ואני חשבתי שאנחנו אחרי
המשבר . בעלי והילדים ...... זוכרות? היה קשר מצויין ויפה איתי ואיתם ביחד היינו משפחה הם באו המון אליינו ומאז שאנו כאן ישנו משבר מאוד גדול לילדים של בעלי ( שני בנים 16,11) כעת הם מגיעים אחת לחודש וגם זה בקושי
אתמול הגדול התקשר ואמר לבעלי : " אבא אני מזכיר לך שאני מתחיל ללמוד נהיגה , ברור לך שאתה ואמא חצי חצי " בעלי קיבל חום ועצבים מאוד כעס . אמר לו אני לא אבא של מתנות אי אפשר לבוא פעם בחודש בקושי ולבקש ממני כסף או דברים לרכוש כל הזמן . אם אתה רוצה ממני משהו אתה חייב לתת . הבן כעס וכך נסגרה השיחה בכעס. הבן רשם אס אמ אס : תודה שהרסת לי את החשק להתכונן למבחן " בעלי ענה לו : תבדוק בגוגל מה זה בן סורר להורים גרושים .( לפי חוק כשיש בן סורר ישנה אפשרות לא לשלם מזונות החל מגיל 15 כמובן מורכב אבל ישנה אפשרות) הבן כתב לו : אתה חוצפן עשית שעורי בית . ועוד הבן כתב לי אס אם אס : שהוא שמח להכיר אותי וכל זה יכל להגמר אחרת . החזרתי לו תשובה זהה שאכן כל זה יכול להגמר אחרת. בקיצור הצילו אחד גדול
שניהם באותה דעה הבן יש לו אמא שתפטם אותו יופי יופי על בעלי וחלילה לא תעשה מאומה בכדי לעזור בעלי כועס ומבחינתו לנתק את כל הקשר ...... אני כבר לא יכולה להתערב.
המשבר . בעלי והילדים ...... זוכרות? היה קשר מצויין ויפה איתי ואיתם ביחד היינו משפחה הם באו המון אליינו ומאז שאנו כאן ישנו משבר מאוד גדול לילדים של בעלי ( שני בנים 16,11) כעת הם מגיעים אחת לחודש וגם זה בקושי