ואם לא די לכם, ימנונאת

כוכבית מצויה

Well-known member
ההבדל הוא שרבין, פרס ושרון לא שלחו חיילים לקרב כדי להתחמק ממשפט ומכלא- ככל שאני לפחות יודע. אולמרט כן, אגב.
שרון עקר אלפי יהודים מביתם כדי להתחמק ממשפט.
העקירה הזו, הן ברצועת עזה והן בצפון השומרון לימדה את הפלשטינים שהטרור עובד. הבריחה בשומרון הביאה להתבססות הטרור בג'נין מה שבהחלט הביא להרג אזרחים וחיילים.

1ספי11

Well-known member
העקירה הזו, הן ברצועת עזה והן בצפון השומרון לימדה את הפלשטינים שהטרור עובד. הבריחה בשומרון הביאה להתבססות הטרור בג'נין מה שבהחלט הביא להרג אזרחים וחיילים.
כמובן, לא נכון.
הישובים הישראלים בשטחים לא יצרו ביטחון בשום מקום שהיו אלא גזלו משאבי ביטחון עבור כלום.
בשירות הצבאי שלי יצא לי ללוות אוטובוסים שנסעו שם ולשמור על ילדים שהולכים לחוגים.

eקא זו או

Well-known member
כמובן, לא נכון.
הישובים הישראלים בשטחים לא יצרו ביטחון בשום מקום שהיו אלא גזלו משאבי ביטחון עבור כלום.
בשירות הצבאי שלי יצא לי ללוות אוטובוסים שנסעו שם ולשמור על ילדים שהולכים לחוגים.
נרטיבי השקר, כתיבת ההיסטוריה מחדש על בסיס שקרים וחצאי עובדות.
יש כאן כמה שמתמחים בזה:
הכוכבנית, הנעימון המליח, החוח ועוד כמה מוזרים במיוחד.

כוכבית מצויה

Well-known member
כמובן, לא נכון.
ובדיוק בגלל הנוכחות הצבאית הזו הטרור רוסן.
ברגע שפינו את צפון השומרון צה"ל שלט פחות במרחב והטרור התבסס שם. רק עכשיו במקביל למלחמה בעזה מנקים את קיני הטרור גם שם.

אגב זה שליווית אוטובוסים לא מהווה שום הוכחה לכך שהישובים יצרו או לא יצרו ביטחון אלא רק לכך שמישהו החליט שיש צורך בליווי.

1ספי11

Well-known member
ובדיוק בגלל הנוכחות הצבאית הזו הטרור רוסן.
ברגע שפינו את צפון השומרון צה"ל שלט פחות במרחב והטרור התבסס שם. רק עכשיו במקביל למלחמה בעזה מנקים את קיני הטרור גם שם.

אגב זה שליווית אוטובוסים לא מהווה שום הוכחה לכך שהישובים יצרו או לא יצרו ביטחון אלא רק לכך שמישהו החליט שיש צורך בליווי.
בגלל הצבא לא בגלל ההתיישבות.

דורי 1981

Well-known member
שמעתי על "גן העדן" שהיה שם. כל שני וחמישי ירי על אוטובוסים, מרגמות ומטעני חבלה. כמו שחמאס היה מצויד היום, הסיכוי להיפגע שם בפעולת טרור רצחנית היא 100%. טוב שיצאו משם.

evglev1

Well-known member
מנהל
שמעתי על "גן העדן" שהיה שם. כל שני וחמישי ירי על אוטובוסים, מרגמות ומטעני חבלה. כמו שחמאס היה מצויד היום, הסיכוי להיפגע שם בפעולת טרור רצחנית היא 100%. טוב שיצאו משם.
והעברת את "גן העדן" הזה לשדרות, עוטף עזה ואשקלון, היו פרייארים שהיו מוכנים לספוג במקום תושבי הנגב, והאהבלים בנגב בעיקר בקיבוצי הנגב, וויתרו על רצועת הביטחון האנושית שהייתה להם בהתנדבות!!!

Harrington

Well-known member
מנהל
תודתך והערכתך לאלו שהקריבו עצמם (לפי דבריך) כדי להתגורר שם ולספוג את הטרור שאלמלא היה מתבצע שם, היה מדלג הלאה לקו הישובים הבא קרי יישובי העוטף, נרשמה. אז אמנם דבריך לא לגמרי מדויקים כידוע, אבל הם בהחלט מחזקים את הטענה (הצודקת ע"פ כל קנה מידה של כל מי שקצת מכיר את העניין) שההתנחלויות מסייעות בהגנה על בטחון ישראל.
למרבה הצער, בשמיני עצרת התשפ"ד לא היה את קו היישובים הראשון עוד... המחיר היה גבוה.

marabo

Well-known member
לפני שרבין ופרס החלאות מסרו את הרצועה לערפאת גוש קטיף שגשג

marabo

Well-known member
ההבדל הוא שרבין, פרס ושרון לא שלחו חיילים לקרב כדי להתחמק ממשפט ומכלא- ככל שאני לפחות יודע. אולמרט כן, אגב.
הם רק הביאו כנופיות רוצחים מטוניס והקימו להם כאן בלב הארץ בסיסי פעולה

למעלה