ואם במתנות עסקינן, אז (ממש
)

niloush

New member
ואם במתנות עסקינן, אז (ממש ../images/Emo32.gif)

האם אתם מעדיפים לקנות מתנות סטנדרטיות או דברים ייחודים ומקוריים? האם הייתם קונים מתנות, עבודות יד, מעוצבות בסגנון אישי? או תכלס, האם הייתם בוחרים בזה למתנה להולדת תינוק (וזו רק דוגמא, עם אפשרות להדפסת שם התינוק) אמנם לא קשור, אבל מעריכה מאוד את דעתכם, אז מה אתם אומרים?

דורית 11

New member
אני מאוד אוהבת את הסגנון

והייתי בהחלט קונה כזה לעצמי. לגבי מתנות- אני תמיד קונה בחנות מוכרת עם פתק החלפה. זה סוג המתנות שאני אוהבת וכך אני גם קונה לאחרים. כשקונים משהו שמישהו עיצב בעצמו, זה באמת עניין של טעם ואי אפשר להחליף, כך שזה קצת בעייתי.

niloush

New member
צודקת, מצד שני

מתנה כמו אלבום קטן, היית מחליפה? גימיק כזה בדר"כ משאירים, לא?

דורית 11

New member
האמת שכן.

מה אני אעשה עם אלבום קטן? אני לא מסתובבת עם אלבום בתיק ויש לי אלבומים גדולים ומסודרים. בשבילי זה לא כל כך שימושי.

ARCH 2

New member
בעייתי

הכל עניין של טעם, לכן אני תמיד קונה ברשתות, כדי שיוכלו להחליף אם לא אוהבים. באופן אישי אני מאוד אוהבת את הדברים האלה.

חני ב

New member
המתנה מאד יפה

אני קונה רק מה שנראה לי ולאו דוקא יחודי ויוצא דופן, ואני גם קונה בחנות בה אפשר יהיה להחליף.

חוה 1

New member
בעיני זה מקסים , ואם המחיר היה

נראה לי היתי בהחלט קונה , אולי לשכנה או מכרה.

michal@gal

Active member
מנהל
מצד אחר, זה יפה

מצד שני, ממש אין לי מה לעשות עם דבר כזה, ואהיה מאד מאוכזבת לקבל כזה אלבום להולדת התינוק.

niloush

New member
מאוכזבת???

אני יוצאת מנקודת אנחה שזה בגלל גודל המתנה. כמובן שזה לא מתאים למיהו קרוב אבל למכר רחוק... את נותנת רק מתנות מפוצצות? גם לכאלה שאין לך קשר קרוב?

michal@gal

Active member
מנהל
האכזבה היא לא בגלל הגודל

אלא בגלל שזה ממש לא שמיש מבחינתי, ואז זה עוד משהו שתוקעים בארון כי אין מה לעשות איתו. אני מעדיפה לקנות מתנות שמישות. אפילו בגד או צעצוע קטן יהיה עדיף מבחינתי.

מסכימה.

קבלנו מתנות כאלה מכל מיני קרובים רחוקים מאוד ללידה של הקטן. בעיני אלה חפצים שמצטברים בבית, ואין לי מקום בשבילם, אז התבאסתי. מבינה את הכוונה שלהם, וברור שלא היו אמורים להביא לי מתנה גדולה (והייתי מרגישה עוד פחות נעים אם היו שולחים לי מתנה גדולה), אבל באמת הייתי מעדיפה שלא יביאו כלום, מקסימום שישלחו כרטיס ברכה או ירימו טלפון. הייתי יותר שמחה בהם מאשר במתנות מיותרות. יש הרבה אנשים שרואים את זה בצורה הפוכה, ומאוד שמחים לקבל דברים כאלה, אז לא לדאוג. עושה רושם שיש למוצרים האלה שוק.

דורית 11

New member
עניין של אופי

יש אנשים שאוהבים לצבור מתנות קטנות ונחמדות ויש אנשים (כמוני) שפשוט לא אוהבים לאגור דברים בבית. אני מחליפה כל מתנה שהיא לא שימושית עבורי, לא מסוגלת לדחוף סתם דברים בארונות. אני זוכרת שכשהקטנה נולדה קיבלנו המון צעצועים וכל מיני מתנות שכבר ידעתי שסתם יצטברו בארונות המפוצצים שלנו. הלכתי לשילב והחלפתי הכל במטרנה ובקבוקים.

אני אומרת שהמחיר משחק תפקיד

נכבד. זה מקסים והייתי קונה את זה רק אם זה עולה סביר. אם זה יקר (וזה סביר להניח מה שזה, כי דברים כאלה בד"כ יקרים יותר), לא הייתי קונה

noa128

New member
זה תלוי במחיר ובמקבל/ת המתנה

מכירה לא מעט אמהות, לפחות אחות אחת שלי היא כזו - שאוהבות דברים יפים והיו קונות כזה אלבום לעצמן- למלא בתמונות הקטנים. בעיניי הוא גם מתאים כמתנה ליום האם המתקרב ובא וגם כמתנה לסבתא - מלא בתמונות טובות של הנכדים. אישית אני אוהבת מתנות פרקטיות, אבל יצירתיות בהחלט "עושה לי את זה", ואם הייתי יודעת שהמחיר סביר ושלמקבלת המתנה יש את האפשרות להחליף אם הבחירה הספציפית לא לטעמה - בהחלט יכול לבוא בחשבון. נורא יפה, כבר אמרתי?

למעלה