ואולי זה לא היה אמור לקרות

• פותח הנושא y@el
  • פורסם בתאריך

y@el

New member
ואולי זה לא היה אמור לקרות

השעה מיתקרבת... היא עשתה לה אמבטיית קצף. פינוק אמיתי הלתבשה במיטב בגדיה. אפילו התאימה את התחתון והחזיה חשבה על כל פרט ופרט...... קרם הגוף שאהב..... טיפה בושם ויצאה לה אל מכוניתה, שמה דיסק ונוסעת עם חיוך עם מחשבות של מה יהיה איך הוא יקבל את פניה.....האם יש לו חיוך כזה מקסים כמו שהיא בטוחה שיש לו?? האם הוא ייתרגש כמוה?? הלב פועם.. מנסה להעביר את הנסיעה בשלווה עד כמה שזה אפשרי... הרוח מלטפת את פניה..... היא אוהבת את הנסיעות הארוכות הללו יש בזה מין השחרור מין החופש..... היא מגיעה ליעד... יוצאת מהמכונית מסדרת את הבגד... מבט אחרון במראה-- אוקיי זה מה יש!! ויוצאת אל מקום המיפגש... השעה 3 דקות לפני..... אוקיי יושבת מחכה מחכה.......מחכה... כבר חלף עבר לו הזמן המיועד מביטה בשעון... עצובה... אולי קרה משהו אולי הוא עוד יגיע... אבל ככל שהשעון זז ומחוגיו מתרחקים מהשעה היעודה היא מבינה...... ש...... ואז היא פונה אל מכוניתה חזרה.. ולא יודעת מה לחשוב וכל שיר מביא את הדמעות וכל זיכרון כואב ופולח בחזה והיא חוזרת לביתה עם העצב הזה...... ועם שום תשובה למה שם קרה.

יעללללל

לא יודעת אם תאהבי תגובות שלי, אבל בנתיים אגיד מה שבא לי, או יותר נכון מה שהלב שלי אומר... אני לא מכירה אותך, ועוד כמה מכאן לא מוכרות לי אבל יש את אלה שכותבים והכתיבה כאילו מדברת אליך. בלי להכיר אותך את משדרת את המתיקות שבך. אני רק לא מבינה - יש אמת בשיר יש דברים נסתרים לא נבין לא נדע - ``הוא אוהב אותה, והיא אותו / זה נחמד / אך מה שווה כל סיפור האהבה הזה/ אם אין בו פרחים וכינורות....``. בעצם התכוונתי להגיד שני אנשים שאוהבים יאללה למה כל הבלבולציה הזו? באמת, אם תאמינו או לא, אוהבת לראות את האהבה כי אז כמו שתמיד אני אומרת יש אמת באהבה. אז תעשו אהבה ולא יצירה מכל מה שאירע ממנה. מאחלת את כל הטוב שבעולם. דרך אגב, כשאני נפרדת אני ממש עובדת כמו מן תקופת אבל וכבר אמרנו קודמי שפרידה זה סוג של אבל, שלא נדע אבל זה כאב נורא.... לכן כדאי שתמיד תהיה פרידה אם אין ברירה, עם ידידות עמוקה וכנה. יונית

y@el

New member
אני הפוכה ממך

אימי נפטרה לפני 7 שנים והיא חיה וקיימת בתוך תוכי בחלומות שלי היא חיה כל האנשים בחיי שחלפו ועברו ושבו והיו איתי כולם כולם חיים בתוכי אני שונאת פרידות אני לעולם לא ממש נפרדת אז.. כל אחד והחלטותיו הם סייג לחוכמה שתיקה יונית חן חן

אדרבא חיזקת את המילים שלי..

ניפרדים אבל הם בליבנו זה בטוח שכך אלא אם כן נפרדתי מבעל שלא אהבתי והוא לא בליבי, אבל את מי שאנו רוצים לנצור בלבנו הוא ישאר בלבנו. ולמה סייג לחוכמה שתיקה? יונית

y@el

New member
כי

אולי זה לא שייך למה שעובר לך בראש באותו רגע? אולי את לא ממש יודעת במה מדובר ואת כל הפרטים אולי את ראית פרידה ועשית אחד ועוד אחד ויצא לך 4 - כן יצא לך 4!! ואולי ואולי........ בכל אופן הסיפור הנ``ל הוא לא אמיתי שלי הוא דמיוני הוא דומה ולא דומה הוא סיפור תהני

לורה..

New member
יעל

קראתי והתעצבתי עבורך. אולי הוא עוד יצלצל... אולי הוא צריך לעבור שלב של להתגבר על המבוכה ואז הוא יסביר את עצמו... אולי הוא התחרט... אולי,הרבה דברים. תתקדמי הלאה,יעל,או שהוא יצלצל או שלא,אבל תתקדמי הלאה...תמיד יש מחר,ותמיד יש מחר חדש. לורה

למעלה