ואייי

ע ד י ד ע

New member
ואייי

אני הולכת לעשות נזם, אכן אחרי כ"כ הרבה זמן ששכנעתי את ההורים. מה דעתכן על נקודה קטנה ונוצצת?

RiN rOoN

New member
נשמע יפה [=

אם תרצי ותוכלי, שלחי תמונה שנוכל לראות אותך [=

ע ד י ד ע

New member
אין בעיה..

הנה תמונה (לא הכי..) כולם אומרים שממש יתאים לי עגיל באף..

אני עשיתי שבוע שעבר..

תעשי,יהיה לך יפה.. תחטאי העיקר ואיזה כיף,ההורים שלי הרשו לי מהתחלה,יותר נכון אמא,אבא לא ידע,וכשעשיתי הוא ראה אחרי יומיים ולא כעס למזלי...אולי בכלל אין לו בעיה עם זה,אבל הוא לא חולה על עגילים בכלל.....הוא צחק עליי ושאל אם אני רוצה לעשות אולי גם קעקוע בתחת..אמרתי אולי
קיצר בהצלחה...איפה את עושה?סטודיו או חנות?

חנות ../images/Emo3.gif

מאיפה אני ישיג פה סטודיו..אין לי כוח לנסוע עד לת"א הכל טוב גם בחנות,העיקר שמחטאים כמה פעמיים ביום אבל בסטודיו זה יותר טוב,זה בטוח

ODana

New member
זה יהיה לך מקסים../images/Emo24.gif

ואת נראית ממש מקסימה

חחחח גם אני חושבת:)

וגם לי יש עגיל כמעט שנה.. והיה לי מזמן בבת מיצוה כאילו משהו כמו כיתה ז והורדתי וההורים שלי לא הסכימו לי לעשות שוב עכשיו כבר יש לי אחרי שיכנועים! חחח תעשי יהיה לך יפה:)

Kitty Girl13

New member
../images/Emo29.gif זאת את../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

וואי, את נראת ממש טוב!...

ODana

New member
../images/Emo45.gif

נקודה קטנה זה הכי יפה בעיניי

אני לא אוהבת עם אבן כזאת...

זה נופל ואז נישאר סתם עגיל שניראה כמו לא יודעת מה לי יש מן נקודה כזאת אבל לא אבן אני לא יודעת איך להסביר

Kitty Girl13

New member
../images/Emo29.gif אישית, לא נראה לי שזה טוב...

לא יודעת.. זה לא הכי בריא בעולם.. וגם אמרו לי שזה לא הכי נעים בעולם כשעושים לך את זה. חברה שלי (שיש לה) שיחקה עם זה מדי פעם, ועכשיו הכל אדום לה..
וזה לא נזם כ"כ חדש... אבל את יכולה לעשות מה שאת רוצה. אבל תחשבי על זה טוב?
אני רק מזהירה, טוב חמודה?

כנסי שניה!

כחי בחשבון שאם את מצוננת את צריכה על שניה להוציא תעגיל קיצר משגע אני משתגעת מזה כבר אני מצוננתתתתת

למעלה