ה1 לספטבר

ה1 לספטבר

ארוע חגיגי שראוי לכבוד המגיע לו ברכות לנסיכים/נסיכות שצועדים לראשונה לגן הילדים לתלמידי כיתות א' ולכל אותם "וותיקים" שזו לא השנה הראשונה בפתחו של בית הספר לכל המורות שכיבדו אותנו בנוכחותם במהלך "חום יולי אוגוסט" ובעיקר,לנסיכה המדהימה שלי שפוסעת היום לראשונה וכן,גם לי..... שמתחיל היום "פרק ב' " ולא בנושא הפורום וגם לא בספר מלאכים...... בוקר טוב ישראל

בוקר קשה

מצד אחד התרגשתי על ילדיי שלי שבגרו ועלו כיתה,נדמה כי התרגשתי אף יותר מהם, כמה צמחו וגבהו החופש הזה צועדים בנעליים חדשות לשנת לימודים חדשה,שתהיה להם בעזרת האל מוצלחת. מצד שני הקיבה מתהפכת על אותם 7 יתומים שהתעוררו הבוקר לבוקר הנורא בחייהם, שעולמם התערער במטח ירי ארור ליבי ליבי איתם הי"ד של קורבנות הפיגוע הנתעב

המציאות

הזו....שדואגת מפעם לפעם "לאפס" ולהכניס אותנו לפרופורציות ואולי היא הגורמת לנו(בעולם המטורף הזה) לטעום מימנו "בביסים גדולים" לכי תדעי מה יילד לנו המחר

.....Here we go again

מתחילה לספור עוד שנתיים של לימודים וסופ-סוף תבוא הדממה על התעוררויות הבוגר האחרון כאן בבית..
ליבי עם משפחות ההרוגים מהפיגוע
יום שקט

hyg

New member
בהצלחה

לך, להם ולנו /tapuzforum/images/Emo140.gif

r and a

New member
חזרה לשפיות, חזרה למציאות ואז החגים באים../images/Emo13.gif

nice and sleazy

New member
היום החשוב בשנה,התחיל בכיף והיה מאוד מרגש ../images/Emo9.gif

יאללה .. שימשיך כך בוקר טוב ישראל

enigomontoya

New member
גם אתם התרגשתם יותר מהם ?

כבר שבוע אני טוחן לבן שלי על ההתרגשות שבהליכה לבית הספר. והוא בשלו, לא מזיז לו את קצה הבקוגן. והיום הייתי בגן ובבית הספר. המוני ילדים אדישים
תגידו, הייתם מסוגלים להתחיל עם אמא של אחד הילדים ? אני פשוט לא !!! מעדיף לא לערבב שמחה בשמחה. וגם כי אני ביישן

nice and sleazy

New member
בעיקר

כי אני ביישן חח כבר החלפתי הבוקר מבטים עם אמא נחמדה .. הייתי מאוד רוצה לערבב בין השמחות .. אבל נו סיטואיישן שיהיה האומץ לקחת את זה צעד אחד קדימה
.

למעלה