ה reunion

• פותח הנושא sfu
  • פורסם בתאריך

rosh12

New member
שהוא הבמאי לא?

ולמה לא היה איחוד של עונה 4 ..מישהו יודע... או שהיה ולא שידרו. אגב החלפתי חתימה

Boran

New member
היה ולא שידרו

ובריאנט גאמבל הוא לא הבמאי ולא נעליים, הוא בכלל לא קשור להפקה. הוא סתם איזה מנחה בוק אמריקאי. כמו שאת האיחוד של רצים לדירה יביאו את אמנון לוי להנחות.

maya567

New member
הוא הנחה (ואולי עדיין) את תוכנית

הבוקר של CBS. וחוץ מזה את עונה 4 לא ראיתי, אז מותר לי לא לדעת

rosh12

New member
עונה 4 זה העונה הראשונה שהפייבוריט

שהפייבוריטית שלי ניצחה כפרה על וספיה

LOVEtheMcMAHONS

New member
כבר לא ומותר לך

בריאן גאמבל פוטר מ-CBS אם אני לא טועה. והאיחוד של עונה 4 היה הגרוע ביותר אי פעם. רוזי אודונל עשתה עבודה נוראית והוא היה נראה לי מאוד קצר , כ-20 דקות.

boredmisha

New member
שאלה לא קשורה בכלל על קלי מהשרדות 3

בשרשור אחד דיברו על היהודים שהיו בהשרדות אית'ן זוהן , רוב ססטרנינו ושון כהן. מה לגבי קלי גולדסמיט?

rosh12

New member
רוב הוא יהודי?

ומי זה שון כהן תזכיר לי.. בטח לא הכושי מעונה 4... מי נשאר מעונה ראשונה ומהעונה 7

nofar8

New member
למה ההודעות שלי תמיד נמחקות??+שאלה

אני שלחתי הודעה בחמש ומשהו ועכשיו היא נמחקה למה?? ויש לי שאלה בקשר לליל מהישרדות: לא הבנתי מה הקטע שלה עם המדים מישהו יכול להסביר ?

ran110

New member
אגב מה שעוד עיצבן אותי זה הייתה

הילדה הזאת שהמציאה את המשחק למי בדיוק אכפת? שורדים כמו דארה וברטון מדברים בערך מילה וצריך לתת לילדה שהמציאה משחק (אפשר לחשוב איזה משחק מבריק) לדבר

האיחוד המוזר

פשוט לא יאמןןןןןןן אני בהלם מהפרק של האיחוד חצי תוכנית התרכזה ברופרט שכמה שהוא חמוד הוא קצת מסטול עם הצרחות האלה שלו באולפן ואי ההתיחסות לשאר השורדים היתה פשוט מגעילה ואני לא מבין איך אחרי 25 דקות נגמר פרק האיחוד בלי מילה על העונה הבאה בלי כלום רואים שזה ערוך!!!1 פתאום ג'ף אומר לילה טוב... מה זה זה לא הגיוני כי זה בחיים לא קרה בפרקי ה -איחוד גזלו מאתינו חלק מהפרק זה פשוט לא יאמן!!! שלחו תגובות!!!

למעלה