ואיי זה מה זה לא טוב

Mrs.Dvash

New member
ואיי זה מה זה לא טוב

להיות רק עם עדשה אחת בעין... אני בטוחה שאני פוזלת עכשיו חבל``ז. דיי מלחיץ כל הקטע עם עדשות, כמה צריך לטפל בהן ולהשקיע. שישבו בחומר שלהן כל לילה, ושיהיו עם הכדורים שלהם כל חודש [חודש? נראה לי שזה אמור להיות כל שבוע...], ממש מערכת יחסים שלמה צריכים לבנות אתן עד שהן יסכימו להכנס יפה לתוך העיניים שלי... ועכשיו, אנוכי יושבת במשרד less עדשה אחת בעין שמאל, פוזלת כשרה למהדרין ואמממ.... סעמק! בא לי סגרייה [ששששש לא יפה לקלל!], אתם רואים מה עושות עדשות לבנאדם [או חוסר בהן...] טוב כאן דובשה חדת העין saying, כייף לאנשים שרואים טוב :]

moran.l

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

אני על הרצפה עכשיו מדמיינת אותך ככה במשרד קומדיה של טעויות....... חחחחחחחחחחחחח

Mrs.Dvash

New member
תקוותי היא רק

שאני לא אעלה בטעות על איזה אוטובוס ליעד לא ידוע...

אוסי

New member
דובשה ...

אם זה מנחם אז גם אני עם עדשות והצחקת אותי ... אני פשוט מחייכת ללא סיבה חושבים שהשתגעתי

Mrs.Dvash

New member
ואללה ואללה!?

יאאאא בואי נעשה השוואה למי יש מספר יותר גדול, נו נו אוסה בואי בואי בואי [אני לוקחת ``בלנייד`` - תרתי משמע...], שמעת על התכנון המתהווה? מתאים לך קפה על הטיילת בת``א עם מורנו`ס ואיתי מתישהו שבוע הבא?

moran.l

New member
ולא רק זה

מסתבר שגם לי יש עדשות....... חחחחחחחחחחחח........ אבל במשקפיים.. כאלה סטייליסטיות שכאלה... יללא יללא תחרות למי יש מספר יותר גדול חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אלק ``אני לקוחת בליינד.. תרתי משמע..קטלת אותי מיכלי..)

אהובה.א

New member
אצלי ...

המספרים הם לא בעיניים... הם שם.. קצת יותר למטה... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוףףףףףףףףףףףףףף שוב אני מדברת שטויות? אוהבת אתכם אהובה

אהובה.א

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

תראי תמונה שלי מאתמול ואז תביני כמה באמת אני גדולה ושמנההההההההההההה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מוווווווווווואאאאאאאאאהההההההההההההה אוהבת מאוד אהובה

אוסי

New member
דוב, דוב ...

מתאים לי מאוד ...כוס קפה +סיגריה ... פצצות לגבות ...רסיסים לריסים ... אוהבת .........אוסי. אגב התקשרתי אליך, לא עונה לי ,אה. לא חשוב ,יאללה ביי.

Mrs.Dvash

New member
אכן לא עונה לפאלפוני

שיושב לו בדד על המטען ומחכה.... סורי דארלינג, אם אני עסוקה פה בעבודה [כן כן גם זה קורה לפעמים...], או שהם נמצאים לידי [הם = הבוסונים שלי] אינני יכולה לדבר בפלאפון... לא נורא, יותר מאוחר...

הילי

New member
שורה לא שורה גמ כנ לא

חחחחחחחח התנחמי ........ אני רוב הזמנ יושבת מול המחשב חדר ארבעימ פלוס בלי משקפיימ משומ שבאופנ כרוני אני לא מוצאת אותמ וככ חולפות להמ השורות שורה אחת לא רואה שורה שנייה ודאי לא רואה שלישית חולפת לה רביעית כולמ צועקימ איפה היליייי ברביעית [במקרה הטוב] אני מבינה מדברימ אליי ושוב....... שורה לא שנייה גמ כנ לא וכ``ו וכ``ו וכ``ו.......... אופפפפפ שוב נעלמו לי המשקפיימ משקפייממממממממ משקפיימממממממממממ אינ להמ שמצ כבוד אליי הילייייייי

למעלה