ואני חשבתי שנעלמו זוועות כאלו

neimam

New member
ואני חשבתי שנעלמו זוועות כאלו

תראו מה קראתי בחדשות של msn (מקווה שאני יודעת איך לצרף קישור...)

קשה להבין מה עבר

להורים או לאמא שנטשה . אין לי מילים

ה דרומי

New member
בפרדס ליד השוקת אמא נטשה תינוקת

בנגב: תינוקת נמצאה נטושה בפרדס במצב הלם פועלים שעסקו בריסוס פרדס בקיבוץ רוחמה ליד נתיבות, הבחינו במהלך עבודתם בתינוקת בוכה סמוך לעץ. הפראמדיק: "מדובר בתינוקת בת יומיים עד 5 ימים. היא היתה מכוסה בבוץ, נמלים ועלים והית כחולה מהקור". לדבריו, היא שרוייה בהלם, אך אין סכנה לחייה ארצי חלפון תינוקת בת יומה נמצאה הבוקר (יום ה') בפרדס ליד קיבוץ רוחמה, סמוך לנתיבות שבנגב. היא הועברה לטיפול "סורוקה" בבאר שבע. פראמדיק של מד"א אמר כי התינוקת שרויה במצב של הלם, אולם אין סכנה לחייה. פועלים שעסקו הבוקר בריסוס פרדס השייך לקיבוץ רוחמה, בסמוך למושב שדה צבי, ליד נתיבות, הבחינו במהלך עבודתם בתינוקת בוכה מתחת לאחד העצים. למקום הוזעק מיד אמבולנס של מד"א ובפראמדיק נתן לתינוקת טיפול ראשוני. "הבחנתי בתינוקת כשהיא עטופה בחיתול ושמיכה ורודה מונחת עליה", כך סיפר ל-ynet הפראמדיק גילי אסיסקוביץ. לדבריו, "מדובר בתינוקת בת יומיים עד חמישה ימים שהיא פגה. היא היתה מכוסה בבוץ, נמלים ועלים על גופה והיתה כחולה, ככל הנראה, בשל הקור בחוץ מכיוון שהערכה היא שהיא בילתה את הלילה במקום. היא נמצאה מצב ירוד, שעל פי הגדרתנו, זהו מצב של שוק. בטיפול הראשוני שנתתי לה היא קיבלה חמצן וחוברה למוניטור ופונתה לבית החולים סורוקה בבאר שבע כשלא נשקפת סכנה לחייה". כוחות משטרה ממשטרת נתיבות בפיקודו של מפקד התחנה, רב פקד יקי ארצי, הגיעו למקום ופתחו בסריקות ואף הזעיקו למקום גשש שיסייע להם באיתור מקום מוצאה של התינוקת. "ממה שעולה בשטח, לא נראה לנו כי התינוקת נולדה במקום, אלא הובאה אליו ואנו מקווים שהגשש יצליח לעלות על העקבות ולהוביל אותנו מעין הגיעה התינוקת", כך אומרים במשטרה.

מתרגשת

New member
צריך פשוט להרוג את ההורים המטומטמים

ואני בטוחה שאם הם היו עומדים לידי אני גם הייתי עושה את זה

אנדראה

New member
אני לא מאמינה

כואב לי הלב והבטן וכולי סחרחורת אין לי מילים- הפתרון אני חושבת יותר לא לקרוא ידיעות כאלו ולא לשמוע!!!!

אבא אסא

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

פשוט אין לי מילים לזעם ולדברים שאני רוצה לעשות אחרי שאני קורא כתבה כזו !!!!!!!!

יעלי ס

New member
מזעזע !!! כולי צמרמורת.

איך אפשר לעשות כזה דבר! לפחות למסור לאימוץ.יש המון אנשים שהיו שמחים לאמץ את התנוקת. לא מבינה את זה.

הלוואי שימצא לה בית אוהב במהירה

ולאם היולדת - מנסה למצוא בליבי רחמים לאדם שהגיע למצב שכזה אבל לא ממש מצליחה . וכן עד כמה שזה נשמע רע מאחלת לה שתצליח להשתקם .

ענתש

New member
יכולה להבין מצוקה של מישהי עד כדי

כך שהיא תרצה לנטוש את התינוקת שלה בלי להשאיר עקבות שהיא שלה (אולי מאיימים עליה ? אולי יהרגו אותה אם יגלו ?) אבל לפחות לנטוש בבית חולים, בפתח של בית של מישהו... מקום שלא אומר מוות בטוח לתינוקת הזו. איזו יצורה חסרת לב נטשה את התינוקת הזו ? מעניין אותי אם מישהי (משפטנית) יודעת - אני יודעת שבארה"ב יש חוק שאם נוטשים תינוק בבית חולים או במשרד סוציאלי כלשהו (מקום בו הוא ימצא ויקבל טיפול) אז זו לא עבירה פלילית ולא יוגשו שום אישומים נגד האם וזה כדי לעודד אמהות שממילא מתכוונות לנטוש את התינוקות, מכל סיבה כלשהי, לעשות את זה במקום "מוסדר" - איפה שיש לתינוק סיכוי לשרוד ולהגיע לידיי הרשויות. האם זה המצב גם בארץ ? ואם כן הייתי טורחת לפרסם את זה כמידע חשוב בכל בתי הספר, כדי שכולן יהיו מודעות לזה בדיוק בגילאים הבעיתיים...

פעם ראשונה שזה קורה לי מכתבה ../images/Emo7.gif

דמעות אמיתיות. אני מקווה שמי שאחראי לזה יענש בשיא החומרה. מ ז ע ז ע !

למעלה