ואפרופו חצילים - שאלה של מתחילים-
האם צריך לשטוף אותם אחרי שמשאירים עם מלח (להוצאת מרירות)? אני בדר"כ לא מטגנת חצילים (לא מטגנת כמעט בכלל - באופן עקרוני) ובשבת ניסיתי מוסקה צמחונית שיצאה קצת מלוחה... אז חשבתי שאולי הייתי צריכה לשטוף את הפרוסות מהמלח לפני הטיגון (אני רק ייבשתי בניר סופג). תודה!
האם צריך לשטוף אותם אחרי שמשאירים עם מלח (להוצאת מרירות)? אני בדר"כ לא מטגנת חצילים (לא מטגנת כמעט בכלל - באופן עקרוני) ובשבת ניסיתי מוסקה צמחונית שיצאה קצת מלוחה... אז חשבתי שאולי הייתי צריכה לשטוף את הפרוסות מהמלח לפני הטיגון (אני רק ייבשתי בניר סופג). תודה!