלו 90% משכנתא (שלא צריך להחזיר) יקבלו דמי נשימה (של אוויר ארץ הקודש) הם יקבלו גם דמי אמונה באלוהים ואנחנו נקבל טחורים ונממן אותם
ביבי מכין את השטח? בהתערבות של ביבי נקבע כי הטבת ביטול המע"מ תותאם גם לחרדים שלא שירתו בצה"ל הם גם יקבלו 90% משכנתא (שלא צריך להחזיר) יקבלו דמי נשימה (של אוויר ארץ הקודש) הם יקבלו גם דמי אמונה באלוהים ואנחנו נקבל טחורים ונממן אותם
R restored New member 11/6/14 #4 ביבי יכול לתכנן בשביל זה יש את יש עתיד והבית היהודי והתנועה. אם ביבי מתכנן וזה עובר, אז הם נכשלו . שוב.
ביבי יכול לתכנן בשביל זה יש את יש עתיד והבית היהודי והתנועה. אם ביבי מתכנן וזה עובר, אז הם נכשלו . שוב.
ו ולריו New member 11/6/14 #5 אולי זה קצת מוקדם, אבל אני מעריך שזה סוף הדרך של ביבי וזו הקדנציה האחרונה שלו בעולם הפוליטיקה
R restored New member 11/6/14 #10 הכל אפשרי אבל קשה לי לראות את יש עתיד יוצאים בשמחה מהקואליציה, או התנועה, אפילו לא הבית היהודי. וכשקמה הממשלה הקודמת אמרו כל חודש שתוך שלושה חודשים היא מתפרקת.
הכל אפשרי אבל קשה לי לראות את יש עתיד יוצאים בשמחה מהקואליציה, או התנועה, אפילו לא הבית היהודי. וכשקמה הממשלה הקודמת אמרו כל חודש שתוך שלושה חודשים היא מתפרקת.
E ethanTN New member 11/6/14 #7 והעולם כמינהגו נוהג? פעם אחרונה ששמעתי משהו על זה, חוקק חוק לגיוס הפרזיטים, מה קרה לזה?
ו ולריו New member 11/6/14 #8 כן, העולם כמנהגו נוהג, אף חרדי נוסףך לא גוייס עקב החוק, וכספי אתנן הם ממשיכים לקבל. ואני סתם מתבייש בממשלה ששולטת במדינה שלי
כן, העולם כמנהגו נוהג, אף חרדי נוסףך לא גוייס עקב החוק, וכספי אתנן הם ממשיכים לקבל. ואני סתם מתבייש בממשלה ששולטת במדינה שלי
O onlytrue1 New member 11/6/14 #9 בגלל המדיניות החדשה קיימת נסיגה גדולה בגיוס חרדים. שוב אנו נחבלים בגלל יהירות לפיד וחבר מרעיו.
א אנא כורדי מפותח New member 11/6/14 #11 אני מקווה שכול חייך תהיה בבושה. במיוחד על הגזענות הארורה שלך.
ו ולריו New member 11/6/14 #13 אגד מחדש את נסיעות החינם של החרדים במוצא"ש מהכותל מי משלם לאגד? משרד התחבורה מי משלם למשרד התחבורה? אני
אגד מחדש את נסיעות החינם של החרדים במוצא"ש מהכותל מי משלם לאגד? משרד התחבורה מי משלם למשרד התחבורה? אני
מ מוטי חוף מציצים 11 New member 11/6/14 #14 1.מי משלם סל קליטה לרוסים מי משלם עבור סטודנטים רוסים ? המזרחיים הותיקים ובסוף קבלנו וודקה-סכינים-בירה לפנים
1.מי משלם סל קליטה לרוסים מי משלם עבור סטודנטים רוסים ? המזרחיים הותיקים ובסוף קבלנו וודקה-סכינים-בירה לפנים
מ מוטי חוף מציצים 11 New member 11/6/14 #15 2.בשירות הזה משתמשים גם חילונים ודתיים אנשי הכיפות הסרוגות בוגרי יחידות עילית קרביות של צה"ל לידיעתךיש חרדים שלא מתקרבים לכותל בכלל ..אף פעם ..
2.בשירות הזה משתמשים גם חילונים ודתיים אנשי הכיפות הסרוגות בוגרי יחידות עילית קרביות של צה"ל לידיעתךיש חרדים שלא מתקרבים לכותל בכלל ..אף פעם ..
ו ולריו New member 11/6/14 #17 ח"כ סלומינסקי יו"ר ועדת הכספים, שהגיע ראשון בבוקר לישיבה של הוועדה, גילה יוזמה והעביר לבדו 110 מיליון שקלים עבור ישיבות, 17 מיליון שקל ל"תרבות יהודית", 15 מיליון שקל לחינוך יהודי בתפוצות, 78 מיליון שקל לחינוך התיישבותי מה איכפת לו? אני משלם את זה
ח"כ סלומינסקי יו"ר ועדת הכספים, שהגיע ראשון בבוקר לישיבה של הוועדה, גילה יוזמה והעביר לבדו 110 מיליון שקלים עבור ישיבות, 17 מיליון שקל ל"תרבות יהודית", 15 מיליון שקל לחינוך יהודי בתפוצות, 78 מיליון שקל לחינוך התיישבותי מה איכפת לו? אני משלם את זה