ואוו איזה יום מפלא וכיפי עובר עלי!

kung fu

New member
ואוו איזה יום מפלא וכיפי עובר עלי!

ממש כיף לי!!!! קמתי מוקדם, אכלתי לי קורנפלקס עם חלב
גלשתי קצת באינטרנט בבוקר... נסעתי להילרית שאני נפגשת עמה. היה מופלא! יצאתי משם מלאת כוחות ואהבה!! חזרתי ואכלתי במסעדת פירות ים. גיליתי שכבר לא עושה לי טוב לאכול קלמרי ושרימפס. לא נהניתי מהאוכל
שמחה שגיליתי זאת! אחר כך הלכתי לחברים ובדרך אמרתי לעצמי: "אני מרשה לעצמי לאהוב. אני מרשה לעצמי להיות נאהבת". עכשיו אני ניגשת לעשות את התוכנית עבודה שלי
באהבה!!! (סיפרתי את העיקר. עשיתי עוד דברים כיפיים).

../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif נהדר ...

היום שלי היה מיוחד במינו - בבוקר די שיגרה, אחרי הצהריים משעה 5-8:30 היה לנו שני שיעורי רייקי בחוף הים הגעתי מוקדם למקום המפגש ואיזה גבר ניסה להתחיל איתי חה חה, אלוהים כמה שהוא דיבר בתוך חצי שעה (עד שהגיעו כולם) סיפר לי כמעט את כל קורות חייו, גרוש דרום אמריקאי, הוא פשוט "נדלק" מהנוף של הים האוויר והצבעים וזרם עם עצמו...מצד אחד אני צוחקת כי בשבילי זה משונה שמתחילים איתי אני בד"כ סגורה ולא "מושכת אלי גברים" והיום (אולי בגלל השיעור/הים והאוויר) הרגשתי פתוחה, אהבה וחמימות התפשטה סביבי כנראה גם הקרנתי על הסביבה והוא הממממ נמשך לאנרגיה
נתתי לו להבין מהר מאוד שאין לו מה לחפש אצלי (אפילו שאין עלי תכשיטים והוא חיפש טבעת נישואין) היה לו קשה להפרד...אבל אני חייבת להגיד שכל הכבוד לו על היוזמה הוא בטוח ימצא מישהי במהרה
...זה היה שיעור מעניין... במיוחד היה מעניין לראות את התגובה של בעלי כשסיפרתי לו, הוא תמיד מצליח להפתיע אותי לטובה אפילו אחרי כל כך הרבה שנים ביחד
וחזרה לשיעור שכלל כיוונון למאסטר רייקי, מדיטציה ועוד היה פשוט מדהים חוויה לשבת בים ולהתמזג איתו ולהמשיך את המסלול מהשמש לשקיעה לשעת לילה, כבר כמה זמן שאני מאוד רוצה ללכת לים וכל הזמן דוחה, אני שמחה שהשיעור הביא אותי לשם היום

kung fu

New member
ואוו נשמע יום קסום!!!

לא ידעתי שאת לומדת רייקי גם "בחוץ".... חשבתי שזה בכיתה או משהו כזה
"הרגשתי פתוחה, אהבה וחמימות התפשטה סביבי כנראה גם הקרנתי על הסביבה והוא הממממ נמשך לאנרגיה" מכירה את זה גם מעצמי. אם אני פתוחה ואוהבת ומרשה לעצמי להיות נאהבת, אז באמת מקרינים את זה, ואז דברים זזים
כמה מפגשים עושים בשביל להיות המאסטר רייקי? זה המפגש האחרון בקורס?
אני גם רוצה ללכת לים ומוותרת על זה..... בקרוב אעשה זאת
עד שהחלטתי ללכת סיפרו לי שיש מדוזות. אז אלך על הים בלי להיכנס

נכון, רוב השיעורים הם בכיתה ..

המפגש הזה היה מאוד מיוחד, גם בגלל "קפיצת המדרגה" ברייקי וגם כי עשינו שני שיעורים צמודים ונתן לרגע משמעות הרבה יותר עמוקה ושונה מכל שיעור אחר שעברתי עד היום...כל שיעור הוא מיוחד אבל החוויה הזו תלווה אותי הרבה זמן בתחושה טובה
לרייקי 3 מאסטר אני עושה מאסטר טיפולי, (לא מלמד ז"א שאני לא יכולה לחנוך וללמד אחרים רייקי...בשביל זה אני צריכה להמשיך ללמוד) אבל מבחינת הרייקי זו אותה דרגה...אני לומדת 10 שיעורים של שעתיים כל שיעור... ברייקי 3 אנחנו עובדים המון על נקיון פנימי, ע"י מדיטציות עבודה פנימית ותרגילים, נשארו לי עוד 3 מפגשים לסיום
ואל תוותרי לכי לים...תחושי ותראי את השקיעה הצבעים מדהימים, האוויר זורם ורחש הגלים מהפנט

kung fu

New member
אוקיי, לא הבנתי הכל ../images/Emo13.gif

יש רייקי 1 רייקי 2 רייקי 3 כרייקי 3 מאסטר רייקי מאסטר טיפולי ? ולא הבנתי את המשפטים הבאים: "לרייקי 3 מאסטר אני עושה מאסטר טיפולי, (לא מלמד ז"א שאני לא יכולה לחנוך וללמד אחרים רייקי...בשביל זה אני צריכה להמשיך ללמוד" לגבי הים, תודה!!! אדווח כשאלך!!! רוצה ללכת כבר להעניק לעצמי את המתנה הזאת

../images/Emo13.gif גם אני התבלבלתי בהתחלה ..

אז ככה, קודם כל אני לומדת רייקי מסורתי פעם היתה חלוקה רק ל 3- דרגות רייקי 1 רייקי 2 רייקי 3 - מאסטר כשברייקי 3 יכול היה גם ללמד, לכוונן/לחנוך את התלמידים שלו לכל הדרגות. (כיוונון / חניכה זה בדומה לחניכה שעברנו עם בן ב- אוּמנות היכולת רק שנעשית בצורה שונה) היום פשוט פיצלו את רמת המאסטר (רייקי 3) לשניים שנקראים : מאסטר רייקי טיפולי, ומאסטר רייקי מלמד, ההבדל היחיד ביניהם הוא היכולת ללמד. סוף הדרך למי שמעוניין ללמד הוא "מאסטר מלמד" שכוללת בתוכו את כל הדרגות של הרייקי, ומי שלא מעוניין ללמד הוא מסיים במאסטר טיפולי. זה מה שאני לומדת כרגע רייקי 3 - מאסטר טיפולי, בנתיים אין לי את התאבון להמשיך אני לא רואה את עצמי כרגע מלמדת ומעבירה סדנאות של רייקי, אולי בעתיד

avshalomat

New member
כביכול יש הבדלים

בריקי מסטר בין קבלת הסמלים השלישיים והידע לבין החניכה האחרונה

למעלה