ואם כבר נוסטלגיה אז תראו מה דגתי...

אתנה33

New member
ואם כבר נוסטלגיה אז תראו מה דגתי...

הלכתי לי לשוטט במרחבי הטאוור רקורדס בקניון אבנת בפ"ת ותראו מה מצאתי בנוסטלגיה העברית ............ שלשית התאומים - הערב יוצאים - מי זוכר את הביצוע הראשון לשלגיה, את אנחנו לא רקדנים ועוד? אומנים שונים בשירי ברטולד ברכט - איזה דיסק מופלא של שירים מתורגמים אמנים שונים בשירי זאק ברל - מי זוכר את נמל באמסטרדם? אילנה רובינא שרה שירי אהבה סוף סוך יש לי ביצוע שלה לספני המלך שלמה יששששששששש כמה זמן שאני מחפשת אותו יוסי בנאי שר ברסאנס - הגורילה מי זוכר את מוסר ההשכל? ואת האוסף של שירי אלכסנדר פן - תענוג אמיתי אז מהר רצתי לקופה רכשתי אותם וצרפתי אותם לחברים שיושבים לי כבר על המדפים בבית. ושיהיה לכולנו יום נפלא רווי בשירים אתנה

זהירות הגורילה

אחד טייל עם אשתו בגן החיות והגיעו לכלוב של הגורילה. זכר מגודל, כסוף גב, מכה על החזה מרוב ייחום בלתי מסופק. אומר הבעל לאשתו "בואי נתגרה בו קצת, את יודעת. תפתחי כפתור, ככה שיראה..." פתחה. והגורילה מסתכל ולוטש עיניים. "תפתחי עוד כפתור" פתחה. והגורילה מתחיל להתנדנד על הסורגים. "תורידי את החזייה" הורידה. והגורילה מתחיל להשתולל, עוקר את הסורג ומתחיל לרדוף אחריהם. "משה, תציל אותי ממנוווו" זעקה האשה. "עזבי, תספרי לו שאת עייפה, שכואב לך הראש, שהבית לא מסודר..." אמר הבעל.

redredole

New member
לפעמים זאת לא בדיחה ../images/Emo101.gif

נחת אצלי במייל משעשע עם חומר למחשבה

magy

New member
רדרדול

קודם כל, ברוך הבא......אל משכננו...... ושנית כללללללללללל, לא תאמין, אבל זה נחת גם במיילי.....והדבקתי את זה פה לפני מספר ימים....... גם אני אהבתי את זה...... וויל קומן, בייאן ווני, וול קום..............(מקברט האגדי)

שש פעמים ראיתי את ליזה מינלי בסרט

יכולה לדקלם אותו. לא יודעת מה משך אותי אליו בחוטי קסם,בגיל 17 אבל לא יכולתי להתנתק ממנו. ראיתי אותה לפני כמה שנים או חודשים בעיתון תמונה של אישה מבוגרת וחולה,אני חושבת והיה לי עצוב על סופה של אגדה. ובעניין אחר ואולי לעניין, לא אהבתי את ה"בדיחה" הזו. לא יודעת למה.

magy

New member
עוד אחת

זוג אחרי החתונה מתפשטים בכדי להיכנס למיטה, הבעל מושיט לאשתו את המכנסיים שלו ואומר לה: "תלבשי את זה". האשה לובשת את המכנסיים שגדולים עליה פי שתים ואומרת לבעלה: אני לא יכולה ללבוש את המכנסיים שלך. יפה, אומר הבעל ותמיד תזכרי מי לובש את המכנסיים בבית. האשה מורידה את התחתונים ואומרת לבעלה: תמדוד! הבעל צוחק ואומר לה שזה קטן עליו. האשה מבקשת "תמדוד בכל זאת". הבעל מנסה וזה בקושי מגיע לו עד הברכיים ואז הוא אומר לאשתו " אני לא , יכול להכנס לתחתונים שלך" יפה, אומרת האשה וככה זה ישאר עד שתשנה את הגישה שלך.

אני כולי קנאה (חלקית) אוהבת את

ז´ק ברל, משוגעת על בראסנס ואת שניהם ניסיתי למצוא בצרפת,לאחרונה, לא את הזמרים אלא את הדיסקים-ולא הצלחתי. מאד מאד אודה לך אם תגידי לי של איזו הוצאה הדיסק ופרטים טכניים מהסוג הזה, כי אני מחפשת ב
את האוספים האלו. ובעניין האחרים, ברכט ,גם מוצא לי חן. השאר פחות מדברים איתי.

אטיוד5

Active member
EBAY EABY EBAY

כמה פעמים להגיד לך? בחנות המסכנה של המועצה מקומית שלך את מצפה למצוא משהו? בעיר הפלך שלך? נו באמת. צאי אל העולם הגדול.

אתנה33

New member
אחותו בכייף רישמי לך וגם מי שמעונין

הדיסקים האלו שייכים לסידרת נוסטלגיה של הוצאת הליקון את הדיסקים הספציפים שבהם היתעניינת יש בעיה להשיג בחנויות אבל יש פיתרון היתקשרתי לבליקון מחלקת מכירות טלפון 03-5565555 ויש להם במחסן והם שולחים לי לחנות הדיסקים שקרובה לי הביתה חבילה שמורה על שמי איזה שרות מדהים! אז תתקשרי גם את :) והמתחיל במיצוה אומרים לו ......... אז רשימת הדיסקים שבסדרה היא: (אולי עוד משהו יענין אותך) המחזמר תל אביב הקטנה המחזמר שוק המציאות המחזמר איש חסיד היה המחזמר איקמה לה דוס המחזמר ילדות קשה המחזמר בוסתן ספרדי רבעיית מועדון התאטרון * רבעית מועדון התאטרון פצצת הזמן ושירי הפראר זאק המחזמר יוסי חיזקי ויונה * שלישית התאומים הערב יוצאים * יוסי בנאי ספירת מלאי שושנה דמארי ביתי שלי אמנים שונים שירי ז´אק ברל ליאור ייני בשירי תאודוראקיס * רימונה פרנסיס ווקליזות ג´אז אמנים שונים בשירי ברטולד ברכט * רביזור מחזמר שמעון בר * אילנה רובינא שרה שירי אהבה * ריקה זראי * מקלהת הילדים ע"ש צדיקוב * אסתר והעופרים במיטב שירהם * שירי אלכסנדר פן * יוסי בנאי שר ברסאנס * שלישית גשר הירקון אהבה ראשונה והתוכנית החדשה יהורם גאון כל העיר מרכלת עלינו * אריק איינשטיין שר בשבילך הדודאים העולם בשחור לבן אורי זוהר משכבר הימים * ישראל גוריון האוסף בני אמדורסקי האוסף * להקת גיסות השריון אוסף להקת הנחל אוסף אילן ואילנית האוסף * חדוה ודוד האלבום הראשון מה שסימנתי בכוכבית יש לי על המדף והם מומלצים לאחר שמיעה מקווה שעזרתי במשהו אתנה

למעלה